עבר עריכה על ידי פגזניקית גאה! בתאריך ה' כסלו תש"ע 18:12
יישר כוח ממש על ההיענות הרחבה והמהירה, שמחתם ממש! ב"ה שיש לנו אנשים כמוכם בתנועה!
אז ככה לפרטים טיפה יותר טכניים.
יצחק- מה התקדם עם הכיפה? חשבתי עלזה, אפשר לסרוק את הכיס של החת"ת [זה לא באמת בעיה] ואת זה לחתוך בפוטושופ.. אם יש מצב שאתה עושה את זה זה יהיה ממש טוב, אני יודעת שהבטחתי להביא לך כבר חתוך, אבל הפילו עליי מלא תפקידים בסניף לחוד"א, ואני לא רואה את עצמי מגיעה לזה השבוע.. [לא בטוחה בכלל שהסורק שלנו עובד..]
תעדכן אותי.
אפשר לתקן וחיוכים- כל קטע ואפילו הכי קטן סתם משהו ל"רשות הדיבור" או משהו כזה ממש יתקבל בשמחה. לשלוח אליי למסר"ש קודם..
[תיליי דברי איתי..]
להבת כוח- כתבת מעולה! באמת! הקטע הוא באמת כמו שזהבה אמרה שהתחלת בסיגנון סיפורי וגלשת לקטע שהוא יותר מידע.. הקפיצה בין הג'אנרים הזו היא מיותרת והורסת את הרצף של הקריאה. לדעתי, להפוך אותו מלכתחילה לקטע מידע.. תעשי פתיחה של משהו בסיגנון שאת פותחת בנושא החודש ומשם תקשרי אתזה למה שכתבת.
עוד דבר שהפריע-- אם בכ"ז את הולכת על סיגנון סיפור הקטע של "אמא קראה לי לבוא למטה לארוחת הערב, אבל הייתי עסוקה מידי מכדי לרדת" >> סיטואציה מוכרת, אך יכולה לגרור אחריה הרבה מאוד ביקורת שלילית בנושא, האם לקיים מצוות מתוך שלמות אומר ללכת ולשרוק אידאלים לחניכים, אבל כשאמא קוראת לנו אנחנו עסוקים מידי?! סתם נקודה קטנה שחבל שיתפספס בגללה קטע...
בכללי, באמת קטע טוב שמתקצר בצורה טובה! תשפצרי עוד קצת ואני מוכנה גם להמשיך לעזור לך באישי..
יישר כוח ענק גם על הכתבה הזו וגם על תקצירי השבטים!!
זהבה- תמשיכי לעזור ל'להבת כוח' באישי עם תיקצור השבטים, עשית את זה מצויין, גאה בך.
שוברת גלים- את צודקת, זוהי אכן התראה קצרה, באמת שזה עלה לי רק בשבת לראש.. וכמו ששירה אמרה, עדיף מאוחר מאשר אף פעם... ועדיף ומספיק לי כמה כתבות בולטות מאשר לא כלום. המודעות הקטנה הזו באמת תורמת.
בכ"מ תודה על הרצון!
שירה חדשה- נשמה, תודה ממש ממש על מה ששלחת לי באישי. אני טסה לסניף, קראתי ובעיקרון זה מצויין. אגיב לך כשאחזור..
>חבר'ה, שזה לא ייראה כאילו פתחנו עליהם קומונה, אני מחזירה לכל אחד אח"כ את הקטע שלו וכל אחד שולח מהמייל שלו.
עוד משהו, אנחנו צריכים מדריכים שיכתבו במשפט וחצי בערך כל אחד את הנושא של החודש שלו. בנתיים יש לנו רק את אמונת חכמים ואיכות הסביבה. גם אם יש מדריכים שלא רוצים לכתוב בהכרח על הנושא שלהם, זה גם טוב! או לפרסם פה, או לשלוח באישי ל'להבת כוח'. [שמגיע לה שכוייח ענק על כל העבודה פה!]
[פלספנית- אני מצפה ממך לכתוב על הנושא של השבט שלך "ערבות הדדית" משפט וחצי מתוקצרים.]
***אם למישהו יש קשר עם הנהלת עולם קטן, שידבר איתי באישי!! זה חשוב!!***
חבר'ה, באמת שלא ציפיתי לכזו היענות, אתם תותחים!! אחד אחד!! אשרינו, אשרי התנועה, ואשרי הקב"ה שיש לו כאלה ילדים!!
אני באמת מעריכה כל אחד ואחד מכם!!

פה לכל דבר, מקווה להענות.. ואם אני לא עונה ישר, באמת תנסו להבין.. יש לחץ אדיר, ב"ה!
אני זמינה בפלאפון, לכל הבנות חופשי.. תבקשו ממני באישי אני נותנת בשמחה! [יש לי גם גרופ, תנצלו!]
אוהבת בכמויות, אביה.