בהמשך לסיפור שלי מטה-
*בקצרה אחרי שנתיים שלא נקלטתי להיריון נקלטתי סוף סוף וכעת בחודש 4 נאמר לי שהעובר לא התפתח בצורה תקינה וכרגע חסר לו כליה ועמוד שדרה.
בהתחלה הומלץ על הפסקת היריון ובסוף הוחלט שאעשה סיסי שליה+ ייעןץ גנטי+ סקירת מערכות.
אתמול הייתי אצל יועץ גנטי אשר המליץ חד משמעית לא להוריד היריון במידה והבעיות יהיו אך ורק הכליה ועקמת בעמוד השדרנ (אם זה רק חןליה אחת) ולהיות במעקב שזה מתפתח תקין.
במידה ויהין עוד בעיות- אאלץ לבצע סיום היריון.
את כל התשובות אני אקבל בשבועיים הקרובים לאחר שאבצע את כל הבדיקות.
איך אני אמורה לקבל את החג? אני הייתי בנאדם ככ שמח, רק חיכיתי לראש השנה, להתפלל ןלהודות על היריון מבורך ועכשיו? התחושה שאני כבר בחודש 4 ועלולה כל רגע לסיים היריון צריך שיקרה כאן נס רפןאי לחלוטין על מנת שההיריון ישאר.
הרופאים הכינו אותי מראש שהמצב לא טב והסבירות שכן יהיו עוד דברים כי הם חושדים כבר מעכשיו שיש עוד בעיות.
איך אני אשמור את החג? (אני לא דתיה אך כן מסורתית), איך אני אתפלל שאני מרגישה שבורא עולם פשוט נטש אותי.
שנתיים של ייסורי נפש והמון בכי למה לא מגיע היריון.. ועכשיו שמגיע רוצים לקחת לי אןתו??
איך איך אפשר לשמןח בחג? אני לא מפסיקה לבכות, לא רוצה לצאת מהמיטה והתחןשה שיש לי עוברית קטנה בבטן שעלולה ללכת לעולמה כל רגע פשוט קורעת לי את הנשמה.
מצטערת על החפירה, הייתי זקוקה לפרוק.
)
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..