האם אתם מרגישים חריגים ביחס לאנשים האחרים סביבכם?
מבחינה אישיותית אני מתכוונת
ואם כן למה
ועד כמה
ויש אנשים שבסביבתם אתם לא מרגישים חריגים?

חדשכאןקצת מזדהה עם מה ששירה כתבה.. מרגישה את זה בעיקר בקיצוניות שחווה את החיים.. כמות המחשבות והתחושות שרצות לי בראש ובלב מפעימה אותי כל פעם מחדש..
מהתגובה של הסביבה שלי לזה - אני מבינה שכנראה לא אצל כולם זה ככה.. ויש נפשות יותר סוערות..
פעם זה היה לי נורא קשה ולא ידעתי איך לאכול את זה שכל דבר משמח / מרגש / מכאיב / ונוגע.. היו פעמים שחשבתי שאם מישהו היה יודע מה קורה לי בראש היו מאשפזים אותי כי היו בטוחים שאני משוגעת.. היום אני פשוט מכירה את עצמי יותר ויודעת כבר לא להיבהל מעצמי וגם די שמחה בזה כי זה מביא מלא טוב אבל אין ספר שזה מאתגר.. בעיקר ברגעי לבטים וכו - שהופך הכל להרבה יותר קיצוני..
ממ גם מרגישה את זה ביכולת לחשוב 2 דברים מאוד סותרים בו זמנית ומבחינתי אין שום בעיה עם זה וזה הולך נהדר ביחד.. או שיש צדדים הפוכים באישיות שזה גם תמוה איך זה משתלב יחד...
זה גם היה לי מוזר פעם, ומאוד ניסיתי להכניס את עצמי לתבנית בתקווה שזה יגרום לי להרגיש טוב עם עצמי, בדיעבד זה עשה לי רע הנסיונות הגדרה האלה... היום אני מבסוטה על זה שאני גם וגם וגם באופי אבל זה אחרי שהפסקתי לנסות למצוא מישהו שמרגיש כמוני כדי להוכיח לי שאני בסדר וגידלתי לעצמי עמוד שידרה.. אז בעקבות זה אני יותר בסבבה עם עצמי ופחות מפריע לי להיות שונה ליד אחרים ואפילו אוהבת את זה..
קיצר, פעם מלא, היום מרגישה ככה לפעמים אבל זה כבר לא בקטע רע אז זה לא מאוד אכפת לי
אחלה שאלה @כמו הרוח
מפוחיתלהתכחש שהם כאלה ולשכנע את כל העולם שהם נורמטיביים לחלוטין ;)
סלט
מיונזפשוט כי את נשמעת לי דווקא בנאדם מיוחד.. אבל אני מבינה מה את אומרת שבאמת מגיע שלב שאתה מבין שאצל כולם יש דברים חבויים ושכולם באמת מיוחדים
לי גם היה מהלך כזה בתור מתבגרת שחשבתי שאני לבד בכל התחושות שלי
ואז הבנתי שלא ושכולם ככה עם המחשבות האלה
ואז הבנתי שכולם ככה אבל ברמות שונות אז כנראה שהתחושה שלי שאני 'לבד' בהרגשות האלו כן נכונה במידת מה
חשבתי על זה גם לאחרונה.
הגעתי למסקנה שלכל אחד יש משהו שהוא מרגיש שונה בו בצורה ניכרת מהשאר וזה מה שמייחד אותו. לטוב או לרע.
סלטונכון שלפעמים אני מרגישה מוזרה,
אבל כל אחד מוזר
ראש השנה
בעעע
לא אוהבת. ועוד חג של יומיים
חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם
אני דוקא די אוהב אותו
עם תפילות מרוממות
ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?
יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.
ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!
מה איתך?
המפגש טד יצא לפועל?
עוד אפשר להירשם? 😇
ריבוזוםהאחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...
אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|
כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה
מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...
לא כזה מגניב לבוא לפה
סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.
בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..
ארץ השוקולדאחרונהשמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו
הוד444או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?
תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי