היי לכן,
קצת הגיעו מים עד נפש

כל השנים האלה אצל סקסולוגית פה, יועץ מיני שם... פיזיותרפיה לרצפת אגן. די. פשוט די.
אין לי כח. בפיזיותרפיה עבדתי על כאב וזה עזר חלקית, עדיין הולכת והתהליך לא נגמר!
מסתמן מדבריה שאנחנו צריכים גם טיפול מיני טוב. שכנראה יש עניין שהוא מעבר לפיזיולוגי.
הבוקר הייתי אצלה ופשוט בכיתי מולה ולא הצלחתי להחזיק את עצמי.. מסכנה.
נמאס לי להתבייש בזה שאני רוצה להגיע לסיפוק מיני, ולא רוצה להסתפק בחיבור נפשי. כאילו, זה כזה נורא שבאלי לחוות אורגזמה? אני מרגישה הזויה לפעמים. מצד אחד הזויה שלא מצליחה לחוות מיניות כמו אחרות שבא להן בטבעי (לא קורה שום דבר לא במגע בפטמות ולא בדגדגן. סליחה על הפירוט..), ומצד שני הזויה שאני כל כך רוצה את זה.
הלכנו למטפל זוגי שלא הוכשר רשמית בתור מטפל מיני אבל עוסק בזה רבות...
לא מרגישה שזה מספיק.
אחד הדברים שהכי כואבים לי בסיפור הזה, הוא שאנחנו כל כך רוצים הריון נוסף.. הייתה לי הפלה לפני הלידה השניה ולקח לי כמעט שנה להכנס להריון מאז. אבל ברור לי שאני רוצה קודם כל לטפל בפן המיני של הזוגיות לפני... במיוחד שבהריונות לא הייתי יחד עם בעלי כמעט בכלל. אבל וואי. כמה מייאש שאני מרגישה שהתהליך הזה לא נגמר וצריך לחכות עוד!
בקיצור, אשמח ממש להמלצה ל*מטפל/ת* ולא יועצים וכו'...
תודה מעומק הלב.
ושוב חשוב לי לציין שפוגע בי שאומרים דברים שיפוטיים כמו "שחררי. את מנסה יותר מדי. תהני מהקשר שלכם וזהו. מה הלחץ? תרגעי." וכן על זו הדרך.
קיבלתי כמה תגובות לא אמפתיות (מעטות מאוד ב"ה!) מהפורום בעבר ולכן אני פשוט מבקשת לא להגיב אם זה לא יהיה רגיש.