"חדשה כאן" קוראת כאן מידי פעם ונעזרת בתגובותכן על נושאים חשובים....
היום החלטתי שאני נרשמת וכותבת בנושא שאשמח לתגובותכן...
בני בכורי היקר עשה לפני שבוע ויום(ראשון) את חיסון גיל שנה מפוצל...כרגע רק את המרובע....
בערב שבת התחיל להעלות חום 38.1 ב"ה החום לא עלה לפחות כך הרגשנו במצח....וגם היה נראה בסדר...השבת עברה בשלום ב"ה עם גרבי חומץ מקלחות והנקה....
חזרנו מחמתי במוצאי השבת....והחום עדיין לא הגיע ל38.5 ומעלה....אז לבנתיים ניסינו להוריד בדרכים טבעיות...
אחרי כמעט 2 יממות מהעלאת החום, יום ראשון שעה 17:00 החום היה כבר גבוה מעל 38.5 ואפילו הגיע ל39.2 ישר נתנו נובימול שלא ממש הוריד את החום ...לאורך 5 שעות החום לא הה גבוה מאוד אבל היה בסביבות 38.1
ב10 בלילה כבר עשינו מקלחות ושוב חומץ תפוחים שלא ממש עזר כמו ב2 יממות הראשנות....ושוב ב12 בלילה נתנו תרופה....נורופן....האהוב שלנו נרדם הזיע וירד החום....
היום בבוקר התעוררתי בהרגשה שזהו ברוך השם זה מאחורינו עברו 8 שעות של ההשפעה הילדון קר במצח....בשעה 11 וחצי המדידה הראתה 37.5 שמחתי מאוד....
אך האדם מתכנן והשם יתברך צוחק.....
יום שני שעה 4 בצהריים החום 39.3 מיד נורפן....(היה רדום עם גרבי חומץ תפוחים יונק...)
חשוב לציין הילדוני לא אפאתי מחייך מתקשר כמובן שמורגש שלא ירגש טוב אבל ב"ה בסדר....
עכשיו...מה שאני רוצה לומר....שממש אבל ממש קשה לי עם נתינת תרופות...נעזוב בצד את הנתינת חיסונים שבתוך ליבי אני מרגישה למה אנחנו עושים לילדים את זה והאם זה באמת רצוי....(זהו לא הנושא אל סתם רחשי לב...ולא חושבת שאני מההורים שלא יתנו חיסונים)
באופן כללי אני באה בית שלא לוקח כדור על כל כאב ראש אלא שממש ממש צריך(שלא נזדקק לא על אף אחד)
אני אמא מזה שנה.....וב"ה האהבה גדולה והרצון לתת את ההכי טוב לבשר מבשרך זה בעורקינו...
אני מרגישה ממש קושי כשאני נותנת לו את התרופות...לא יודעת להסביר את התחושה הזו...פשוט קושי רב כשהמצב מראה שתיכף נצטרך לתת תרופה....והאחרי גם לא מקל....פפפ "למה השם??חשבתי שזהו נתנו מספיק אתמול כ"כ לא רציתי לתת את הרעל הזה" כמובן שיש מצבים שחייב אני מודעת...אני לא מאלו שלא יתנו בכלל לא מסוגלת....
ואני יודעת שזה מצב טוב ושצריך להתסכל על הכל בפרופורציות.....ב"ה תודה להשם שזה המצב ושבכלל החום יורד ועוד זה בסהכ חום מחיסון....
הייתי שמחה לדעת מה דעתכן בעניין תרופות....האם יש כאן בנות שגם מתקשות לתת?
והאם אתן מנתנות נורפן או נובימול??יש הבדל בינהם??
לא מתלוננת על המצב כלל מודה להשם יתברך על הכל רק משתפת בתחושותיי...ואשמח לשמוע את דעתכן
אולי זה יחזק ויעודד אותי...
שוב תודה להשם יתברך❤