מי שזוכר כתבתי כאן לפני כמה זמן על זה שהתחלתי לצאת בדיוק עם מישהי לפני הסגר ולא ידעתי מה נעשה עם הסגר..
אז ככה, בסוף עשינו הרבה שיחות בזום (שלהפתעתי זרמו) והיה ממש נחמד ונהנינו והייתה ממש פתיחות בינינו ודיברנו על המון נושאים חשובים מאד ברוך ה'.
מה הקטע?
אתמול סוף סוף נפגשנו על אמת אחרי מלא זמן ברוך ה', יוצא שתכלס זה דייט 3 אבל אחרי חודש של קשר..
הדייט כן זרם, והיינו 4 שעות יחד לא סתם, פשוט זרם.. אבל עדיין ההרגשה הייתה שונה מהזום, שמשהו חסר, כאילו הפתיחות שהיתה טיפה חזרה אחורה.. לא יודע לתאר בדיוק פשוט מוזר לשנינו..
היא דיברה איתי היום ואמר שהיה לה שונה וחששה שאולי אני לא רוצה בכלל, אז אמרתי לה שבכלל לא המצב, שכן הרגשתי שהיה שונה אבל אני עדיין במקום שאני חושב שיש פה משהו ורוצה לעבוד על זה..
אני מאמין ואמרתי לה שהזום מאד פתח בינינו אבל חסר החלק של הביחד, הנינוחות הפשוט להיות אחד עם השני ולמרות שאנחנו חודש בקשר זה לא באמת חודש כמו קשר רגיל..
אני קצת חפרתי פה אבל בעצם מה שאני אומר, שזה ברור לי שזה תהליך אבל זה קצת הוריד אותי.. וגם רעיונות אולי מה אפשר לעשות כדי לפתח את החלק הזה ולא רק הצד השכלי (שהוא מתאים)..
תודה מראש לכולם