מיניותפוס משחק
שואל מפצלש

קודם כל, אני לא מתכוון לפתח דיון לא צנוע אם זה קורה אני מבקש לנעול ומקסימום אשאל בפורום של הגברים פשוט אני מעוניין בדעה הנשית.

אישתי אישה מדהימה והיא היתה מאוד שמורה לפני החתונה.
אני רוצה לדעת איך אפשר לעזור לה להתחבר לצד המיני שבה.
הייתי רוצה לגרום לה להנות במיטה ברמה גבוהה.
וגם בגלל שהיא שמורה אז אין לה פנטזיות איך אפשר ליצור לה פנטזיות? שלא תפחד לפנטז או לפתוח את הראש.
אני גם מפחד שבשלב מסויים התשמיש ישעמם אותה.
זה לא שהיא לא נהנית היא פשוט לא נהנית ברמה שאני נהנה
אז מבקש עזרה
חשב מסלול מחדשק"ש
פנטזיות אינן העניין בכלל. אם תשקיע בלשמח אותה ולגרום שיהיה לה נעים, כמו שמן הסתם לימדו אותך בהדרכת חתנים (ואם לא - פנה למכון פוע"ה ותבקש השלמה אצל מדריך מומלץ) - היא מאוד תהנה.

העיסוק בפנטזיות רק מרחיק. לצערינו בגלל חשיפה לא בריאה, לפעמים אנו נתקעים על פנטזיות ומדמיינים שהם יביאו לעונג. כשנמצאים בביקוש פשוט - הפשוט מביא למספיק עונג ושמחה.
אין פחד שבשלב מסןיים היא תשתעמםפוס משחק
והיא עדיין לא נהנית מהתשמיש כמוני.
יש משהו אחר שאני עושה שהיא מאוד נהנית ממנו אבל זה לא חלדץק מהתשמיש
מה זה התשמיש בעיניך?מופאסה
החיבורפוס משחק
ומה זה החיבור?מופאסה
אתה מתכוון לחדירה?
אין שום בעיה שהיא לא נהנת מיזהסיה
אם היא מוצאת את ההנאה בצורה אחרת
שמישהו מהגברים החכמים של הפורום יסביר לך כמה דברים בפרטיכוחה של מילה
דברים שאי אפשר לכתוב כאן
אני ממש לא צריכה שום הסבר. תודה ובטח לא פרטי מגבר פהסיה
נדמה לי שאת מתבלבלת, הגבתי לפוס משחק.כוחה של מילה
הא אוקי סליחה.סיה
יש כל מיני משחקיםיחס

אוכל לפרט בפרטי אם יעזור

יש דרכי גיוון זוגיות בתשמיש ומטרתם עונג זוגי -פירוט בפרטיor1900
אם שלחת אני לא רואהפוס משחק
אם שלחת אני לא רואהפוס משחק
כמה זמן אתם נשואים?מופאסה
4 שניםפוס משחק
מנסה לענותנגמרו לי השמות

קודם כל - ניכרת הכנות שלך והרצון האמיתי והטהור לקירבה בינך לבין רעייתך, וחייבת לציין שהשאלה מנוסחת כ"כ עדין, מכבד, מברר אז ממש שאפו על זה

הדבר העיקרי שחשוב שגם אתה וגם רעייתך תיקחו מכל זה הוא הידיעה הברורה שאתה מאוד מאוד אוהב את אשתך,

רוצה לשמח אותה, 

רוצה שיהיה לה טוב,

היא חשובה לך,

והביחד הזוגי שלכם חשוב לך.

כאשר הדברים באים מנקודת המוצא *הזו* - כבר יכול להתחיל ולהיווצר שיח מקרב ותקשורת יותר ויותר פתוחה גם בנושא האישות.

כלומר, כאשר אתה מבין לגמרי את הבסיס הומקור הטוב, הנפלא, הטהור והקדוש של הדברים - קירבה בין איש לאישתו,

וגם אשתך מבינה וממש מרגישה ולא רק שומעת שכל זה בה מאהבתך אותה, מהטוב שלכם יחד -

הלב נפתח.

אז אחרי שתתווך לאשתך את נקודת המוצא החשובה הזו, וממש תאמר לה עד כמה אתה אוהב אותה ורוצה בשמחתה בכל התחומים,

תוכל לשאול אותה מה היא הייתה שמחה שהיה נשאר/משתנה/משתפר/נוסף בתחום האישות ביניכם?

ואחרי שתשמע אותה תוכל לומר גם אתה ולהציע רעיונות - וכמובן להדגיש בכל רגע שכל מה שאתה מציע ואומר זה אך ורק בגלל האהבה שלכם והצרון שיהיה לשניכם טוב שלם יחד, וכמובן להדגיש שהכל יעשה אך ורק ברצון שניכם, ואם בכל שלב שהוא לא יהיה לה טוב/מתאים כל דבר - כמובן שהיא תשמע ורצונה ושמחתה הם במקום הראשון בלב שלך!

בשיחה כזו תוכלו לאט לאט לגלות אחד את השנייה בעוד רובד נוסף.

דבר נוסף שאפשר לעשות - להתייעץ עם אשתך אם היא מעוניינת שתקנה עבורה סדרה אינטרנטית/סדנא/ספר כלשהו בנושא, או אפילו 2-3 מפגשים אצל מדריכה לחיי אישות כדי לפתוח ולפתח ולטפח את הנושא - ושוב - להדגיש שאין בה שום בעיה וכל מטרתך ורצונך הוא רק שיהיה לה יותר טוב, להביע עוד אהבה אליה בעוד דרכים, להראות עוד עד כמה היא חשובה לך והקשר שלכם חשוב לך. שלרגע היא לא תרגיש "במבחן" או שהיא לא מספיקה במשהו חלילה...

ולשמוע את דעתה...

יש היום ב"ה הרבה מאוד חומר גם חינמי וגם בתשלום בנושא, וב"ה יש גם הרבה ממקורות טובים וטהורים.

עוד דבר שאפשר לעשות, הוא להתחיל לשחק יחד במשחק חמוד שנקרא "1-5"

שבו כל אחד מבני הזוג בתורו "מטייל" על גופו של בן הזוג השני כל פעם במגע אחר: מגע מרפרף, מגע מסיבי יותר, עם קצות הציפורניים, עם כריות האצבעות, כמו מסאז' וכן הלאה, כל פעם באזור אחר בגוף, ובן הזוג השני רק אומר עד כמה נעים לו מ1-5.

1- לא נעים.

2- זה בסדר

3 - נעים

4- נעים מאוד

5- הכי נעים

מה שנעים – ממשיכים, מה שלא – עוצרים מיד.

ואפשר לעבור איזור איזור וכמובן להתחלף - וחשוב גם להביט בפנים של בן/בת הזוג ולראות כיצד הן מגיבות למגע נעים וכיצד הן מגיבות למגע לא נעים, ולאט לאט להכיר יותר.

- עוד דבר מאוד חשוב שרציתי לציין: ה"מעשה" עצמו ממש לא מסתכם ב"חדירה" או "הגעה לשיא" וכן הלאה - אלא כל המהות של חיי האישות הן הקירבה בין בני הזוג,

הביחד שלהם,

ההנאה שלהם

וכל מה שנכלל בתוך הקירבה והביחד הזה - מעולה ומבורך והוא הוא חיי האישות עצמם.

לכן כדאי מאוד לא לחשוב מראש שיש לנו איזושהי "מטרה" שהיא רק "חדירה" וכדומה, אלא להתמקד במטרה שלנו שהיא הקירבה שלנו!

ההנאה שלנו יחד!

הביחד שלנו!

כל מה שבתוך זה מבורך ומדהים ומעולה, וכל המרבה הרי זה משובח

- מצרפת לך עוד כמה דברים שכתבתי בעבר על מיניות בריאה (שאת חלקם הרב למדתי ממרכז יה"ל ובעיקר ד"|ר מיכל פרינס + ומאפרת צור המדהימות) בתקווה שיהיה לכם גם לעזר:

מיניות טובה ובריאה:

-קודם כל חשוב לדבר ולהתעכב על התפיסה של המיניות וחיי האישות בין בעל לאשתו ביהדות – שזה דבר הכי מבורך, הכי קדוש, הכי טוב ומדהים שיש!

הקב"ה לקח את המראות הצובאות כדי לבנות מהן את הכיור למשכן, שבו הכהן הגדול מיטהר!

בקודש הקודשים יש דמות שני כרובים כדמות גבר ואשתו מעורים זה בזה!

שיר השירים, שמדמה את אהבת הקב"ה לכנסת ישראל לאהבת איש לאישה נקרא קודש הקודשים בשירים!

לכל אורך התורה, החיבור בין בני הזוג נקרא "ידיעה", "וידע אדם את חווה אשתו", "יצחק מצחק את רבקה", וכו' – יחס חיובי ומואר לחיי האישות בין בני הזוג.

להוציא מהראש תפיסות נוצריות ששם האישה והמיניות היא חטא –

ולהכניס תפיסה יהודית ששם האישה היא תפארת הבריאה והיחס בין בני זוג נשואים כדת וכדין הוא לא פחות מקדוש!

- במקרה יובש בנרתיק – צריך לשים ג'ל סיכה, וגם לדאוג שהאישה תהיה מגורה מספיק, לחכות בסבלנות את הזמן שדרוש לאישה כדי להגיע לכך ולא למהר מדי, כי אז האיזור של האישה עדיין יבש ועלולים להיות כאבים.

-כדי להגיע לאורגזמה נשית, צריך שלא יהיו הפרעות טרדות, מחשבות ודאגות במוח – כי אז האמיגדלה במוח פעילה ואי אפשר להפריש הורמונים של חשק מיני.

לכן לדאוג לפנות את המוח מטרדות, לדחות אותן לאח"כ, לנעול את הדלת עם מפתח, לשים מאוורר אם צריך, לנתק פלאפונים, לא לחשוב כל הזמן: "מה בן הזוג חושב עליי? איך אני נראית? אני שקטה מדי? קולנית מדי? הוא עושה טוב? אני עושה טוב?

פשוט לא לחשוב אלא להתרכז רק בהנאה וברגע בשלווה ובנחת.

להכיר את הדגדגן, איזה מגע נעים, התמדה, סבלנות, קצב, אזור מדויק,

"טיזינג" – להתקרב – ולסגת, להתקרב ולסגת כדי ליצור תשוקה רבה יותר, תנוחות שונות שיכולות לגוון וגם ליצור מגע נעים יותר,

להוריד תחושת חובה מלהגיע לשיא – המטרה היא ההנאה והביחד לא ההגעה לשיא!

-היכרות וירטואלית מחדש בכאילו עם בן הזוג שלנו, יכול ליצור עניין וחשק

-חסמי חשק: דברים שיכולים לחסום את החשק וצריך לשחרר אותם:

גלולות,

תרופות (ללחץ דם, כולסטרול, דיכאון וחרדה),

תזונה לא מאוזנת

אלכוהול וסמים

חוסר פעילות גופנית

עייפות

לחץ וטרדות

הדחקת תחושות (כתוצאה מחינוך, או ביישנות או חוויות עבר)

ריצוי יתר (אישה שמרגישה שמיניות בשבילה היא שירות לבן הזוג – חייבים להפסיק עם זה! ולהיות יחד רק שרוצים ובוחרים!)

דימוי עצמי נמוך

קושי לקבל

חרדת ביצוע

חרדת דחייה

חשש מקירבה

רשימת מטלות

חסמים זוגיים

משבר ההורות

-2 דרכים להעמיק תשוקה:

1. לחדש, לגוון

2. להעמיק מה שכבר קיים.

-איך לסרב מבלי לפגוע (להוסיף חיזוק לאחר הסירוב, סירוב עם פתח- אולי מחר כן, סירוב עם פיצוי וכו')

-חשק מיני ותשוקה זה לא דבר ספונטני ופאסיבי!

זה דבר אקטיבי לגמרי שאפשר לעורר!

לא מחכים לו שיבוא מהשמים,

אלא פועלים כדי ליצור אותו – להסיר חסמי חשק וחבלני חשק,

ליצור מרחב אירוטי (זמן פניות ומקום לאירוטיקה),

להשקיע בחידוש וגיוון ודברים טובים, כיפיים ורומנטיים,

להשקיע בהעמקת מה שכבר קיים

לטפל במה שדרוש טיפול – כמו דימוי עצמי נמוך או חסמים ממגע אינטימי.

-לדעת לתת ולדעת לקבל

-אינטימיות טובה ואינטימיות מרירה – חשוב לשתף

-התפתחות אישית טובה – בריאות הגוף, העצמה אישית, שמחה, יצירתיות, ביטוי עצמי.

-אווירה תומכת חשק- מגע פיזי, שחרור לחצים, זמן בלי הילדים, דיבור נעים ומפרגן, חיבוקים ונשיקות.

-חימום האווירה: חיבוק בבוקר, יום ללא הערות, הודעות חביבות במהלך היום, שנת צהריים, לחישות באוזן, חיבוק ארוך במשך היום, הפתעות נעימות, בגדים יפים, ארוחה קלה ומפנקת, שתייה חריפה, דיבור פתוח, שוקולד, מוזיקה, רחצה משותפת, ריח טוב, עמעום אורות, נר, לעשות עניין והתרגשות מההתפשטות, ללבוש לבנים יפים, מילים חמות, תאורה מחמיאה, ביגוד חלקי מחמיא.

-לצאת מהספונטניות – לקבוע זמם מראש. וחוץ מזה אפשר עוד בלי לחץ אם רוצים.

לתכנן זמן לרומנטיקה.

-שימוש בפנטזיות כדי לקרב בין בני הזוג- מימוש פנטזיות בזוגיות עצמה בטוב כמובן.

-תשוקה זו יצירה.

יוצרים תשוקה ע"י מרחב אירוטי, הסרת חסמים, עיסוק בזה, לימוד על זה, לא לחכות לתשוקה שתגיע משמים, אלא להתמיד עד שתהיה יצירה של תשוקה.

7 עקרונות ליצירת תשוקה:

א. יצירת מרחב אירוטי

ב. הסרת חסמי התשוקה

ג. בחירה- אני בוחר בך! אני בוחרת בך! לבטא זאת בפני בן הזוג.

ד. פנטזיות- להשתמש בפנטזיות ודימיונות מיניים כדלק לזוגיות.

ה. יצירת שיגרה של יחסים – כדי לתת להם מקום גם ללא תלות ב"מוזה".

ו. רגעים – שאיפה לרגעים של שיא ושיגרה טובה ולא שגרה של שיא.

ז. והעיקר – אינטימיות ואינטימיות מרירה -לשתף לשתף לשתף.

סיכום הדרכים להתמודדות עם פערים בתשוקה:

1.לצמצם את הפער –

א. כדי לעורר תשוקה הזוגיות זקוקה לתנאים בסיסיים כדי להתקיים: מרחב זוגי, מרחב אישי, זמן, אני משוקף מקבל מחמאות ומשוב חיובי, שפות האהבה השונות שנותנות מסר: "אני זקוק לך, נמשך אליך, רוצה אותך, אתה מיוחד!"

ב. לשחרר את חסמי התשוקה

ג. חשק הוא תכונה שקשורה בשמחה ובבריאות – העצמה אישית כמו לימוד, יצירה וכו'.

ד. לעורר חשק – להכניס לחיים דברים שמעוררים חשק כמו: פנאי, משחק, בית מסודר, זמן בלי מטלות/הערות, פינוק, אהבה, זמן, פרגון, מגע אוהב ורומנטי, חיבוקים, נשיקות, כיסוי חובות, זמן בלי הילדים, לבוש יפה לגבר ולאישה, פינוקים לגוף כמו מסאז', אמבטיה, דיבור נעים, סרטים רומנטיים, יציאה משותפת, חופשה, בילויים משותפים.

2.לגשר על הפער – להיות שמחים ומסופקים על אף הפער

א. מין "במתנה" – זה שרוצה פחות יכול לבחור לתת "מתנה" כי הוא בוחר ורוצה לשמח את בן הזוג וממש לא בכפייה!

ב. להרוג את הספונטניות – להגדיר זמן קבוע באופן אקטיבי ולקבוע אותו ביומן. (כמובן שבנוסף אפשר עוד אם רוצים).

3. דימוי עצמי חיובי במערכת יחסים –

אני פנימי יציב – זהות פנימית יציבה וטובה

ואני פנימי משוקף – זהות חיצונית טובה

יש עוד המון מה לעמיק בנושא אבל זהו לבינתיים

מאחלת לכם הצלחה שלמה מכל הלב,

ותמשיכו להיות בקירבה ואהבה תמיד ב"ה

חלום שלי היה שתעני לי על שאלהפוס משחק
עבר עריכה על ידי בסדר גמור בתאריך ט' בחשון תשפ"א 15:11

לא האמנתי שזאת תהיה השאלה.

תודה רבה על ההשקעה.
אבל נראה לי שנצטרך לקרוא את זה ביחד.

זה מעולה לקרוא יחד נגמרו לי השמות
אני מציע השקפה אחרתמופאסה
על יחסי האישיות.

ק''כ אני מאוד מבין את הרצון שלך להביא אותה להנאה גדולה גם בחדירה. זה אכן אתגר מיוחד, אורגזמה שקורת בתוך האשה שלך וזה עצמתי מאוד.
אבל תדע שיחסי אישות ומה שאתה קורה לו חיבור זה לא רק חדירה. זה החל ממבט כלה בחדירה וכל מה שבאמצע, מגע, מילים טובות, נשימות, ליטוף, חיבוק, משחק המקדים וכו' כל זה חלק מהמפגש האינטימי, חלק מהחיבור שלך עם האשה שלך, אז יש כל הרבה ממה להנות ...אל תתקע רק שם. אם לא קרה, לא נורא.

לגבי האורגזמה בחדירה, הדבר מצריך לימוד.
יש כאלו שזה קורה אצלן באופן טבעי אבל אחוז מאוד גבוהה של נשים לא נהנות מהחדירה עכ''פ ודאי לא כמו הגבר כי מהות ההנאה של האשה שונה משל הגבר לחלוטין. (בד''כ נהנת מהביחד אבל לא הנאה סוערת).
כדי להגיע לשיא, היא צריכה ללמוד את הגוף שלה, אתה צריך ללמוד את הגוף שלך וגם שלה. זה מצריך הכנה נפשית וגופנית. גם הקשר הכללי שלכם והאישיות הכללית שלך ושלה מאוד משפיע.
עצה מעשית:
בתור התחלה הייתי מציע שתמיד להגיע לשלב החדירה תוך כדי שהיא חווה את השיא ע''י גירוי בדגדגן בשלב הזה אני משער שהיא תהנה גם מהחדירה.
לדעתי.פרש בודד
אל תנסה לשנות אותה או להשפיע עליה.
תהייה איתה.
תהנה איתה.
ותתרכז בזה.

בזמנים אחרים גם חשוב לפתוח את הדברים ולדבר על זה ולהבין אם יש לה רצונות שאתה לא ממש ולהפך.

אבל הכי חשוב לא לנסות לשנות אותה.
איזה כיף שהיא ככה שמורה!חלונות
ואיזה כיף שחשוב לך לקחת את האישות שלכם צעד קדימה!
הכי קל זה שהאשה מכירה את הגוף שלה ואת המנגנונים שגורמים לה לעונג.
נשמע שהיא פשוט לא חוותה אף פעם "שיא". איך אפשר לגרום לזה?
אתה יכול לקנות לה סדרת הרצאות מקוונות על מיניות. שמעתי המלצות על אפרת צור וליאורה בוקסבוים. אם היא לא בענין, או שלא נעים לך לפתוח את זה איתה ( וחבל), אז תלמד אתה על המנגנונים של האשה, תכיר לה אותם, תן לה לחוות תחושות חדשות. איך תידע?
או מהקורסים הנ"ל. או מקריאה, התייעצות ובעצם מה שאתה עושה פה.
רוב הסיכויים שהיא לא תגיע לשיא מהחדירה עצמה. בטח שלא בהתחלה. תתמקד בדגדגן ובפטמות. אחרי שהיא תגיע לשיא פעם אחת, רוב הסיכויים שהיא תרצה ותתענג הרבה יותר בכל פעם...
לשמורה...פרש בודד
יש יתרונות וחסרונות.
לפעמים מרוב שמירות כבר קשה למצוא את הדרך אל ההנאה.
אפשר ללמוד הכל בכל שלבמופאסה
נכון.פרש בודד
אבל לפעמים הדרך קשה ויוצאת משקעים כי אין הכוונה ומרוב רצון טוב רק יוצרים נזקים.
חחח יותר שמורה ממה שאני הייתי בחתונה - אין. אז מקסימוםחלונות
היא כמוני
והיום אני יכולה להעביר שיעורים על מיניות, אישות ויחסים.
ולא, לא למדתי בעצמי. בעלי לימד אותי ה כ ל !!
אבל, ואבל גדול, תמיד היינו פתוחים 100 אחוז בינינו על הענין הזה ובכל העניינים!
לדעתי, זוג שמור, זה עוד יותר כיף! כל פעם מגלים משו חדש, כל תגלית מעיפה את הסכך לחודשים קרובים...
יש שמורה ויש שמורהפרש בודד
שמורה כמוך ככל הנראה ידעה להיפתח וללמוד.
שמורה שלא נפתחת ונרתעת עלולה למצוא את עצמה ואת בעלה במקום מאד לא טוב.

אני לא אומר שלא צריך לשמור אבל חשוב לשים לב מאיפה זה נובע ולאן זה מוביל.

אין שום בעיה בשמורהמופאסה
כל עוד שאין בה טעם של מקפיא
בדיוק.פרש בודד
אני למדתי את אשתימופאסהאחרונה
לרכב על הסוס (זה דומה במידה מסויימת

אבל לא כל גבר יודע ללמד כי הוא בעצמו אינו יודע.

מילות המפתח הן פתיחות וסקרנות.
כמו כן הואהעני ממעש
אישות זה אישי
בלי לחץ ובלי קשר לאף אחד אחר

בשמחת הזוג

אם יש צורך, ניתן להיעזר באופן מקצועי

ככלל, לא חכם לפחד ממה שילד יום- כשאינו 'לפניך'

כמה דבריםאמא וגם
1. שחרר מציפיות על פנטזיות. אם יש יש אם אין אין.
ציפיה למשהו לא קיים רק מעיבה.
2. למה לחשוש ממשהו שלא קרה ובע"ה לא יקרה?
3. תתמקד בתפקיד שלך:ליהנות ולספק אותה,יחד עם פיתוח הקשר הרגשי שלכם.
זה המתכון העיקרי...
כמובן אם יש לה מחסומים בנושא זה עניין אחר אבל לא נשמע שזו הבעיה פה...
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך