משפט טוב או לא, לא משנה... זה גם המקום לפרוק

כמיטב המסורת, אני אתחיל-
היה זה לפני שנים רבות,
הילדון היה אז תינוק זערורי בן כ3 שבועות, ואנחנו התארחנו אצלה כמה ימים באמצ"ש.
כאמור זה היה התינוק הבכור שלנו, וממרומי גילה ומעמדה היא הרגישה חשובה ובעלת ניסיון, כיאה לכל חמות ממוצעת, ואי לכך ובהתאם לזאת אהבה לתת לי טיפים מטיפים שונים.
לדוגמא- "תניקי אותו, אני הנקתי את כוללללם עד גיל שנה!" ( יופי! שיערב להם חלבך, מצידי תניקי אותם עד גיל 3, מה הקשר אלי? ) או "ככה לא מלבישים תינוק קטן, קר לו, ( מניין לך? לי דווקא חםםם מאוד ואני לבושה פחות ממנו) תוסיפי לו עוד שכבה" או "א צ ל י נ ו הייתי עושה xyz"( ו א צ ל י נ ו לאאאאאאאא! יופי?)
הילדון עשה ק*י בטיטול אז נגבתי לו (עם מגבונים, לא הייתי מודעת כמו היום לעדיפות לשטוף במים ולא לנגב עם מגבונים) את הישבן הרך והמתוקי וכהרגלי בענייני ניקיון - עשיתי זאת ביסודיות רבה.. 🧺🧹🚿🚽
היא ישבה לידי ועקבה 🧐 בשתיקה אחרי תנועות ידי ואז שלפה פנינה נוספת מהארסנל ללא הקדמה-
"תגידי השם בשימוש כבר, מה נראה לך, שזה סיר 🍲 שאת מבריקה אותו ככה? זה טוסיק של תינוק! יש לו עור עדין!"
אני הייתי אז הגלגול הקודם שלי
אז רק חייכתי ושתקתי, אבל בלב... אוהו... בלב... נעלבתי קשות☹️ כלה חדשה (לא מהניילונים, אבל עדיין חדשה) ומסכנה שכמוני😔

והיום, אתן בטח שואלות? איך היית מגיבה בגלגולך הנוכחי למשפט כזה? פשוט מאוד-
היום אם הייתה אומרת לי דבר כזה היא הייתה מקבלת את הטיטול הריחני על תכולתו (כשהוא פתוח ולא סגור, לנקמה מושלמת) - ישירות לפרצוף! 👼
( טוב נו, לא באמת, אחרת היא לא תשלח לי יותר מהאוכל הטעים שלה

)אז איזה משפט הכי זכור לכן מהחמות, כלות יקרות? 👰
לא להתבייש, בננות, הפורום סופג הכל... קדימה!