כתבת פה פעם משהו לגבי יוטיוב vanced למה זה לא גזל
לצפות ביוטיוב בלי כביכול לשלם להם בצפיית הפרסומת
יכולה להסביר?
עניין אותי גם אז סלט הקליטה ומביאה את מילותיה :
יוטיוב מרוויחה ככה כסף, בעצם ערוץ כלשהוא מגיע ל 1000 רשומים הוא יכול להרוויח כסף ( get your cannel monetize ) מה שזה אומר שעל כל 1000 צפיות אתה מקבל סכום של כסף עפ"י התפלגות דמוגרפית כלומר אם ראו את הסרטון שלך 1000 אנשים מארה"ב אתה מקבל 4.40 סנט לדוגמא, קודם כל ה highest-payings demographic זה אוסטרליה , כלומר אם אנשים מאוסטרליה רואים מקבלים על זה הכי הרבה כסף יחסית לשאר המדינות (בערך 4.60). מדינות כמו אינדונזיה או הודו ישלמו לך אולי חצי דולר לאלף צפיות. למה זה עובד ככה?
אנשים קונים צפיות מזוייפות ממדינות כמו הודו, אלו צפיות לא אמיתיות ולכן אין אינטרס לגוגל לשלם על צפיות משם. ככל שהמדינה יותר מפותחת אנשים משלמים יותר על פרסומות, זה עובד ככה: יוטיוב שייכת לגוגל כלומר הפרסומות שם הם סוג של פרסומות גוגל – אדם שמפרסם משלם שאנשים יראו את הפרסומות וגם משלם עבור כניסה לפרסומת, כלומר כמה אנשים נכנסו למודעה, רוב האנשים לא נכנסים למודעה אלא עצם זה שאתה רואה את המודעה 5 שניות אתה מקבל על זה כסף, למשל הדר אשוח מחלחל לתודעה של אנשים, או מילקי- הם רוצים שתקנה את זה בחנות, לא אכפת להם שתלחץ על המודעה. הם רוצים להכניס לתודעה עפ"י פרמטרים של פרסום בפייסבוק או יוטיוב וגוגל- אפשר לשייך לאיזה מדינות / פרמטרים אחרים- מין, גיל מגדר וכו'- מאד מפורט, למשל בייניש-שאוהב-את-מכבי-ת''א.
אפשר לדייק בפרמטרים מאוד מדויקים ככה עובד עולם הפרסום
הם אוספים עליך DATA מכל אפליקציה שמוטענת לך בנייד , כל המידע לפי זה אנשים יכולים לשלם להראות לך מודעה שתעניין אותך ספציפית
שאני מורידה אפליקציה פרוצה גוגל תמיד מרוויח , עצם זה שהאפליקציה נמצאת בהורדות של Google Play צריך לשלם למשל. רוב האפליקציות מרוויחות דרך גוגל , אז גוגל תמיד מרוויחה כסף.
מי לא מרוויח? אלה היוצרים, וזה הגזל האמיתי. מהאנשים שמרוויחים כסף אם את רואה את הסרטון עם פרסומת. באפליקציה פרוצה- יוצר האפליקציה מרוויח את הכסף, וביוטיוב הרגיל יוצר התוכן מרוויח את הכסף.
לכן אני רואה סרטונים ביוטיוב הרגיל שלי, ומשתמשת ביוטיוב הפרוץ רק לשמיעת מוזיקה כדי שהפרסומות לא יפריעו לי.
לסיכום-
גוגל (יוטיוב) תמיד ירוויח, זה לא גזל מהם.
הגזל הוא מיוצר הסרטון, לכן אם אתה רואה סרטון מושקע ומקורי תראה מגוגל הרגיל, תעשה לייק לכל סרטון ותירשם לערוצים. זה חינם וזה עוזר להם ליצור עוד תוכן.

ברוקולי
ארץ השוקולדאחרונהראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי