לא איכפט לי המשפט שכל אחד מאיתנו אמר לפחות 100000 פעמים בחייו לפעמים בשגיעות כתיב ולפעמים בצורהנ תקינה אז מה בעצם המשפט הזה אומר לנו?צ נתחיל לפרש כל מילה ומילה לא-לא היא בעצם מילת שלילה ומכאן אנו לומדים שהמשפט הו אלא חיובי גילוי מדהים! נכון? עכשיו נעבור למילה איכפט המילה איכפט היאע בעצם אמורה להיות שגיאה של המילה אכפת אבל האם זה באמת אמור להיות שגיעה של המילה איכפט? אז יש כאלה שסוברים שלא ואומרים שהמילה הזאתך היא בעצם שתי מילים מצורפות של המילה איך ופ"ט ומה זה בעצם פ"ט ופ"ט זה בעצם פסוק ט ואז זה יצא לא, איך בפסוק ט אבל רגע? מאיפה אנחנו מביאים את הב? זוהי שאלה שנחלקו עליה גדולי החופרים והמסקנה היא שה-ב נוספה בגלל שהמשפט הזה הוא השני בפופלירותו וכידוע המילה ב בגימריה היא 2 אז עד עכשיו יצא שהמשפט לא איכפט לי הוא בעצם לא,איך בפסוק ט ועכשיו נשארה לנו רק המילה לי המילה לי גם היא ראשי תיבות של לא יצא ואז המשפט נגמר והמשפט נשאר לא שלם ומכך מגלים שכל החפירה הזאת היא מיותרת בגלל שההתפלספות יוצאת לא נכונה לכן המסקנות הם כאלה המשפט לא איכפט לי הוא בעצם שגיאה של המשפט לא אכפת לי שהמשמעות שלו היא: לא מעניין אותי יום טוב
כל פרסום או העתקה יחויב בקרדיט לeli345