ממש מרגיש לי צורך לשלוח לך חיבוק. אני כ"כ מבינה אותך, ולא בגלל שחוויתי את אותם הדברים- אלא בגלל שחוויתי דברים עם סגנון של כמו מה שאת מתארת אבל הרבה פחות גרוע בעוצמה שלו- ואם לי היה קשה בטירוף, לא רוצה לחשוב מה עלייך...
קשה בטירוף לא לישון בלילה שנה שלמה. קשה עוד יותר שאין בנוסף לזה ערב (תמיד אני אומרת שערב שקט לא פחות חשוב מלילה נורמלי...), ועוד יותר קשה שיש ילדה בת 3 שזה כבר גיל עם דאגות מעבר לפיזי, שיש בעיות משמעת, ואיך הולך להם בגן, ולמה הם לא מקשיבים לנו, וכו'... זה מתיש!!
אני אגיד לך את האמת, לכל האמהות הצעירות קשה, לחלקינו קשה מאד- יותר מלאחרות, וצריך להתפלל ולהחזיק מעמד ולעבור את זה. אבל מה שאת מתארת לא נשמע לי שזה משהו שאת פשוט צריכה להתגבר ולחכות שהזמן יעבור... זה נשמע לא לא מתקבל על הדעת שתעברי דברים כאלה (זה כואב לי לחשוב על זה בלי שאני מכירה אותך).
את אומרת שיש לך ב"ה הרבה עזרה, אבל ראיתי שכתבת- וזה לדעתי חלק מהעניין- לא דבר קבוע. אני חושבת שאם זה היה אני היה חשוב לי מאד שיהיה את מרכיב הוודאות, לפחות כמה שאפשר. כשיש את מרכיב הוודאות במינון מסוים יותר ניתן "לעבור את התקופה".
אני חושבת שכדאי שתשבו את ובעלך ותנסו לפרק לגורמים את כל הקשיים, להגדיר אותם בחלקים, ולמצוא פתרונות אחד לאחד, לפחות לחלק.
שעות אחר הצהריים- את אומרת שבייביסיטר לא תסתדר איתה... הכוונה לאחת התאומות או לגדולה? אני מאמינה שכל נערה מנוסה תוכל להתמודד עם תינוקת לשעה וחצי, אפילו שתחזיק אותה כל הזמן על הידיים (הן מתוגמלות בהתאם) או שלבעלך יהיה שעה קבועה עם התאומות ואת עם בת ה-3- נשמע שהיא (בת ה3) צריכה הרבה תשומת לב (דווקא ממך ולא מבעלך, מניסיון).
אבל שעות קבועות, מה שאפשר.... לפחות תנסי, אל תשאירי את המצב הזה "זורמים עם הסיוט הזה כי זה מה שהתרגלנו" ככה.
שעות הערב- אין שום סיבה שבגיל שנה תינוקת כך תצרח במקום לישון, זה חבל לא רק בשבילכם אלא גם בשבילה.
אני יודעת שהרבה נגד, אבל ייעוץ שינה טוב יכול להועיל (מישהי עם הרבה המלצות) אני מבינה שאין לך כח להתחיל, לדעתי זה הרבה בגלל שאת לא הכי מאמינה שזה יעזור וגם זה דורש מאמץ... ולעשות שינוי כשתשושים פיזית זה עוד יותר קשה... אבל חשוב שתקחו את עצמכם בידיים ותשנו את המציאות הזו. אחרי שזה בע"ה יסתדר ויהיה לך שקט בערב (ואני באמת מאמינה שזה יכול לקרות בקרוב בלי שתחכי לגיל שנתיים וחצי) את תגידי לעצמך איך לא עשיתי את זה קודם.
בהצלחה ממש