נשל"ד- שורשים.פגזניקית גאה!
בשבת התוכחנו האם יש צורך שיפתח שבט שורשים בסניף [הווי אומר כיתה ג'.]
מצד אחד טענו שזה חשוב מגיל צעיר להכניס חניכים לסניף להווי, וככה גם משריינים אותם שלא יילקחו לתנועות אחרות ר"ל..
מצד שני טענו שהתנועה היא תנועת נוער, ולא ביביסיטר וכיתה ג' זה גיל קטן מידי שסתם באים ושומרים עליהם פעמיים בשבוע בסניף.

דעתכם?
דעתי-tomerittal
בטח שלהכניס כיתות ג'.
התירוץ שזה ביביסיטר יכול ג"כ להתאים לכיתות ד' ואפ' ה'.
אני לא רואה כל סיבה שלא. זה רק מוסיף לסניף
וואי, זה כזה לא ביביסיטר.יופידו
אם הן לא נוער אז גם ד' וה' לא נוער ככה שבואו נתחיל את הסניף מכיתה ז' וזהו?
וזה כזה לא ביביסיטר, הן באות ונהנות וגם המדריכות שלהן נהנות [לפחות מנסות כמה שאפשר]קיצור, ברור שתכניסו וזהו.
לענ"ד-אוריה שמחה
זה טוב מאוד להכניס כיתה ג' לסניף.
לדעתי זה ה>>>>גיל. [הדרכה של ג'-ה' ככה, וכמובן כמובן שזה אישי- כל אחד ומה שמתאים לו. אני מדברת על עצמי.]
פשוט, כמו שתינוק עד גיל 3, כ-ל מה שהוא קולט, זה מה שיושב וממלא את התת מודע, ולכן אם הוא רואה מכות- הוא יהיה אלים, ואם הוא יראה חיבוקים- הוא יאהב, ככה חניכות בגיל קטן. את תשרופי אותן על הסניף, תמלאי בהם אהבת א"י, אהבת עמ"י, ערכים בסיסים, שלכי תדעי אם הם מקבלות את זה בבית [באמת באריאל זה פחות רלוונטי, אבל כמובן שיש משפחת פחות דוסות גם בתנועתינו המתוקה] -וזה מה שהם יזכרו! הם כביכול יגדלו על זה חרוט על הלב.
וחוץ מהעניין הזה- זה הכי מספק בעולם! את בעצמך יוצרת במו ידיך שבט חדש, את אחראית על רמת הגיבוש, רמת ההשקעה בסניף! ככל שתשקיעי יותר, כך השבט יצא יותר תותחי.. איזה נחת זה יהיה בעתיד לראות את השפיציות הקטנות- כמדריכות תותחיות ולהגיד- "אחח.. אני גילדתי אותן"

לפני שנכנסתי להדרכה [בפאתח] התלבטתי קשות בעניין. כי בהחלט זה קשה מבחינת הרגשת הביביסיטר. בסוף החלטתי ללכת על זה.
ומאז שאת מחליטה כן ללכת עלזה- כנסי לעניין הכי חזק! תסתכלי אליהן בתור ב-ו-ג-ר-ו-ת, ולא צוצקיות ביכתה ג' שלא מבינות כלום, ואז תראי איזה בוגרות הן באמת. וזה מוכח, כשמשדרים לך- "אתה כמוני" "אתה גדול", זה עושה מוטיבציה להוכיח את שאתה באמת כזה. זה בתת מודע, הם אפילו לא ידעו שהם מתנהגות ככה, אבל זה מוכח.
חו"מ שזה לא כזה ביביסיטר. הכל עניין של הסתכלות.. הכי כיף לצרוח מוראל, ולנסות להגיע לטונים של ילדה צווחנים בת 8-9 [בלתי אפשרי, אני ניסיתי=]]
וזה גם תורם לסניף שיש מגוון רחב של גילאים.
טוב, להוסיף עוד משו אחרי הנאום הזה? [ומעניין מי באמת הגיע לסוף.. ]
שבו"ט ובהצלחה!
באתי על החתום הנ"ל.צחקן
בעז"ה.

בסניפים קטנים שבט קטן שיש בו הרבה חניכים זה ברכה, אבל בתנאי שהגדולים לא מרגישים נדפקים (בסניפים גדולים זה לא משנה להם)

לדעתי-הסנה-בוער
בס"ד
אם אין 'סכנה' שילכו לתנועות אחרות, עדיף להכניס מד'- אפילו לקראת סוף שנה.
כי אם אנחנו מתחילים מג', תמיד יהיו את הב' שיבואו. וכן, זה בייביסיטר.
ויש המון הבדל בין ב' לד'.

לי אין אף חניכה מב'.יופידו
|מוחה בתוקף|אפשר לתקןאחרונה
בתור מדריכה לשעבר של זרעים אני מצטרפת בכל ליבי למה שאיילת השחר אמרה. (נאמה..)

לדעתי- זה באמת גיל כזה בסיסי, טהור ותמים. שכשמכניסים חניכות (או חניכים, לאיודעת) בגיל כזה ויוצרים בסיס טוב וחזק, זה הדבר שהכי משפיע על איך יהיה השבט.

באמת אני חושבת שחבל לפספס את השלב המקסים הזה.

(לידור- מאיפה הבאת את זה שבאות חניכות בכיתה ב' אני לא מצליחה להבין.. אצלנו- זה ממש לא קורה! מקווה שגם אם אצלכם זה קורה- שזה לא יקרה..)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך