נישאתי לא מזמן, עם בחור פשוט וטוב, היו לנו עליות וירידות לאורך הקשר אבל תודה לאל צלחנו אותם. אני רווקה מבוגרת והוא גרוש+ ילדה בת 11 .
הכל בס'הכ סבבה ועל פני השטח דברים זורמים. אנחנו די כנים ופתוחים. לי קשה עם הבת שלו. ילדה מאד חכמה אבל די תינוקית. אבא שלה מאד קשור אליה ואני מודעת לזה כשהיא מגיעה אלינו לשבת תשומת הלב פחות איתי. כן, אני מקנאה. נשמע חולני? לא אכפת לי. לא מייפייפת את המצב. כל הזמן היא והוא מתחבקים ומתנשקים וזה די מעצבן אותי. היא גם מדברת אליו כמו איזה תינוקת ועושה הרבה מניפולציות רגשיות. אני לא מגיבה, לא מנסה לחנך אותה- כאילו כל זה לא קשור אלי. עוד לפני שהתחתנו תמיד אמרנו שהזוגיות שלנו במקום הראשון עוד לפני ילדים. הוא משתדל אבל זה לא כך. אבל מה העניין?משהו מרגיש לי הרבה זמן בבטן שזה לא זה. משהו לא עובד פה. הוא לא אוהב אותי באמת. אני די מסודרת כלכלית והוא לא ויחסית אדם מאד ואני מתחילה לחשוב שהתחתן משיקולים של נוחות.
הוא לא מסוגל לתת לי מענה רגשי אמיתי. לא רגיש אלי, לצרכים הרגשיים שלי. אני כל הזמן מנסה לסחוט מחמאות והוא לא מסוגל לתת לי. נותן מחמאות של ילד מפגר בכיתה א'- איזה חמודה את, את יפה, וכל מיני שטויות במקום לתת משהו ערכי ועמוק יותר ולא שטחי. דיברתי איתו על זה. לא עזר. די קר. אני מאד חמה ואוהבת את החיים והוא אחד כבד שלא יוצא מהבית מאד ביקורתי. גם כלפי. (יש לך לכלוך בשיניים, ניקית אבל יש לך עוד שלא יצאו וכל מיני כאלה) מבחינת יחסי מין- מרגיש לי מאד מאד טכני. גם פה הדיבורים שלי לא עזרו. אבל השיא היה כשדיברנו אתמול על מה יקרה אם יקרה משהו חלילה למי מאיתנו, אמר לי מה את רוצה שאני אשאר לבד? החיים ממשיכים. שאלתי אותו אם הוא יודע כמה אני אוהבת אותו (ואני באמת מאד אוהבת ומפנקת אותו) והוא אמר לי - את יודעת מה זה קהות חושים? נכוותי בעבר ואני לא נותן לאף אחד להכנס אלי, אני יודע שאת אוהבת אותי אבל אני לא מרגיש.
קיצר מרגישה עם זה ממש ממש רעע.
כאילו, הוא לא באמת שם איתי. לא מכוונת רעה פשוט האור שאני נותנת לו לא נקלט ( וגם לא חוזר אלי)
אמר לי את עושה דברים בשביל לקבל בחזרה? כאילו מתחיל להתפלסף איתי ולא נוגע בנקודה שאני זקוקה לחום רגשי.
לילדה. הוא נותן את זה בכמויות.
ירד לי ממנו. לוידעת. מרגישה חור בבטן כל היום ותוהה אם כל הנישואין האלה הם לא טעות.
תנו לי עיצות בבקשה..(לטיפול זוגי הוא לא ילך ..מתנגד מכל וכל)
תודה רבה

אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה