אקדים ואומר שאני ממש נהנית לקרוא פה מדי פעם, יש כאן אנשים חכמים ומדהימים וכיף שיש מרחב כזה שאפשר להתייעץ בו.
ב"ה נמצאת כרגע בקשר מתקדם. הבנתי שהוא די סגור וזה ממש ממש מלחיץ אותי.
כרגע לא נפגשים בגלל הסגר ולכן עוד יותר קשה לי לבחון את הדברים. אפילו סתם להגדיר לעצמי מחדש איך אני מרגישה לידו, אם אני אוהבת את איך שהוא נראה (כי הוא ממש שונה ממה שתמיד דמיינתי את בעלי וקצת קשה לי עם זה..)
זה לא מונע ממנו להגיד לי הרבה פעמים כמה קשה לו המרחק וכמה שהוא מתגעגע. בהתחלה מאוד אהבתי את זה אבל עכשיו זה מאוד מרחיק ומלחיץ אותי כי אני פשוט לא שם. כשאני לא נפגשת הרגש מתקרר מאוד גם אם מדברים המון בטלפון ובזום.
כשהיינו נפגשים היה רגש והייתי שמחה ומתרגשת להיות לידו, אבל עכשיו פשוט כמעט אין רגש בכלל. מרגיש לי כמו עוד מטלה לדבר איתו בטלפון או בזום. אין לי כח לזה
הוא מאוד רגיש אליי ולצרכים שלי, (שלא יובן שלא) הוא פשוט מנסה לקדם את הקשר ואנחנו מנסים למצוא את הדרך שמתאימה לשנינו.
אני תוהה לעצמי אם נכון לקדם קשר בסגר.. יכול להיות שאם היינו נפגשים בזמן הזה היינו מחליטים שלא מתאים, לא יודעת.. מצד שני זה כבר קשר מתקדם ואני לא בטוחה עד כמה זה נכון להקפיא.. ובמילא עוד שניה יהיו הקלות בסדר בע"ה
ובכללי בזמן האחרון כשאני חושבת על חתונה יש בי פחד מטורף. מפחיד אותי ממש ממש ואפילו לא יודעת להגיד בדיוק למה. פעם זה פחד כלכלי, אח''כ פחד מבחירה לא נכונה, ובכללי להקשר לאדם אחד לכללל החיים זה מטורף! ובטוח יש מישהו שיותר טוב ומתאים לי ממנו, אז למה דווקא הוא?
לא יודעת בעצם מה השאלה פה, אולי יותר בכיוון של פריקה.. יותר מאשמח מאוד לשמוע עצות, תובנות או כל דבר אחר, לא יודעת כל כך למי לפנות.. תודה רבה!!

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם