00אהבה.
ככה בלי סיבה קשה לנשום. קשה לחשוב עליך בלי בחילה קשה להיות אני.
לפעמים אני שרה את אריק ששר הלוואי הייתי עץ ויורדות לי דמעות. לא תמיד נהיר לי הקטע הזה של הדמעות, שהם כאילו מנקות אותך אבל אתה מוצא את עצמך דומע ודומע ולא מצליח להפסיק, ואתה שואל את עצמך, הי, למה אתה בוכה. ואין לך שום תשובה. באופן כללי אין לך תשובות, תשובות וחיים זה לא משהו שמשיק בזמן מסוים כזה או אחר.
אז יש אבן שחוסמת לך את האוויר ואין כח. פשוט אין כח, כאילו אתה בסוף שבוע עמוס או סתם ביום עבודה קשה במיוחד, לא כאילו לא עשית כלום מהבוקר. לא כאילו אתה רק בוהה באינטרנט מהבוקר ללילה לערב ובוקר שוב.

להכנס ללופ שלילי כזה, לופ שאין בו דברים שמשמחים את הלב. ופתאום אתה רואה שכל מה שקראת תמיד זה נכון, וכשקורה לך בראש משהו שלילי פתאום הכל שלילי, ובדיוק החנות הזאת נסגרה, ונאבדו הקנוואסים ואתה פוגש את האנשים שאתה הכי לא צריך לפגוש וכשאני מתחילה לכתוב אתה ולהתכוון עלי זה לא טוב. לא טוב.
צריך לנקות את הלב. בפעם האחרונה שאמרתי את זה הלב שלי התנקה בדרך קשה וארוכה וכואבת, אבל היה נקי וטהור כמו ילד. אני רוצה לנקות את הלב מאהבה, ברוגע וביופי פשוט. אני רוצה לרצות להיות אני, אני רוצה בית בצפת, עם נרות של שבת שמוכנות כל השבוע וריח של מרק עוף עם ניגונים שקטים ברקע, אני רוצה להיות פשוטה.

להפסיק להסתכל על מעטפות של אנשים, להתחיל ללראות את המעבר, את מה שיש בפנים. אני שונאת שמסתכלים על הקליפות שלי, אני שונאת שלא רואים אותי.

אני אוהבת מילים של אהבה ורפואה, אני רוצה להקים זולה ולחבק בה מהלילה עד הבוקר ולהפסיק לדון כבר, להפסיק עם השנאת חינם הזאת, להפסיק עם הפצעים שאנחנו פוצעים את עצמינו, עם הפצעים שאני פוצעת את עצמי, להמשיך לאהוב אותי, לחבק אותי וללחוש לעצמי מילים טובות כמו שהייתי רוצה שיעשו לי, כמו שהייתי רוצה לעשות לילדים שלי.
אני רוצה נחלה לנוח בה.

להגיע לתכלית, למטרה שאני מאמינה בה. הרבה אנשים שואלים מה המטרה בחיים האלה. וכבר דיברנו על תשובות..
אבל כשאדם מתחבר לעצמו הוא מתחיל לללנבוע, פתאום אני נזכרתי כמה כיף זה לרקוד כמה אהבה יש בי למוזיקה. אני לא יודעת מה המטרה אבל אני יודעת שכדי להגיע למטרה אתה צריך להיןת אתה, אני צריכה להיות אני, וכדי שאני אהיה אני אני צריכה נחלה ורוגע ואהבה ושקט. ונביעה שלי בתוכי.

...רק הפעם.
את קסומה.
מלמדת בדיוק את האיזונים הנכונים של החיים.
הרבה יש ללמוד מימך.הרבה.

הרוגע הזה והשלילי הזה,הם אילו שיוצרים את האיזונים בחיים.
תזכרי,תמיד יש אדמה.
❤🌱
..אהבה.
נשמה שלי טהורה את, תודה על המילים הטובות.
..רק הפעם.
אני אוהבת.
מזדההפסגות
עם כל מילה.
זה מהרגעים האלו שאני אומרת איך לא חשבתי לכתוב אתזה זה הרי כל כך מבטא את עצמי בתקופה האחרונה..

ממש תודה עלזה
...אהבה.

תודה לך. באהבה גדולה

 

..אור חדש.
הכתיבה שלך מפעימה!
את לא מבינה מה עשית לי, עשה לי ככ ככ טוב לקרוא אותך..
יש משו בכתיבה שלך, פשטות ורוגע אבל גם עוצמה חזקה, שפשוט עושה טוב..
תודה לךאהבה.אחרונה
..זית שמן ודבש

כאן אני אכתוב על טייפון בא וי.

..זית שמן ודבש

הטייפון יכה ביממה הקרובה באי רוטה שהוא חלק מאיי מריאנה- בעוצמה של 5 דרגות- הכי חזק שיש.

איי מריאנה – ויקיפדיה

https://en.wikipedia.org/wiki/Rota,_Northern_Mariana_Islands

..זית שמן ודבש

בקצרה: מעכשיו ובחודשים הבאים יש תופעת אל ניניו.

הפעם תהיה הקצנה בערכי החום באוקיינוס השקט.

יש מתאם חיובי בין התופעה לבין חורפים גשומים בישראל.

אל ניניו – ויקיפדיה

https://ims.gov.il/he

אני מנסה להבין אם יש כאן אובססיה לעניין מזג האויר?שִׁירָה
..זית שמן ודבש

תחביב שלי

..זית שמן ודבש

גם גיאוגרפיה

האמת מענייןשִׁירָה
..זית שמן ודבש

אני יעדכן בהמשך

מסקנותשִׁירָה
עבר עריכה על ידי שִׁירָה בתאריך ט"ז בתמוז תשפ"ו 22:45

1. לחיות לבד

2. אם זה לא אפשרי אז לפחות כמה שפחות להיות בקשרים מחייבים עם אנשים

3. חינוך ביתי חובה

4. לעבוד זה טוב אבל אי אפשר לעשות חינוך ביתי וגם לעבוד ביחד

מאיפה הגענו למסקנה?זיויקאחרונה
אז עכשיו זה פורום "ניסיונות לא פעילים"?אברהם יאיר שטרן
..זית שמן ודבשאחרונה

פעם היה יותר פעיל. מאז חלה הדרדרות.

..זית שמן ודבש

אני כאן בגלל ששם לא היה לי טוב.

אולי יעניין אותך