אני רוצה לספר לכן שאני כרגע בתקופה של עומס שמקשה עלי להגיב ואף להיכנס לפה בקצב שהייתי רוצה.
אני נכנסת בערך פעם ביומיים, קוראת ורואה שאתן תומכות זו בזו באופן מעורר השראה. אני גאה ושמחה בפורום התומך והמקסים הזה, לא מובן מאליו!
אני רוצה לספר שאמנם אני בעומס, אך גם בחוויית גדילה והתרחבות.
אני חשה שהמקום של ליווי נשים וזוגות לאחר אבדן הריון היווה מקום משמעותי בחיי בשנים האחרונות, ועתה אני מתרחבת לנושאים נוספים, לטיפול והתמקצעות במגוון תחומים, ועל כן איני מוצאת את הפניות להיענות לצרכי הפורום כפי שעשיתי בעבר.
אני פורשת כנפיים, ומחפשת מישהי שתחליף אותי בניהול הפורום. לא משאירה אותו ואתכן לבד... רק רוצה לספר שזה מה שקורה מאחורי הקלעים.
שתדעו שאני עדיין פה, מחזיקה את הנושאים שלכן וקוראת אתכן, ומחפשת את הדמות שתמשיך הלאה עם הפורום ותקדם אותו למקומות הנכונים בעיניה.
חיבוקים לכל אחת מכן, אני תמיד כתובת להתייעצות ואני עדיין כאן. גם אם איני מגיבה לכל אחת כפי שנהגתי בעבר.
אוהבת ומודה לכל אחת מכן על השיתוף, ההזדהות, הקירבה והתמיכה ההדדית.
כמה לא מובן מאליו.
מזמינה אתכן לגדול ולצמוח בתוך ומתוך האובדן.
ומזמינה אתכן ואתכם לשתף בהרגשות שמה שכתבתי יוצר בכן או בכם.
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..