00אהבה.

האנשים בתוך ראשי מתחלפים כהרהורים. הרהורי בוקר, הרהורי צהריים והרהורי ערב, משל היו מזינים אותי. נותנים לי חיות ואנרגיה. משל היו מתפרקים בתוכי לאבות מזון שבונים אותי. אחד על השני על השלישי והלאה.

הירהורים שבראשי הופכים מעת לעת לגניחות, לאנחות. ולאושר. אילו היה ניתן למדוד אושר וסבל הייתם מוצאים שם מדוד מהכל.

צריך איזון בחיים.

להתפעל מהדברים הקטנים, אין זו מלאכה של מה בכך, אתה מוציא כוס מהארון, והיא לבנה, והיא לא קרה לך ביד ולא חמה מדי. ואתה מרתיח מים והם נאותים לך ומתחממים, ואתה מוציא כפית ומודד כפית פחות 3 גרגירים קפה, כפית סוכר ועוד חצי. ואתה ממלא מים שהופכים למשקה ואתה פותח מקרר ויש חלב ואתה מוזג ואתה מתיישב ואתה שותה והאדים שתעופפים סביבך ועליך. וכל זה כשבראש שלך יש שקט מלאכי ופלאי.

כמה התפללתי להנות מהרגעים הקטנים השטותיים הילדותיים, ההנאות של ילד שנהיה מאושר משלולית גשם. מכוס קפה. 

אך

כהרהורים בתוך ראשי.

להיות אדם

אין זו מלאכה של מה בכך.

אתה נהנה מדבר שהתפללת להנות ממנו ושוכח להגיד תודה.

אני אסירת תודה על הקפה של הבוקר. הקפה שלא שמתי לב איך הכנתי כי ראשי היה מלא מילים מלא מלא מילים שצריכות להיזרק על דף או על מקלדת.

אני אסירת תודה על חיי. אני אסירת תודה על ההרהורים שבונים אותי בוקר, צהריים וערב.

כלום לא קורה סתם. בני אדם יושבי חושך וצלמוות לחינם?!

לא.

אני רוצה להפוך עולם לטוב יותר. אני רוצה לראות פלא כל יום כל היום. אני רואה פלא כל יום. אני אסירת תודה על כך.

הבילבולים בתוך ראשי, יש להם מקום. אקח אותם ואשקה אותם. בוקר צהריים ערב.

כלום כאן לא לחינם. להכל יש מטרה.

לתת לכל דבר את מקומו זה חשוב. לתת לבילבול מקום של בילבול. ולא מקום של אידיאל. אני לא פועלת מאידיאל אני פועלת מחיפוש.

טעויות אפשר לעשות משניהם. אם היה אפשר למדוד טעות, אם היה אפשר למדוד פלא. הייתי מאושרת יותר.

[כשאומרים אם. ואז הייתי מאושרת יותר\ אהיה מאושרת יותר. המשפט שגוי.]

[שגיאה. משפטים שגויים לפנייך.]

[בוקר מצוין]

..רק הפעם.
[אדם פלאי לפניך]

😍
..אהבה.
נשמה שלי את
..רק הפעם.
באתי להוסיף שאת צריכה ללמוד קמנצ'ה ויודעת מה,אפילו אל תלמדי כלום,את בעצמך מספיקה בשביל לשבת ליד הרב יעקב וללמד אהבה
..אהבה.
וואי איזה חיוך עשית לי, אני מסתפקת בלשכת לידו ולשכתב כל מילה. ולהעביר את זה הלאה.
איף קמנצה
..רק הפעם.
נונו אז יאללהבואי ניסע

זה יקרה אם את רוצה באמת🌱
..אהבה.
אמן
תודה!רודף אהבה בימים
את מדהימה.
תודה!אהבה.
ואו זה יפה חכםהוד444

תודהאהבה.

בשמחההוד444אחרונה

..להיות בשמחה!!!

זה גאוני.

צריך לשבת ולקרוא פעם אחת את כל מה שאת כותבת.

תודה לך. מאד

תודה!!אהבה.

את משמחת לבבות.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך