שירשור הסמיילים הרשמי yes123
אני לזה yes123

וגם לזה אבל הוא חרוש

אין עליו!Love the world

פטישפטישפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​

חח נכון שחכתי אותו (פטישניצלים10קילו)yes123

היייייי ייייייהיהיהיהיהיהיה(פטיש)מאן דאמר

גם הפטיששניצלים וגם הוא שלייייייייי

איי זה כואב לוyes123

לא ולא ההוא שורדמאן דאמר

מתyes123

=

(בחרתי אותו)גארפילד

שקוףyes123

זה לא נגמר לכל אחד יש ת'יתרונות שלואייסקפה

- כי הוא מחייך

- כי הוא מביע עצב

- כי הוא בוכה

- כי הוא מפטש אנשים

חיבוק- כי הוא מחבק אנשים

ישן- כי הוא עייף

רמקול- להגיד משהו בקול רם, שיהיה מודגש לכולם

מטורלל- כי הוא מבולבל\השתגע

מתפלפל- כי הוא מתפלפל

שטן- כי הוא אמור לאיים על אנשים (לא תמיד עובד)

\- כי הוא צוחק

- כי הוא חמודי

- כנל

חופר- ניתן לאנשים חופרים 

- פשוט חח

ננה-בננה- כי הוא ננה 

המום- כי הוא המום

מת- כי הוא מת

בלח- אסור להשתמש בו

מוציא לשוןמוציא לשון

חצי חיוך- כי הוא חצי מחייך

קורץ- כי הוא קורץ

- כי הוא שורק

קיצור, כולם חמודים

ואווה השקעת טוב לפחות יהיה לי פה את כל הסמיילים אם אני ישכחyes123

כי אני יכנס לעריכה של הודעה ואני יראה איך כותבים כל סמיילי (מתחכם)

חח יא גאוןאייסקפה

לא עשיתי את כולם..

אבלאבל--

פשוט תלחץ על הסמיילים
אין זה לא עובד לי הסמיילים שםyes123

באסה..אייסקפה

תגידו יש אפשרות לשים בכותרת את הגארפילד

סמיילי הזה-אפאטי (אם קיצור דרך או משהו כזה)

כןאייסקפה

: | בלי רווח

איך עשית זה?גארפילד

נקודותיים ומקדבאייסקפה

מה זה מקדב?גארפילד

אין לי כזה במחשב... גארפילד

אייסקפה

שיפט+\ = |

מה הכוונה?גארפילד

שיפט וסלש יחדיואייסקפה
אצלי הסלש ביחד אם האות Q..גארפילד

ולא אם :גארפילד

זה לא נקודותייםאייסקפה

זה מקדב

תסתכל ליד האנטר..

מצאתי!!! יששש!!גארפילד

יאההוווווגארפילד

...yes123

מנפנף נכנסתי דרך דפדפן אחר הסמיילים עובדים שם רק בכרום לא עובד

כאן עובד לי סמיילים.. גארפילד

לי לא יש לי בעיה אני ישאל את משהyes123

...אייסקפה

יש דבר שנקרא- סימני פיסוק.

שמעת עליו פעם?

|מתעניינת|

חח אין לי כח לעשותyes123

אני לא דימי

מה הקשר לדימי?אייסקפה

קשה להבין ככה למה מתכוונים...

..אייסקפה

אני לא אומרת שתעשה בסוף כל משפט נקודה.

(אני גם לא עושה אתזה תמיד)

אבל פסיקים

טוב טובyes123

כותבים: טוב,טוב.גארפילד

אההה לא הוגן פאולyes123

(התשובה האידאלית)גארפילד

רק ירוקים ובורדו נמצאים בשירשור הזה גארפילד

גם לי זה לא עובד הסמייליםילד גברר

אני אותוסטלנית בפעולהאחרונה

😍🙈

מה??yes123

@חתול עם רישיון למה הוציאו אותך מההנהלה? 

באתי פה לביקור והתחלתלתי..!

..מקפיצים נטושיםאחרונה

למה באמת? ומתי זה קרה?

יאייי! פורום שאני ממש מתאים אליו!!!מקפיצים נטושים

רק חבל שהוא לא פעיל.

ואיזה זה ?טויוטה
ממ.. פורום זה כמובןמקפיצים נטושים
תגיד לי איך קןראים לך בניק המוקרי שלך, ואני יאמר לטויוטה

ך את אני ושב שיש לך טאטק.....

מממ...מקפיצים נטושים

מודה שיש לי עוד ניק,

אבל הוא נפתח הבהפרש לא משמעותי ממנו,

והם משמשים לדברים שונים,

ככה שזה לא יאמר לך כלום.

התכוונתי לניק הנוסף.. השלישי....טויוטה
היית פה פעם?yes123

או שאתה חדש?

פה, חדש.טויוטה
וואלה יפהyes123

תהנה

תעלה נושא טובטויוטה
אה?yes123אחרונה
גם הוא חדש באותה מידה..מקפיצים נטושים

אני חדש בפורומים.

פעיל פעיל yes123

מוזמן בכיף לכתוב פה הגיגים

|איזה נוסטלגיה|

איך לא נטוש? הודעה קודמת בתשפ"דאיגנוטוס פברל
אהא!באלין

עליתי עליכם יושבי הפורום הנטוש הזה

לא נטוש ולא נטושמתנחל בראבקאחרונה
חח יש פורום עם השם שלךריק סאנצ'ז
אה הגבת פה לאחרונהריק סאנצ'ז

חח טעות שלי לא משנה קבלי ביטול על התיוג

חח כן.. פעם זה היה הבית שלי.חסרת טאקטאחרונה

אז שכולם הלכו אז הקב"ן(ה) הוציא אותי מפה בצו בית משפט..

בית קברות?חסרת טאקט

או, מזל ש @הוד444 מגיח לבדוק את מצבי החיים כאן..

כן בפרץ נוסטלגיה ושעמום קפצתי לפההוד444
ברורמבולבלת מאדדדד
קשה לשים לב?
חח שני המנהליים עלא הכי פעילים..חסרת טאקט

אולי אבקש לנהל את הפורום..

מממ כן רק רציתי לוודא.

כןהוד444
כן זה מתאים 
כן.חסרת טאקט

רק שאין בי כוח לטפל בזה..

אתה יכול לבקש בשם שנינו..

נראההוד444אחרונה