אני פעילה פה בפורום אבל בגלל ההיחשפות האישית כותבת מאנונימי. תודה מראש לכל מי שקוראת ומגיבה.
אז ככה:
תקופה מאוד ארוכה אני מרגישה שחסר לי משהו בזוגיות שלנו, בביחד.
ברוך השם יש לנו זוגיות טובה ואוהבת, עובדים עליה כל הזמן כל הזמן, אז זה לא שם. זה בביחד ביחד. בביני לבינו האישי שלנו, יחסים והרבה נפשית.
1.היחסים טובים, אני נהנת והכל, מרגישה יותר מדי אקטיבית, שאני צריכה ליזום, אני צריכה לעבוד כל הזמן, הוא כאילו מקבל הכל על מגש של כסף. זהו סיימתי את החשיפה בעניין הזה, אמהלה לא מאמינה שכתבתי את זה.
2. הקירבה הנפשית, ההרגשה שאני אהובה. אני בשכל יודעת שהוא אוהב אותי, בפועל חסר לי משהו שלא נותן לי מנוחה, לא יודעת לשים את הדגש על הנקודה.
תגידו שאני קטנונית, שטוב לי אז מה אני מחפשת בעיות. אבל זה לא זה. טוב לי, כן, בהחלט. לא רע לי, ממש לא. אבל יש לי אי שקט כזה כל הזמן, מרגישה לא מרוצה.
אני אתן דוגמאות אולי זה יעזור.
1. מתנה לחג, הוא לא קנה לי, הוא אף פעם לא קונה. לא לחג ולא סתם ביומיום או באירועים משמועתיים. אני נורא נורא רוצה את זה, נורא. דיברנו על זה מלא, הוא יודע את זה. זה לא יגרום לו לעשות מעשה ולקנות מתנה, לכתוב מכתב (כמה התענגתי על מכתבים שהוא כתב לי בתקופת האירוסין שלנו. ואמרתי לו את זה בזמן אמת וגם אח"כ כשהפסיק בתואנה שלא יודע לכתוב...). לפני החג עכשיו רמזתי כל הזמן שאני ממש אשמח למתנה, קניתי לו בעצמי משהו נורא חמוד ועדכנתי אותו מראש שקניתי כדי שאולי זה יגרום לו לאי נעימות ויקנה.
לא קרה... וואו רק אחרי מעשה הבנתי כמה ציפיתי, ממש! האכזבה כשהבנתי בחג שאפילו מכתבון לא אקבל, לא יכולה לתאר... (טבלתי בליל החג השני, חשבתי אולי יפתיע. והוא לא, וזה גרם לי כל כך לריחוק).
2. בא לי אווירה, נרות, סרט טוב, ארוחה טובה, לפני שאנחנו נכנסים למיטה. ברחל ביתך הקטנה אמרתי, אפילו יש קולקציה של נרות רייחנים בבית, אבל הוא לא עושה כלום! ואל תגידו לי שאני אעשה... כי זה לא העשייה כמו שבא לי לדעת שהוא חשב איך יהיה לי כיף ויתכנן ויעשה... המחשבה.
הוא פשוט לא משתף פעולה...
3. אני רוצה לדעת שהוא מעריך אותי, שהוא אוהב את האוכל שאני מבשלת, את הבגד שלבשתי וכ'ו. הוא יחמיא, אבל רק אחרי שאשאל... ושווה, בא לי את ההרגשה שהוא מעצמו אמר, שזה עלה בו לבד, לא כי שאלתי ואז הוא צריך לענות..
יצא קצת ארוך, תודה לכל מי שהגיעה לכאן. ממש אשמח שתעזרו לי לעשות סדר בראש. אני מבולבלת.
מישהי הבינה מה אני רוצה?

אבל נחשפת יותר לספרים ומאמרים בנושא וממילא מכירה יותר)
)