יווו, משבצת שמה תמונה חדשה בכ"א!!דמעה שקופה

מזל"ט מזל"ט

@משבצת

אני הניק ה500 שנכנס לכ"א של משבצת!חתול עם רישיון

@משבצת שימי לב אני מחכה לתגמול

אני לא נכנסתי לכ"א... דמעה שקופה

איך עושים תדבר הזהה?רודף אהבה בימים
בתור תגמול,משבצת

אני אני הייתי הניק ה280 שנכנס לכ"א שלך

אני חייבת-- אייסקפה
וואו...משבצת

בממוצע נכנסו לי 11 אנשים לכרטיס בכל יום🤔

ואף אחד מהם לא אמר לי על מה ולמה זכיתי לביקור

גם כן חברוקים

אבל את יודעת למה זכית לביקור ממני..אייסקפה

מה נעשה, אנשה מעניינת, ואנשים משועמים. אחלה שילוב

שלום לך, חברוקה, שלום, וגם להתראות.

הייתי צריכה עזרה🤷🏼‍♀️משבצת

חשבתי שסתם תכנסי להודעה שלי, מאיפה אני אמורה לדעת שתכנסי לי לכא?

ובאיזה הקשר אני מפוטשת??

להתראות גם לך

נו, יופי..אייסקפה

אה.. חשבתי שלזה הכוונה..

את מפוטשת כי חפצתי לפטש אותך

להתראות..

איך עושים את זהה??אני❤

טנק יו ורי מאצ'!אני❤

רגעע מזתומרת מעל גופן?אני❤

🤦‍♀️משבצת

מאיפה הסמילי בכ"א שלך?הוד444

לחצתי במקלדת על מקש ווינדוס וץ ביחד, זה פותח לך תפריטאני❤

של אימוג'ים. אבל אם המחשב שלך ישן יחסית,, יכול להיןת שלא יהיה לך את זה... את יכולה לחפש אימוג'ים להעתקה והדבקה באינטרנט....

סבבההוד444

תודההוד444

משבצת

אוי ווי...

חבל שאמרתי

אוי זה מטורף!חתול עם רישיון

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

🤦‍♀️אייסקפה

סמיםםםםםםםםהוד444

:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120::smile120:

שימו לבאורה2xאחרונה
על כל שימוש באימוג'י כזה עליכם להעביר לי סכום סמלי.
..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת