ראיתי משהו מעניין על אמבש (הבעטלירס)...גורילה
הזוי!מה נסגר עם הבנאדם?קראתיך
שטויותיאירו
אחד הצדיקים. הכל שם חירטוט.
בתור אחד שהיה אצלו אני אומר.
סליחה על הבורות אבל מה זה אמבש?yaar
זה לא שטוית..שיח השדה..
אחת אנשים התקשרה אלי ואמרה לי שאני יבוא אליהם שהם משפחה מאוד מיוחדת שהם חיים כמו האבות
הקדושים אז שאלתי אותה נשואים כפוול אז היא אמרה לי כן..כפול שלוש מרובע מה הקשר?!
הם מעותים דברים, היא אמרה לי שאני יבוא לדבר עם דניאל (האבא) אז אמרתי לה אם אני כבר באה אז אני מעדיפה לדבר איתך(יותר צנוע)אז היא אמרה שסבא אמר שאין בעיה לדבר עם בנות ולא צריך לשמור עיניים
זה לא שטיות בכלל!!
זה לא שטויות בככלל!!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי איתה!שימשיה
ושמעתי הכל!

אאמממ נועם..!!שיח השדה..
רחוק מרשעים ישועהyaar
לק"י
כל שניה מהכתבה קיבלתי תחושות שהכל שם מושתת על זימה ל"ע
רק כדי שלא יהיה הוצאת לעז אזyaar
ככה זה נראה לדעתי לפחות ומהתחושות שלי
בכל אופן לא נראה לי העסק שם בכלל בכלל
אשרינו שיש לנו את הצדיקים שלנו שיורו לנו את הדרך
ולא מדומיינים יש לי התבטאות יותר חריפה מלשון רבינו
למה שאני חושב על האדם
אבל לא מכיר אישית בכל אופן
שומר נפשו ירחק
..........יאירו
אל תיכנסו לבן אדם לחיים.
הוא רוצה לעשות לו זולה ולגור בנחת עם כמה נשים . זכותו.
א'פחד לא נכנס לו לחיים.שיבושם לו!קראתיך

8 נשים מה נראה לו שהוא מלך ישראל?yaar
בדור לא חסר מדומיינים ורבינו דיבר והזהיר מהם
מה שמצער אותי שהרבה מהאנשים האלה עושים את השטויות שלהם "בחסות" רבינו
ואוהוו רבינו יכנס להם בצורה
שלא לדבר על חילולי ה' בכלל וברסלב בפרט
ד"א דיברתי כללי ולא דווקא עליו
:Oשירו למלך
איזה כתבה מזעזעת!! אמאלההההה
אני ממש המומה!
כן גם זה קורה בימנו!קראתיך
אני וחברהשלי פגשנו אחד!מאנשים שלא.מפגרים פשוט ככה.יקירה
*נשים *שלוקראתיך
תתקני את החברות שלך.חצופפה.יקירה
סתם כדי שלאנשים יהיה יותר קל לקרוא....קראתיך
לא על חשבון אנשים!!!יקירה
תרגע! טוב!אנונימי (פותח)
שום על חשבון אנשים...קראתיך
סך הכל שיהיה יותר קריא..
אל תעשי סיפור..
העיקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שאנשים נהנים..יקירה
הם כל הזמן מתקשרים אלינו....גורילה
ומזמינים אותנו לבית של הגברים (!!!) להיפגש עם דניאל ועם הבנים הגדולים...
כשאמרנו להם שזה לא הדרך להתחתן עם כמה נשים-הם אמרו לנו שר' נחמן אמר כפול משולש מרובע... (הבנתם?! אנחנו לא)  הם מפרשים את דבריו בצורה נוראית...
אז אמרנו להם שאנחנו לא מדברות עם בנים ואם הם רוצות שידברו הן איתנו אז הם הסבירו שזה בלתי אפשרי ודניאל הוא זה ששימש את הסבא... ועוד הן הוסיפו שהסבא אמר שבדורנו לא צריך לשמור עיניים ואין בעיה לדבר עם נשים!!!
הן מתנהגות כמו מסיונריות!!!

למה לנו לדבר מאחרים?שמחה ואמונה
עזבו אותכם..
כדי להזהיר אחרים ולהיזהרyaar
לצערי נשמע כמו שדין יהודאין כפשוטו
רחוק מרשעים ישועה כי חוקיך לא דרשו
אבל מי אמר לך שהם שהם טועים?.שמחה ואמונה
כל עוד רב גדול לא יצא נגדו אין לנו שום זכות להרחיק ממנו אנשים
עזבי...yaar
את שומעת מה בנות פה מספרות וזה מספיק.קראתיך
לא מסובך כדי להבין מה הולך פה...
זה היה לשמחה ואמונהקראתיך
אני יכוליאירו
אני יכול לספר לך שהייתי אצלם והם קירבו אותי הרבה לתורה ולנ נח והם יהודים פשוטים ושומרי מצוות בפשטות ולא שמעתי על הקטע הזה של שמירת עיניים הם דווקא מקפידים חבל על הזמן. אשכרה עזבו אותם. משפחה של צדיקים הלוואי עלי שאני יהיה ככה
.................יאירו
אולי לפי עניות דעתך נ נח והתורה זה דברים סותרים.
אתה כמו הליטאים של פעם כמה שיסבירו לך על רבינו לא תסכים לשמוע.

מה סוטה ?? מה אתה מבלבל ת'מוח אז יש לו 3 נשים אז? וואי וואי יש לך מוח חרדי שלא ישתנה לעולם כל מה שטיפה שונה אז הוא לא טוב
....יאירו
זה הבעיה שלך שאתה לא מעשן. תתחיל לעשן תראה את העולם שונה...
סתם זה היה בצחוק..יאירו
יכול להיות שהם קירבו אותך...גורילה
אבל אתה בן וזה ההבדל לדניאל יש משיכה לבנות לא לבנים!!!
ולנסות למשוך נשים להיות בכת שלהם זאת בעיה....
זה לא קשור אם נ נח זה נכון או לא.. העניין הוא אם הם באמת בדרך הזו והם צדיקים או להיפך הם מסתתרים בזהות של ננחים אך פועלים בצורה צבועה וסוטה....
ד"א-הם לא מכחישים את המעשים שלהם והם אף מוציאים את דברי הסבא מהקשרם...
תברר קצת יותר...
השבוע פגשתי עוד אחת מאנשים שלו כנסו...יקירה
הם פשוט חולה נפש..באמת ..אתם לא מבינים הם חיים בסרטטטט!!!!מה הם מדברים על כל הרבנים היא אומרת לנו כזה...הרב ארוש הזה..והרב ברלנד רוצים רק כסף...והיא אמרה כזה שרבנו..היתגלה..לסבא ישראל וכאלו הסבא ישראל זה רבנו כאלו אין רבנו...ואומן זה מקום שרבנו רק היה בו ואין בכלל
המשך.יקירה
היה באומן..סתם אין רבנו עכשיו קיצר שטיותת..והם מזלזליםם ברבנים?חבל על הזמןן..פשוט משפחה מפפגרת..'ה ישמור אותם..הם מפיצים קשר בעולם..והם פול מקפצות נדבות ברחוב 'ה ישמור ..יכול להיות שהיא באה אלכם .בושה!!
חיים בסרט.שה' ישלח להם רפואה-שלמה!קראתיך
בריאות הנפש ובריאות הגוף!
אמן!
מי אמר שאתם לא חיים בסרט???יאירו
אולי כולם משוגעים והם לא? אל תחשבו תמיד שאתם הנורמליים.
כולם חיים בסרט,אבל הם קצת יותר מכולם..קראתיך
ועד כאן הרכילות להיוםנ נח זה הכלאחרונה
בס"ד בר"ה

"ועמך כולם צדיקים"
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך