בתאריך כ"ז בתשרי תשפ"א 23:29אני ממש צריכה את עזרתכם!![]()
אני בחורה בת 21, כל החיים שמרתי על עצמי, שמירת נגיעה, לבוש צנוע, אני מרגישה שאני במקום מאד מחובר לה' יתברך, ליהדות. נרשמתי השנה למעונות באוניברסיטת אריאל. מבסוטה, יהיה נחמד, וגם יש המון דתיים ודתיות, ושזה נפרד.. אלו היו השמועות. אבל! אחרי שסגרתי מקום והכל יפה, נאמר לי שזה לא מה שאני חושבת, שיש אווירה בלאגן.. מה שנקרא אקשן בין הבנים והבנות. נאמר לי שגם הדתיים, חובשי הכיפות, לא שומרים כולם נגיעה, שיש פיתוי לשיחות בנים בנות וצחוקים אל תוך הלילה. שלא תבינו לא נכון, אני "דוסית", ומאמינה ורוצה כל כך לשמור על גדרי ההלכה. מצד שני, אני לא דוסית יבשנית. אני מאד אוהבת חבר'ה, צחוקים כיפים.. אוהבת אנשים, ויכולה להתחבר להמון סוגים. פה נכנסת ההתלבטות. אני שואלת את עצמי אם נכון יהיה מראש להכניס עצמי, בחורה שמורה מבית טוב, למקום שבו יש כל כך הרבה פיתויים "זוהרים". איך אדע שאני יכולה לסמוך על עצמי? יותר מזה, האם יש כאן בעיה הלכתית?? (המגורים עצמם נפרדים בין בנים לבנות אבל בשכנות בין הדירות, ככה שדירת בנים יכולה להיות מול דירת בנות).... מישהו מכיר את המקום ויודע אם יהיו עוד בנות בסגנון שלי?.. שמעדיפות להתרחק ממושב בנים בנות, לשמור על צניעות ולהמנע מאיזורי סכנה. בואו, אנחנו בחורים ובחורות צעירים, זה גיל עם המון מתח, מחשבות. אני מתלבטת מה לעשות, כי לגור אגב בבית זה רחוק, ויהיה קשה להגיע לאוניברסיטה כל יום.
![]()