יש מצב שקצת נעלמת לאחרונה?.. תהיתי איפה את...
אגיד לך מה לי הכי זעק לי מההודעה שלך?
אהההה פוּס משחק!!
זה מה שהכי הרגשתי.
כאילו וואו וואוו וואוו צריך פה הפסקה.
נשימה עמוקה.
את כותבת כמה את צריכה תשומת לב. ואח'כ נתת דוגמאות על הצורך בעזרה פיזית בבית והוא עסוק במצוות.
אני הייתי אומרת ככה
(אם מתאים לך קחי.. אם לא- תעברי הלאה וקבלי חיבוק)
מעכשיו, את מפנקת את עצמך.
שבי עם עצמך, תחשבי מה את צריכה.
מתנה לחג? תכשיט? זמן לצייר או לקרוא כל יום? שעה של שקט?
תבני לך לו'ז: נכנס בו קודם כל הצרכים שלך. ושל הילדים. ואח'כ הבית.
נגיד את מתארת את ערב חג. הייתי מכינה רק את הבסיס בסיס. למה? כי הילדים בכו והיו לא רגועים ולא היית כאן כדי לעזור. לא בהאשמה- ציון עובדה. לא היית- לא הייתה לי אפשרות לעשות.
בשקט, ברוגע. זה מה יש.
תפסיקי להיות מושלמת, אחותי
מבינה?..
את האישה המושלמת, האימא המושלמת, המבשלת המושלמת
שחררי!!
את לא מושלמת. את אישה
יקרה, אהובה, יפהפיה, מוכשרת בטירוף
מעניינת, (אני זוכרת אותך משירשורים שונים שממש התפעלתי ממך) ועכשיו את דואגת לעצמך,
לרוגע שלך.
שחררי מהצורך לעשות הכל, ועוד לבד.
תהיי מלכה... כי את האמת מלכה!
אני ככ מקווה שאני מצליחה להעביר את הנקודה-
נשמע שיש פה מעגל קסמים. הוא לא עומד בציפיות (את מדהימה שהסברת לו, ויואוו איזה תסכול שהוא לא מבין/קולט) ואת כועסת ומאשימה, הוא נפגע ובורח למקום של הוואו והכל הכבוד בחוץ והעשייה ושוב פגיעה וכעס ובריחה ואיכסה בלב.
ואת כ'כ פגיעה עכשיו כי חשפת בפניו צרכים ככ עמוקים והוא לאאא שם.. ואת שוב ושוב נפגעת
לכן הייתי מציעה כמו שכתבתי
לספק לעצמך מה שאת צריכה. לא בכעס, לא בהתקרבנות! מתוך אהבה גדולה וכבוד לעצמך
ו.. לעשות מה שאת מספיקה. אם לא הספקת לטוף כלים והגיעה השעה שהקטנים ישנים ואת צריכה עכשיו את שעת השקט/הליכה/ציור שלך, אז זהו, תשאירי ככה. שוב, בפשטות, לא בכעס ולא בדווקא.
הלוואי שזה מובן!!....
לפעמים נוצר דפוס של ''רדיפה'' - היא רודפת אחריו והוא בורח... ושניהם מגבירים מהירות ןכל אחד שוקע עמוק יותר בבוץ שלו
מציעה להתחלף קצת
לא לרדוף. לא לצפות.
לספק לעצמך את הצורך, להתמלא מבפנים.
בעז'ה אני מתפללת איתך שהשינוי הזה יגרום לו להתגעגע, לבדוק מה קרה, לנסות לחזר (כי את אומרת שכן דברים שהוא עושה... כלומר כן משתדל!) ובע'ה שיהיה לך את הכוח להתייחס למחוות שלו ולהודות עליהן, לסמן שזו הדרך הנכונה....
ככ מתפללת עלייך אהובה
ככ, ככ
ומזכירה לך שאנחנו בתקופה הזויה שיוצרת הרבה קושי..
חיבוקים ושמחה!!