התחלתי להנביט.
ונראה לי שפספסתי משהו.
יש איזה קטע מגניב שבין חצאי השעועית צומח עלה.
ופתאום - יצא לו החוצה.
חלק יצאו צהובים וחלק ירוקים. נראה לי שהירוק נחשף לשמש/אור.
חוץ מזה, בטעם. השעועית עצמה הרבה פחות טעימה לי מהנבט. אבל להפריד לא יעיל.
אולי זה בגלל החשיפה שהייתה לאור? משהו אחר?
וכמה זמן להגעה לנבטים סבירים?
זה מרגיש כזה קסם. לשים שעועית במים ואחרי יומיים - יש שם משהו בלתי ניתן לפספוס.
ועוד כמה ימים - בכלל. גינה.
אבל רציתי שיהיה לי יותר טעים.
תובנות?

)
)
