אני ובעלי מנסים להכנס להריון כשנה וחצי, לפני חצי שנה נכנסתי להיריון ועברתי הפלה לא נעימה בכלל בשבוע 10, מה זה אומר לא נעימה ?
הגעתי לרופא, מאוד מאוד לא נחמד יש לציין שבישר לי שאין דופק ואמר לחזור אליו שבוע אחרי, כמובן שהלכתי לרופא אחר וזה בישר שאין דופק וצריך ללכת מייד לבית חולים כי הרחם גדל אבל התינוק עדיין בשבוע 6, הלכנו לבית חולים ושמו לי 4 כדורי ציטוטק, הגעתי הביתה לכאבי תופת שנמשכו לילה שלם והפסיקו רק בבוקר ללא דם בכלל, חזרתי אחרי כמה ימים לבית חולים ושוב ציטוטק ושוב אותו סיפור ללא דם, אחרי שבוע עברתי גרידה, השתחררתי מבית החולים והכל היה בסדר אלא שיומיים לאחר מכן עלה לי החום ל40 מעלות ואושפזתי לחמישה ימים עקב זיהום ברחם, אחרי כחודש היה לי ציסטה בשחלה, וחודש אחרי היה לי דלקת ברחם.
הלכתי לרופא פוריות בחודש שעבר והוא שלח אותי לצילום רחם שברוך השם הכל היה נראה תקין תודה לאל.
ניסיתי כבר הכל, את כל הסגולות, על התפילות, אני אובדת עצות!
הרופא פוריות אמר שאחרי הצילום רחם נחכה 3-4 חודשים לראות אם אני מצליחה להיקלט ואם לא אולי נתחיל בטיפולים, יש מישהי שקרה לה משהו דומה ?? כל כך קשה לי, רואה את כולם מביאים ילדים לעולם ואני כל כך מקנאה באלה שמצליחים, כמובן שאני מפרגנת ושמחה ומאושרת בשביל כל אמא שמצליחה ללדת ולהביא חיים לעולם הזה וזה רק קנאה בריאה, מרגישה כל כך רע ומדוכאת שאני לא מצליחה, יודעת שמחר אני צריכה לקבל מחזור ואין לי אפילו תקווה שיהיה היריון החודש.