זה ידוע שאני ילדה מטומטמת? גם אם לא,עכשיו זה סופי. דפוקהדפוקהדפוקה. תמותי.
..אנונימי (פותח)
להגיד על עצמי ככ הרבה דברים מגעילים ולשבור את כל החומות היפות שהצלחתי לבנות והכל כל כך עדין וכל כך טהור וכל כך חלומי וכל כך עם עבודה פנימית ופתאום בום אחד מגיע ומרסק הכל והופך אותי לשקרנית שלא משנה מה אגיד,אצא הלא שפוייה בסיפור.לא.משנה.מה.אגיד. סליחה אנשים שאני מסננת. סליחה. הוא לא מאפשר לי להיות בפלאפון. אני רוצה להכיל אותכם.רוצה לאהוב.וכן,אני כל כך אוהבת אותכם,תדעו.סליחה שלא תמיד מתאפשר לי להראות את זה. איזה מזל שיש תפילות. אני יודעת שזאת הפרעה כל כך מזוכיסטית להמשיך להתנהג כאילו הכל רגיל אבל מה אני יעשה,יש דברים שחזקים מימני. בבקשה מימך אלוקים,תעשה משהו פשוט. חנוק לי.חנוקחנוקחנוק. אשכרה היה לי כל כך ברור שהלב הזה זה הסימן האחרון ופתאום ממש ממש לא. שורף לי הכל ברמות קיצון.אני מנסה להתגבר ולא להמשיך עוד,אתה יודע את זה?אולי זאת הזכות היחידה שעומדת לי. והאדם שיעיז לספר עלי משהו,יצא כל כך מטומטם וכל כך חסר לב. אני רוצה לברוח ולחבק משהו ולבכות בקול ממש.
..אנונימי (פותח)
אני רואה תמונות של אנשים נשואים מאושרים ואני פאקינג חותכת
..אנונימי (3)
בוכה איתך.. כולי דמעות..
יאללה הלוואי שהכל כבר יגמר.
אני גאה בך. מאד. וגם ה'. כל כך. שאת רוצה, שאת עדיין רוצה, ושאת משתדלת ונלחמת למרות הכל.
אוף הלוואי ותאמיני לי.
חיבוק ממני. אני באמת איתך. וגם ה' באמת איתך.
ובאמת שאפשר לדבר איתו גם מתחת לשמיכה וגם בכתב..
אני אוהבת.
לב אחת.את מרפאת.אנונימי (פותח)
סליחה שאני ככה קפואה..אבל אני אוהבת אותך יפה של,תדעי.
..אנונימי (3)
(תפסיקי לבקש סליחה)
❤
..אנונימי (פותח)
(אני אשתדל.)
..אנונימי (3)
(❤
פשוט כי אין צורך)
..אנונימי (פותח)
(המ נכון, אולי אכתוב חלום)
..אנונימי (3)
ישש!
..אנונימי (פותח)
❤
..אנונימי (פותח)
❤❤אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
..אנונימי (פותח)
-רק כי לילה וכל זה, מעתיקה לך קטע מהלימוד של אחות, שבי הוא נגע ממש "רואים במוחש, שמי שיש לו אוהב נאמן (שזה הרעבע כמובן) אפילו בהיותו בריחוק מקום, שמפסיק בינהם שטח של כמה אלפים פרסאות, אין הנאהב גלמוד, כי בפני האהבה לא קיימת מחיצה ולא שייך ריחוק מקום, וכשאר חושבים אודות האוהב הנאמן מקבלים מידה של חיזוק הכוחות"-
כנראה שעשב לימון לא המשועממת היחידה כאן....טויוטהאחרונה
מותר לפרוק כאן?אנונימי (פותח)
קשוח לי ממש. ממש. ממש. ממש.
שלום לך. אני עוקבת אבל מוכנה להקשיב בשקטעשב לימוןאחרונה
רוצה לשתף יותר?
..אנונימי (פותח)
אסור לי להקשיב לו
..אנונימי (פותח)
שמנה שמנה ש מ נ ה
..אנונימי (פותח)
רוצה להיות יפה
..אנונימי (פותח)אחרונה
ומפחיד לי לקום בשעה כזאת ועם כאלו חלומות
..אנונימי (פותח)
יד לי הרבה מה לפרוק אולי הכל בסופו של דבר מתחבר לאינטגרציה מפגרת עם העולם. מה היא בכלל בלימודים שלי,מה עשיתי לה,למה היא ככה שומרת ממני מרחק פתאום? אני צריכה לא לתת מקום לחשש אלא להתייחס רגיל בפשטות. ושאצא צועקת זה עושה לי רע וכואב בלב ושלחתי לה אתמול משהו והיא לא ענתה אולי היא גם מתרחקת ממני מה קורה לי והיא שאמרתי לה שאני לא אצליח לצייר לה את הציור,התבאסנ ממני ממש. שמחה שעמדתי על הגבול שלי אבל מתג שני זה נורא מבאס ומעצבן ואני מרגישה משלוש אנשים שאני שונאת את המצב ובטלי ל, אבל אני לא יעשה את זה כי זה סתם מטומטם ואני עוד רגע אצא מהמחשבות האלו רק קחי בקלילות טוב
..אנונימי (פותח)
אני מטומטמת ומוזרה באלי ללכת לעולם אחר ולחפש לעצמי את הדרך להתנתק מכולן מכולם ולא לשמוע כלום יותר
..אנונימי (פותח)
באלי לצרוח ולהרביץ ולקלל לא צריכה אותן לא צריכה פאקינג אף אחתתת