הקליפ של בילי ג'ואל היה יופי של טאצ', וההתפוררות של יואי הייתה כל כך אמיתית, כנה ושוברת לבבות שפשוט הרגשתי את הייאוש שלו ורציתי להישאר איתו בתוך הלוויתן המסכן.
אגב הלוויתן, מחריד, מדהים, גרפי באורח זוועתי, ויצירתי בצורה בלתי נסבלת.
עוד אגב ללוויתן, הדיפ פשוט שבור ודפוק וחסר תוחלת, לא משנה מה הוא מנסה לעשות הוא הורס אתזה, וכל פעם שהוא מנסה לעזור ליצורים מימיים הוא גורם להם למות! זה טראגי, באמת. כבר עברתי את השלב של להיגעל ממנו כי הוא נעל בית דוחה ואני פשוט מרחמת עליו כי הוא פתטי אומלל.
ואוקי, הילד, ראיין? אנלא בטוחה בקשר לזה, אבל ידעתי שאפשר לסמוך על האינסטינקטים שלו, הוא אחלה ילד וחמוד להפליא. אני לא מבינה מה היה העניין של הומלנדר לדחוף אותו מהגג כי כבר ברגע הראשון שראינו אותו ראינו שיש לו את אותם כוחות והוא פשוט לא משתמש בהם.
אבל נו שוין
העיקר שזה גרם להומלנדר לעזוב ואולי אם ירחמו עלינו שם בהפקה לעולם לא נצטרך לראות את הומלנדר שותה חלב שוב, בררררר
ובוצ'ר ויואי, אהבתי את הדינמיקה שלהם הפרק ואת המבט בסוף, הם השלימו...
טוב, בוצ'ר בהחלט נדחף לסיטואציה כשהוא לא היה חייב והציל את יואי, ואת אנני
למרות שאני מתקשה להאמין שהיא באמת הייתה עושה אתזה, על אף התנועה שיואי עשה שהייתה אמורה לסמן שזה בסדר...
חשט
וכן, זה די רחוק בלדחוף אותה אל החוצה מהנאיביות שלה, בררר.
וקימיקו ואחיה החמוד שאנלא חושבת שאנחנו יודעים את השם שלו, אאוץ'!
ולפני שניגע בזה, פרנצ'י באמת פישל פה, אבל ניתן לו אתזה כי באמת היה לו רצון טוב והוא חמוד מידי.
אבל סטורמפרונט! יא רבי אני ידעתי שהיא טובה מכדי להיות אמיתית! אני אמרתי אתזה!
הבחורה פסיכוטית בצורה מזוויעה ובלתי נסבלת ואני חצי גאה בעצמי שראיתי אתזה נכון וחצי עדיין נחרדת.
היא אשכרה זו שגרמה לכל כך הרבה אנשים למות, הרגה חצי שכונה, הרגה את הילדון המסכן ושטוף המוח באכזריות מיותרת תוך כדי שהיא גזענית ממש ללא צורך, ואז עוד עמדה מול המצלמות בגאווה וחייכה מול האמירה שאלמלא היא מספר המתים היה עוד גבוה יותר! גאדמט!
היא אשכרה חזרה אחורה, בזבזה זמן במרדף אחרי מי שהיא החשיבה לנבל רק כדי לרצוח את הילדים הנחרדים שהיא לפני רגע הרגה את אבא שלהם, כאילו, מה לעזאזל?!
והעיניים שלה בכל הסצינה הזו, אמאלה פחד אלוקים, כאילו, היא באמת מטילת אימה ברמה בלתי אפשרית!!!
בררר זה היה פרק מדהים