בס"ד
שמי מיכל, פירסמתי בזמנו בפורום הזה את סיפור האמונה שלי והתכתבתי כאן הרבה כשיכולתי, (מצרפת קישור לסיפור האמונה שלי לתיזכורת למי ששכח...) ואנא המשיכו לקרוא אחר כך כאן עד הסוף כי זקוקה לכם מאוד כעת:
בס"ד מפרסמת את סיפור האמונה שלי - מצווה לפרסם קידוש ה': - צעירים מעל עשרים
לצערי לאחרונה עברתי דברים לא פשוטים בעליל מאז כגון פטירת אבא ז"ל מהמחלה של הסרטן ותוך כדי הבלאגן של זה איתו והטיפול בו גילו אצלי גם את המחלה בבלוטת התריס, שהכריח אותי לעבור 2 ניתוחים קשים בגרון ועדיין לא סיימתי את הטיפולים שלי, ובכללם טיפול ביוד רדיו אקטיבי, שכולל בידוד לפחות לשבוע- 10 יום.. ועוד... ולכן גם אינני עובדת בימים אלה(פוטרתי בשל הקורונה), ולכן אני כיום בעזרת היועצת תעסוקתית שלי מלווה באתר "שכולו טוב" בפעילויות שם ויש שם פעילות שבה זקוקה מאוד לעזרתכם :
אני משתתפת בתחרות חשובה של "שיחזור חומרים ממוחזרים ויצירה מקורית ויפה מחומר ממוחזר" , מצורף הקישור:
תחרות היצירה של שכולו טוב- שלב ההצבעה! - קבוצת שכולו טוב
***צריכה שתיכנסו לאתר שכלו טוב או דרך הקישור שצירפתי כאן למעלה ותצביעו לי בדף התחרות ל: "היצירה של מיכל " , שבה עשיתי מכונת הגרלת לוטו/טוטו מבקבוק ריק וגליל נייר טואלט משומש. אצטרך שתעבירו לכל מי שאתם יכולים ומכירים שיצביעו לי, כי לי אין משפחה משלי כגון ילדים ובעל (אני גרושה בלי) ועל כן אין לי הרבה למי לתת ולהעביר שיצביעו לי. על כן הצבעתכם לי חשובה מאוד!!
כרגע אני מקום 2 כי גייסתי את כל מי שיכולתי שיצביע אבל זקוקה לעוד....ב14.10 ההכרזה על הזוכה בלייב בזום באתר שם. אנא עזרו לי לעשות לי קצת טוב בלב ובנשמה וגם לאתר שפועל למען מתמודדים כמוני שם....לשילובם בתעסוקה ותודה!!
ממש רוב תודות !! אנא כתבו לי בתגובות אם הצבעתם או עם צריכים שאסביר מעבר להסבר כאן... ותודה רבה!! ממני מיכל.

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …