ברקע- בת 37. 2 הריונות ראשונים רצופים וילדים ב''ה בריאים. בן 7 ובן 4.
מאז שנתיים אחרונות 3 הפלות- אחת שבוע 13 בגרידה. שבוע 7 טבעי. שבוע 8 גרידה אחרי שבכולם היה דופק ואז לא. בשניים האחרונים דימומים מתחילת הגילוי.
לא ביצעתי בדיקות מלבד קרישיות יתר שיצא תקין.
לפני שבועיים גיליתי שאני בהריון. בטא ראשונה יצאה יפה 254 ובטא חוזרת אחרי יומיים 762. ההריונות-הפלות הקודמים גיליתי באותו זמן ובטא יצאה 63 או 84.
אני שבוע 6 פלוס 2-3.
אתמול אצל רופאה בדקה וראתה שק, חלמון ודופק התחלתי לפי דבריה נראה שרק בשעות האחרונות החל הדופק.
שמחתי וכשהוציאה את המכשיר ראתה דימום. אמרה יש לך דימום קל. כל השמחה הלכה כלא היתה.
אמרתי לך שלא דיממתי כלום מההתחלה ולא היו אפילו הפרשות, הדברים היחידים שיש לי זה בחילות וכאבי בטן כמו מחזור. אמרה שיכול להיות שזה לא אומר כלום ויכול להיות שכן, שאנחנו למודות ניסיון כבר...ביקשה שאחזור עוד שבועיים.
אני לט יודעת מה לחשוב. אני מתפללת וכואבת. יש לי כאבי בטן כמו שלפני מחזור או במחזור אני כבר לא מצליחה להרגיש אם זה כל הזמן כואב או בא והולך...
היא בדקה אותי יחסית לא מעט זמן משהו כמו 2 דק לפחות כי חיפשה לראות דופק ולחצה מעט על הבטן כדי לנסות לראות. אני מלאה וזה היה נראה בסדר. יכול להיות שבמהלך הבדיקה והסיבובים שהיא ניסתה למצוא אז בגלל זה היה הדימום הזה?
כשחזרתי הביתה היו הפרשות ומאז כלום.
) שיעבור בשלום ובאמת תגיעי לתינוק אמיתי.