00אהבה.
ככה בלי סיבה קשה לנשום. קשה לחשוב עליך בלי בחילה קשה להיות אני.
לפעמים אני שרה את אריק ששר הלוואי הייתי עץ ויורדות לי דמעות. לא תמיד נהיר לי הקטע הזה של הדמעות, שהם כאילו מנקות אותך אבל אתה מוצא את עצמך דומע ודומע ולא מצליח להפסיק, ואתה שואל את עצמך, הי, למה אתה בוכה. ואין לך שום תשובה. באופן כללי אין לך תשובות, תשובות וחיים זה לא משהו שמשיק בזמן מסוים כזה או אחר.
אז יש אבן שחוסמת לך את האוויר ואין כח. פשוט אין כח, כאילו אתה בסוף שבוע עמוס או סתם ביום עבודה קשה במיוחד, לא כאילו לא עשית כלום מהבוקר. לא כאילו אתה רק בוהה באינטרנט מהבוקר ללילה לערב ובוקר שוב.

להכנס ללופ שלילי כזה, לופ שאין בו דברים שמשמחים את הלב. ופתאום אתה רואה שכל מה שקראת תמיד זה נכון, וכשקורה לך בראש משהו שלילי פתאום הכל שלילי, ובדיוק החנות הזאת נסגרה, ונאבדו הקנוואסים ואתה פוגש את האנשים שאתה הכי לא צריך לפגוש וכשאני מתחילה לכתוב אתה ולהתכוון עלי זה לא טוב. לא טוב.
צריך לנקות את הלב. בפעם האחרונה שאמרתי את זה הלב שלי התנקה בדרך קשה וארוכה וכואבת, אבל היה נקי וטהור כמו ילד. אני רוצה לנקות את הלב מאהבה, ברוגע וביופי פשוט. אני רוצה לרצות להיות אני, אני רוצה בית בצפת, עם נרות של שבת שמוכנות כל השבוע וריח של מרק עוף עם ניגונים שקטים ברקע, אני רוצה להיות פשוטה.

להפסיק להסתכל על מעטפות של אנשים, להתחיל ללראות את המעבר, את מה שיש בפנים. אני שונאת שמסתכלים על הקליפות שלי, אני שונאת שלא רואים אותי.

אני אוהבת מילים של אהבה ורפואה, אני רוצה להקים זולה ולחבק בה מהלילה עד הבוקר ולהפסיק לדון כבר, להפסיק עם השנאת חינם הזאת, להפסיק עם הפצעים שאנחנו פוצעים את עצמינו, עם הפצעים שאני פוצעת את עצמי, להמשיך לאהוב אותי, לחבק אותי וללחוש לעצמי מילים טובות כמו שהייתי רוצה שיעשו לי, כמו שהייתי רוצה לעשות לילדים שלי.
אני רוצה נחלה לנוח בה.

להגיע לתכלית, למטרה שאני מאמינה בה. הרבה אנשים שואלים מה המטרה בחיים האלה. וכבר דיברנו על תשובות..
אבל כשאדם מתחבר לעצמו הוא מתחיל לללנבוע, פתאום אני נזכרתי כמה כיף זה לרקוד כמה אהבה יש בי למוזיקה. אני לא יודעת מה המטרה אבל אני יודעת שכדי להגיע למטרה אתה צריך להיןת אתה, אני צריכה להיות אני, וכדי שאני אהיה אני אני צריכה נחלה ורוגע ואהבה ושקט. ונביעה שלי בתוכי.

...רק הפעם.
את קסומה.
מלמדת בדיוק את האיזונים הנכונים של החיים.
הרבה יש ללמוד מימך.הרבה.

הרוגע הזה והשלילי הזה,הם אילו שיוצרים את האיזונים בחיים.
תזכרי,תמיד יש אדמה.
❤🌱
..אהבה.
נשמה שלי טהורה את, תודה על המילים הטובות.
..רק הפעם.
אני אוהבת.
מזדההפסגות
עם כל מילה.
זה מהרגעים האלו שאני אומרת איך לא חשבתי לכתוב אתזה זה הרי כל כך מבטא את עצמי בתקופה האחרונה..

ממש תודה עלזה
...אהבה.

תודה לך. באהבה גדולה

 

..אור חדש.
הכתיבה שלך מפעימה!
את לא מבינה מה עשית לי, עשה לי ככ ככ טוב לקרוא אותך..
יש משו בכתיבה שלך, פשטות ורוגע אבל גם עוצמה חזקה, שפשוט עושה טוב..
תודה לךאהבה.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

 

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

 

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

 

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

 

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

 

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

 

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

 

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

 

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?


חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך