@Lola_123 קודם כל..

קראתי אותך בנשואים טריים על ההחלטה להישאר בבית, וואו, מלכה שאת.....!! כ'כ בהצלחה!!
הבוקר קראתי את מה שכתבת ועוד לא הגבתי, רציתי לחשוב קצת. וכשהתפללתי בהלל את 'אנא ה' הושיעא נא'' ממש חשבתי עלייך, שתדעי

שמעי זה לא קל!!
אמיתי.
בתור אחת שעשתה את ההחלטה הזאת.. התקופה הראשונה היא קשה, תמיד
המחשבות.. ואולי זה לא מתאים לי. והעייפות הו העייפות...
ובטח עכשיו בזמן קורונה זה טירוף מוחלט..
ואת, בכלל, עם התאומות השובבות, ואם אני זוכרת נכון את גם המוצץ וגם האוכל של שתיהן אז וואו כפול שתיים זה מ-ע- י- יף !!
אז קודם כל חיבוק גדול גדול גדול
ואני מאווווד מקווה שאין לך אף.. יסורי מצפון, על שום דבר
ואם ח'ו יש לך אז... קישטה קישטה מהחלון.
את מדהימה
אלופה
מהממת
ונותנת לבית ולמשפחה מתנה מופלאה- לגדול עם אימא
ווואוווו!!!
טוב, ועכשיו לתכלס.
תראי.. בהרגשה שלי בתור אחת עם קטנטנים. אנחנו סהכ יכולות לעבור את התקופה הזאת בשפיוּת.
למה?
כי לא צריך פה תכנית מטורפת ואטרקציות ואז אי אפשר לצאת מהבית וקשה וזה. דווקא כשהן קטנות הסדר יום יכול להיות יותר מובנה.
אז אני משתפת כאן במחשבות שלי והלוואי שמשהו מזה יועיל לך..
כבר יש לך סדר יום כלשהו?
יש לכן יציאה קטנטונת לסיבוב בחוץ?אולי מקום עם קצת חצץ אפילו בצד הרחוב ואז אפשר להתעסק עם כלים וכו'?
כתבת ''שנינו יחד בזה'' א- מדהים! איזה כיף ואיזה מהממים אתם שניכם, ב- אולי חלוקה קצת אחרת? ראיתי עליי אישית שיותר קל לי לא לעבוד איתו במקביל אלא עכשיו אני עם כולם, ואח'כ אני יוצאת קצת והוא עם כולם.. ואז זה מאפשר לשנינו איזשהו שחרור אמיתי.
העניין של השינה נשמע לי קטסטרופה... באמת!! מוציא מהדעת לגמרי.... זה משהו שרק את יודעת מה לעשות עם זה, אם יש דברים שיכולים להקל-
סליחה שאני קצת מתבלבלת בינך לבין אימהלה המהממת שלשתיכן יש תאומות קטנות ןנראה לי שתיכן מניקות כל יום כל היום... אז לא זוכרת בדיוק איך זה אצלך. אבל בגילאים האלו התחלתי לתת דייסה לפני השינה כדי שישנו טוב יותר ויהיו שבעים לאורך זמן .
והקטע עם הקטנה שבוכה כל היום... אוי לאאאאאא
סיוט.. בטח שיניים, לא? הלוואי הלוואי שיעבור לה.
ועצה אחרונה
הגדרתי לעצמי שעל הבןקר אני יושבת כמה דקות עם הגדולים (אצלך- הכוונה לבת השלוש) ועושה איתם יצירה. ואז אני רגועה שישבתי איתם והיה זמן ''נטו השקעה' בהם וכל היום מבסוטית על עצמי שאני אימא טובה (:
לולה, נשמה יקרה
בעיקר חיבוקים ותפילות והמוווון כוחות מרחוק.
את מדהימה. באמת
והכללל עובר (טוב חוץ מהעייפות אולי

)
הן תכף תכף גדלות.
מהממת שיהיה חג שמח!#