יש לי 2 בנים בן 6.5 ו3.5
הגיעו בע''ה הראשון חצי שנה אחרי חתונה נקלטנו והשני לקח קצת זמן אבל הצליח.
מאז השני שיהיו בריאים, לקח שנה וחצי להיקלט ואז נקלטתי, שמחה גדולה שהתפוגגה בשבוע 13😔 עברתי הפלה עם גרידה. עצב, הלכאה עצמית.... אחרי חודשיים נקלטתי שוב ובשבוע 7 הפלה טבעית 😔
אחרי 3 חודשים נקלטתי שוב! הפלה עם גרידה בשבוע 9 כי לא היה דופק.
ב2 ההריונות ההפלות האחרונות קיבלתי דופסטין.
אין קרישיות יתר. לא עשיתי בדיקות, למרות שרופאה ביקשה לפחות היסטרוסקופיה אבחנתית...
כשהחלטתי לבצע את הבדיקה ואף קבעתי אותה, משהו הרגיש לי לא טוב והחלטתי לדחות את התור.
אתמול גיליתי בבדיקה ביתית 2 פסים🙏😍 3 חודשים אחרי הגרידה האחרונה.
אני מרגישה שכל כך רוצה את הילד הזה. כל הפלה קורעת אותי ומרסקת אותי. הילדים הם שמחזיקים אותי שפויה. בעלי מאוד תומך בכל החלטה שלי.
אני מתלבטת, אם לתת לגורל לדאוג לי או גם הפעם לקחת דופסטון או משהו אחר..
מזל שלא הלכתי לבצע היסטרוסקופיה כשאני בהריון.
אני לא מאמינה שיש הריון !! כל כך מודה ומאושרת!! בשישי שהיה בהדלקת נרות והחג הנפלא הזה כל כך פיללתי והודתי על הכל והנה הכל משמיים.
מה לעשות? אני רק רוצה לחבוק תינוק בע''ה.
אני מתלבטת אם לתת לגורל ולהשם להחליט ולא לקחת שום תמיכה (אחרי הכל ילדתי 2 בנים בריאים ב''ה בלי כל תמיכה לאורך ההריון).
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..