הלכנו להורים שלי...לחג...
דיברה עם בעלי לפני החג ואמרה "אז אני מבינה שאתם בבית" והוא בדיוק שאל אותה שאלה...אז כנראה חשבה שהתחמק...
כמה שעות אחכ אחותו מתקשרת אלי..לא עניתי ואז ישר אליו....וישר איך שעונה "איפה אתה"??
ממש שקוף שהיא שלחה אותה לשאול...לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה....והיום 9 על הבוקר אני רואה בטלפון של בעלי שיחה שלא נענתה מאמא שלו....בטח רוצה להגיד על זה משהו...נמאס לי שהא חייבת לדעת הכל.
ככה גם שעניתי אני לטלפון שלו פעם אחת ושאלה "איפה הוא מה הוא עושה" אמרתי לה "עסוק יחזור אליך שיוכל" (חאלס תביני שאת לא צריכה לדעת הכל) אז היא דיברה עם הבן שלי וממנו הוציאה "שקט שם איפה אבא מה הוא עושה???"
מציק לי מעצבן אותי ...ככה הייתה מאז שהתחתנו מתקשרת אלי לא עונה..מתקשרת אליו לא עונה ואז שאנחנו חוזרים אליה " אני מתקשרת אתם לא עונים!!!!" "למה הוא לא עונה לי...." כאילו צריכים לעמוד דום ולענות לה...
מעצבן אותי...כי זה בא ביחד עם ההתערבויות שלה...
מה אני מגזימה? איך אתן הייתן מתייחסות..??.
מציק לי היא מכניסה את עצמה למקומות שממש לא נכנסים אליהם....קצת לא מרגישה טוב ישר שואלת "מה את בהריון" ומתקשרת אלי ואל בעלי לנסות להוציא מידע... שלחה אפילו פעם אחת את בעלה לדבר עם אבא שלי על זה שהדרך שלנו לא מתאימה להם...רצו כאילו שאבא שלי ישכנע אותנו...כל פעם מנסה דרכים אחרות....
חאלסססס תני לחיות בשקט! שיגעת לי תמוח 7 שנים. 99% מהמריבות שלי עם בעלי זה עליה..
אשמח לשמוע ממישהי שהתמודדה עם דבר כזה מה עזר....
ניסיתי לשתוק..ניסיתמ ליציר קשר טוב...היא מנצלת הכל...ומנסה להתערב ולהכנס ולחקור....
)