ברוך ה לפני 4 ימים ילדתי
באסף הרופא הייתה לי לידה קשה מאוד הייתי אם אפידורל שלא השפיע ויום לפני הייתי אם בלון זירוז
בחדר לידה היו 3 מיילדות אחת קשוחה אבל בקטע טוב ואנושית ועוד אחת ממש נחמדה ומבינה והשלישית שמהתחלה היה לה דיבור לא יפה זה גם היה השעה האחרונה שלה לפני שהיא הולכת הביתה ויש החלפת משמרת אני מבינה הכי בעולם שזה עבודה קשה ושלוש ימים רצוף
אבל קצת אנושיות
בלידה צעקתי המון ומאוד פחדתי בקטע שחתכו אותי ממש שיקשקתי שהתעלפתי והם הצליחו להעיר אותי
ואז זה המשיך הלידה לחצו לי על הבטן ילדתי הייתי מסוחררת שמו עלי תתינוקת ולא הצלחתי להחזיק תתינוקת הייתי בעולם משלי הרגשתי שאני לא בחדר לידה הייתי מסוחררת בטירוף לא יודעת להסביר מה הרגשתי ואז האחות הלא נחמדה אמרה תרימו תתינוקת היא אפילו לא יודעת להחזיק
הרימו טיפלו בתינוק ותפרו אותי שמתתי בקטע של התפירה זה פשוט כואב בטירוף ואז נשארנו התופרת והאחות הלא נחמדה
ואז האחות הלא נחמדה החליטה לומר לי אני חושבת שאת צריכה טיפול דחוף ויצא הייתי מסוחררת לא הצלחתי לענות לה התופרת הרגישה לא נעים ישר העבירה נושא והייתה ממש אישה נחמדה
ואני לא מפסיקה לחשוב שאיך אפשר לומר לאישה אחרי לידה כזה משפט למה הרוע הזה אני לא מפסיקה לבכות זה לא עובר לי זה ממש פגע בי

ממש הרגשה נוראית