הטור של אלימתנחלת אמיתית

טוב אז בגלל ש@eli345 רצה להשתלט על הפורום ולהפוך אותו לפרוזה וכתיבה שטוטית החלטנו לתת לו טור.

אז:

ברוכים הבאים לטור של @eli345

כל יום שלישי תעלה בשירשור הזה את הטור שלך.

אלי - זאת הבמה שלך.

בהצלחה - מועצת הפורום - בתסי עודי ומתנחלתא.

טורי הנחמדחתול עם רישיון

שמעו נא ידידי
בשורה גדולה בידי
יש לי עכשיו טור נפלא
בפורום בוויבק האמפריה השחורה
טוב אז על מה נכתוב כעת?
זה לא סתם כתב עט
זה טור שמיועד כולו לי
צריך שיר טוב לראשם ראשוני
אולי נכתוב על זקן קשיש
שעוד לא נגמל מחשיש?
לא על זה כבר כתבתי שיר 
צריך משהו חדש ומזהיר!
אממ אז על מה לעזעזל אשיר??
ואני צריך לכתוב מהיר
שאני לא יצא איזה דביל
אוי זה צרה של כל משורר
תמיד עם שיר הוא מתעורר
ואז כשצריך לכתוב אחד
השיר נעלם תכף ומיד

טוב שוב פעם טורי החביבחתול עם רישיון

אממ הפעם ככה אני גם קצת יידבר וואלה היה נחמד לדעת שאני יכול לכתוב את הטור מתי שבא לי יואי קיצר נדבר איתכם על נושאים מענינים ביותר.. השפן הקטן מכירים? טוב אז בוא נדבר עליו:

השפן הקטן שם פשוט ותמים לשיר מורכב ועמוק השיר אומנם נראה ילדותי נורא וחסר כל משמעות אך באמת אם נעמיק בשיר נראה פלאי פלאות נתחיל תחילה בשם השיר השפן הקטן מדוע נבחרה החיה שפן בשביל השיר מה מייחד את החיה שפן שבזכות זה היא נבחרה לככב בשיר עמוק ומורכב זה? ובכן יהאם זה בגלל שהיא דומה לנו בני האדםבכך יש לה 2 רגליים? ובכן התשובה כנראה תהיה לא מפני שיש עוד המון חיות עם שני רגליים כמו סוריקטות סנאים קופים ואין כאן המקום להאריך אז לפי דעתי  השפן בעצם הוא אנחנו כל אחד מאיתנו לפעמים אנחנו עצמנו ולפעמים האנשים בסביבתנו טוב הסברנו את המילה שפןו אך לא הסברנו מדוע מדגישים את היות השפן קטן? האם זה בשביל להוריד את קרנו של השפן אחרי הכול מראים לנו בשיר שהשפן הוא מבולבל ולא יוצלח אכן התאוריה הזאתי הגיונית ומתקבלת גם על הדעה הראשונה שאנו בעצם השפן אז בעצם הישר מראה לנו עד כמה עלובים אנו כפופים למגבלויתנו כבני אדם שהרי בסוף כל בן אדם שוכח דברים וכאן שכחנו לסגור את הדלתאל האם גם מסתתרת משמעות נסתרת? התשובה היא כן החלט לפעמים אנו שוכחים מי אנחנו מה המהות שלנו ואז אנו מקבלים ירידה רוחנית ואה הירידה הרוחנית הזאת היא בעצם הנזלת וההצטננות היא תהליך החזרה בשאלה תהליך נורא קשה כמובן יותר מהצטננות אך אל נשכח שהשיר נועד לילדים ולכן נכתב בלשון עדינה זו ואז ההצטננות להתפתח עד כדי מחלה מסוכנת ומתחילים הזיות זאת אומרת אנו ממשיכים להידרדר עוד עד כדי כך שיצאנו מתבוללים ואז מתחילים ההזיות של המחלה הקשה והשפן זועק להלהלה זאת אומרת שאותו השפן (הבחור שהידרדר עד כדי התבוללות) מתחיל להזות ולראות את מלאך המוות שבא אלין ואז הוא חוזר תשובה וקורה בסוף ימיו שמע ישראל ועושה אפצ'י וצלנו הבחור מת בטהרה יהיה זכרו של השפן ברוך.

טוב וואו זה היה ארוווך אה בוא נמשיך לשיר..

אתה באת לחלום/eli345(נכתב על בסיס השיר אני באתי לחלום-נתן גושן)

אתה באת לחלום
וזה מסביר בהרבה את הביצועים שלך היום
אני באתי לחלום
אבל אני חייב להיות בזום גם היום

בא לי להתנתק
אני לא יודע מה סיפרו לכם עלי אבל אני בתכל'ס משחק
גם אם תגידו לי די עכשיו אני לא יכול להתאפק
אולי בגלל שהזום דוחק
דבר איתי על איך מורידים אינטרנט שלא נופל
מתקשרים להנהלות
מבקשים מהחברות
לאחרונה כל מה שאני עושה זה הברזות
עד השנה ברחתי מכיתות
ועכשיו הכל מותר
אך בזום אין חופשיות
תגיד איך לומדים באיזו הזדמנות?
איך בשיעור של שתייםכולם עוצמים עיינים
ואיך יש מורים שמבריזים כל שעתיים?
ולמה יש פה זום ביום שישי בצהריים
אבא שים כבר לב אני בזום כבר שעתיים

אתה באת לחלום
אני באתי לחלום

עכשיו יש עבודות
ויש לי רשימה שלא נגרמת של מבחנים שהתחייבתי לעשות
והמורה בוכה כשמגישים לה פחות
שלי היא מפגינה צועקת בקולות
מחכה שאני אז היא הולכת וחוזרת
צועקת בזומים כדי שאשמע מה היא אומרת
אולי שלא תשכח אני יעשה לה
ואז אני יגיד לה שעוד לא נכנסתי לזום
האם יש היום זום ואם הוא הוא כולל גם אותי
האם אני עשיתי או עשו במקומי
ואיך אני תקוע כבר שנים בתוך הזום
ולא מבין ת'עצמי אם לא אני דפוק אז מי?
איך אני מגיש אם לא אני אז מי ישאל
מי יגיד לי מי מבריז איתי ממי אני נבהל
ומה קרה לזום שלי מאז שהוא נפל?
הוא לא פועל שווה לוודא שהוא מקולקל

כי אתה באת לחלום
אני באתי לחלום

וואי היה טור ארוך @מתנחלת אמיתית  זה היה ארוך מדי?

שוב פעם טורי ובגדול!!!(כן התעלתי על עצמי)חתול עם רישיון

היי אחים יקרים אהובים ונחמדים לי יותר מבמבה. שוב אנחנו כאן עם הטור של אלי
טוב אז מפני שהשיר שלי הפעם הוא על השיר ג'וני נדבר על השם ג'וני כי אחרי הכל. כמה אנשים שקוראים להם ג'וני אתם מכירים?? אולי קיצור של יונתן? לא יודע ולא אכפת כי אני צריך משהו ארוך או שאתם לא תצליחו להרדם מול המחשב. אז ג'וני נלך על לפרק את השם ג'ו וני נתחיל עם ה-ג'ו לפי הנחתי ה-' לא נקרה כי מה זה כבר צ'ופצ'יק קטן למעלה?? אז נוריד אותו וייצא לנו גו, גו כידוע זה ללכת אז אנחנו פירשנו את החלק של הג'ו(שחכתי גו בלי צ'ופציק קטן ונודניק) אז גו ני ללכת ני יש שיגידו שני זה בעצם אני של סטלנים אבל אני באתי להתפלסף וללכת על העומק לכן אני יגיד שאני לא מתחבר לזה. אלה נלך על שיטה כזו: ני זו האות ה13 באלפבית היווני והאות ה13 בשפה העברית זו מ אז נקח את האות מ' אבל מה המ' הזאת מסמלת לנו??? יש שתי שיטות שיטה א) המ' מסמלת לנו מצבה ואז יוצא שאנו הולכים למצבה היינו במילים אחרות להתאבד. שיטה ב) שהמ' מסמלת לנו משפחה שזה אומר לברוח מהמשפחה. האמת היא שיש שיטה שמחברת את שני השיטות שזה לברוח מהבית ולהתאבד אבל רבים אינם מקבלים שיטה הגיונית זו ולכן לא נגע בה אנו נלך על שיטה א' כי להתאבד זה נשמע מעולה. אז יש לנו כרגע ללכת למצבה ועכשיו מה זה אומר על השיר ג'וני? שזה עוד שיר לנוער. זה אומר לנו שהמצב כיום בנוער זוועה שיר שנחשב חינוכי מעודד התאבדות. אז לאיפה הגענו? אבל כמובן שמבחינתי להתאבד זה סבבה לגמרי(אל תקחו אותי ברצינות בחיים שלכם אלה אם כן אני אומר) לכן כתבתי שיר על זה

ושוב יצא ארוך לא משנה מתנחלתא בעד. ועכשיו לשיר

(צריך לכתוב את השם שוב? כאילו התמונה לא הסבירה?)

ג'וני בייניש רציני
כל בוקר בשש ושלושים מתחיל את הסדר
הוא לא מפחד מלמידה שוטפת
גם אם זה לא שיעורי נשמה

גוני לומד כרגע בקצב מפחיד
לבן אדם יש הרבה שאיפות
יש לו שס גמרא עם מלב"ים
ועדיין אוחד בדף יא

ואני לא כמו ג'וני נרשם לבית
לומד בדבקות משמח הקל
רוצה ללמוד תורה ורמב"ם
לעיין בכל רגע במשנת רבינו תם

ג'וני מתחיל להתעייף מהלמידה
מאבד את כל השטייגען
קורצים לו ספרים וגם משפט חכם
בהר אמור אתה לא תהיה מאושר

ג'וני מחליט לקום ולעזוב
אף פעם לא מאוחר להחליף ישיבה
בן 20 דירה שס מהודר סוג א
החליט לעזוב את החברותא

פתאום ג'וני כמוני נרשם לבית אל
לומד שם הראי"ה משמח הקל
רוצה ללמוד גמרא ורמב"ם
לעיין בכל רגע במשנת רבינו תם

ועכשיו לא בטוח שזה תמיד יהיה אבל אני נתתי הפעם גם אימוג'י לאימוג'י הזה קוראים ג'וני השיר מסביר הכל הנה האימוג'י

אז יום טוב לכם חברימוס( בבקשה תעריכו השקעתי בזה הרבה)

אה ותיוג סתם @אייסקפה

וואו פשייבת סוד

אגב מתנחלתא כותבים עם א 

כן כן אני יודע אבל אין לי כוח לעבור על הכל ולתקןחתול עם רישיון

העיקר שאתה יודעבת סוד

כמה נחמד לקבל תיוג סתם.. 😎אייסקפה

אין עליך אליThe Lion

חחחחחחחחחחחחחח גדולבוכה/צוחקצוחקבוכה/צוחק

וואו מדהים הקצב כתיבה שלך!!!מתנחלת אמיתית

יכנס לשיריתון שבוע הבא

ממש נחמד שאני נחמדה יותר מבמבה

אגב שאפו על ההשקעה!!!

זה לא עניין של מה בכך להיות יותר נחמדים מבמבה!חתול עם רישיון

ראית פעם במבה מרביץ? מעליב? הוא אחד הנחמדים!

וואו פתאום זה ממש מקבל משמעות!!! תודה!!!מתנחלת אמיתית

הפעם נעשה את זה קצר... אז ככה:אלי הבת????

נתחיל בשבחו של הטור שמארח את תגובתי הנחמדת: בדיוק הייתי באיזה זום דפוק שעשו לנו, למזלי הרב זה לא היה שיעור אז המצלמה הייתה סגורה וככה לא הייתי צריכה לעשות פרצופים משונים ולנסות לחנוק את הצחוק שבעבע בי וניסה לצאת בכל דרך אפשרית (הבעיה של צחוק בזומים עם מצלמה פתוחה היא בין הבעיות הקשות ביותר. פתאום באמצע שיעור חברה שולחת לי "מה יש? מה את מחייכת??" ומכך הגעתי לכמה מסקנות: דבר ראשון אם החברה ראתה שחייכתי באמצע הזום משמע שמצבה היה כל כך מחריד עד שהיא נאלצה לראות את מסך הזום מול פניה. מכך מבינים עד כמה נורא מצב הדור עד שבאמצע-שיעור-מתמטיקה- לא מצאה לה אותה תלמידה לנכון אלא-להסתכל-במסך-הזום ולהתבונן בx וy ידידנו החביבים מקפצים להם יחד במחול סימטרי על גבי גרפים משונים שרק המורה יודעת לפענח... מסקנה נוספת שניתן להסיק מכך שחברתי ראתה אותי מחייכת היא שהמצלמה שלי הייתה פתוחה!! מדבר זה ניתן להסיק עד כמה נורא עלה מצב המורות עד כדי כך שהם מצליחים לגרום לי לפתוח את המצלמה במשך השיעור(!!!!) מסקנה נוספת ולא מפתיע כלל היא שחייכתי באמצע השיעור, דבר שלא קורה בדרך כלל שx וy בשטח, פשוטו של עניין הוא שבאותה העת דברים אחרים טרדו את דעתי ובידרוני כדי שלא אאלץ להגיע למצב המחריד של הקשבה בשיעור....) עד כאן היו הסוגרים המסבירים על עניין הצחוק הזומים וכעת לאחר שהנושא הובהר במלואו ניתן לשוב לעניינו. אז בקיצור השיר היה טוווווווב. נא עדכן מה עם ג'וני בהמשך כי משום מה יש לי תחושת בטן שלא יעבור זמן רב ותמצאו אותו מטייל בין גבעות ארצנו... גם הפרשנות המעמיקה שנתת לנו על שמו הייתה מדהימה והיא החכימה אותי מאוד בקשר למספר מספרים, אותיות וצ'ופצ'יקים או יותר נכון לפי דעתך צופציקים. מלבד דבר אחד אשר גרם לי למורת רוח קלה והוא: החינוך הקלוקל שאתה נותן לבני דורנו בדבר איבוד חייהם ח"ו וח"ו ורח"ל וזצוק"ל ומח"ל. אבל נסלח לך על כך מכיוון כשמו שציינת בסוגריים וכמו שהבנו כבר מזמן אממ... איך ננסח את זה?! אתה אינך מן כת האנשים המשונים שנוהגים לדבר ברצינות ומתכוונים למה שהם אומרים...

ועכשיו יש לי שאלה אליכם: עד כמה ההרצאה בזום שאני שוהה בה כעת מרתקת מ1-10????

(רמז לא רמזי בכלל- התשובה לשאלה נמצאת קצת מעליה...)

יפהההמתנחלת אמיתית

את בת את יכולה גם לשלוח לי באישי

לא התכוונתי שזה יהיה הטור שלי לשבוע הקרובאלי הבת????

אבל בעצם זה רעיון מצוין. יש לי יותר מידי דברים לעשות בשבוע בקרוב אז נראה לי שלשבוע הקרוב זה יספיק כתור ביקורת או משהו כזה

...בת סוד

שולחים ל@שיריתון את כל הדברים לעיתון

@אלי הבת🎀

@מתנחלת אמיתית

האמת היא שהסוגריים הם עקב החשש למשטרה בבוקר בזמן עיכול הבמבהחתול עם רישיון

יפה מאוד מאודמאמין וזורע:)
אחלה שיר
😂😂😂😂😂😂😂קרובה
חחחחחחחחחחחח אהבתי!!!אני❤

וואי עוד לא כתבתי טור!!!|מזועזע| יאללה נכתוב |מתעשת|חתול עם רישיון

הגיע הזמןמתנחלת אמיתית

הטור כבר מוכן. והוא יעלה כשיהיה לי זמןחתול עם רישיון

בתם בתם. שנייה אני מעלה אותו

הטור שלי בדרך ...yes123

טורי החביב. והפעם בשיר מחאה יוצא דופןחתול עם רישיון

ושוב אני איתכם אחוקים היקרים לי יותר מבמבה. היום החלטתי א) שהשיר יהיה בתכל'ס על חנוכה ב) שזה יהיה שיר לא על בסיס שיר אחר אלה שיר שממש נכתב על ידי. ג) שאני ייכתוב שיר מחאה ד) שבמבה זה יותר טעים מביסלי
אה וכן. היום זהו גם יום מיוחד. יום הזכרון לחללי ריבות ישראל. אז החלטתי שהפעם נעשה טור יותר רציני לכבוד היום החשוב. אז אני רוצה לספר לכם. על חבר טוב שלי שהוא מנפגעי ריבות ישראל עד היום הוא בטראומה ומפחד מסופגניות אז הנה הסיפור:
זה היה יום שלו בחייו של ____ הוא לא ציפה ליותר מדי התרחשויות. הימים היו ימי כסלו סגרירים ובמאפיות כבר יכלו לראות סופגניות עם ריבות. באותו הזמן ___ לא ידע על הסכנה הקיימת בצריכת סופגניות כאלו. ויום יום ביקש מאמו לאכול את המאכל הנחשק אימו הסבירה לו שזה לא טוב ושהוא סתם ייתחרט. אך ____ עמד שלו וביקש וביקש כל יום מחדש. לאחר ימים מרובים אמו הרשתה "אבל רק אחד" היא אמרה הוא היה מאושר וגם אחד היה מספיק מבחינתו. אמו נתנה לו לבחור משלל הסופגניות שנראו על המדף והוא בחר דווקא באחת שאכן נראתה גדולה ומשובחת אך למעלה היה לה מעט צבע אדום מסגיר. ___ ואמו לא שמו לב לצבע האדום המתריע ורצו לקנות מהמוכר "אתם בטוחים?" הסתקרן המוכר "הסופגנייה הזאת הרבה זמן אצלי ומעולם לא קנו אותה" האמה היססה אך ___ מיד ענה בהתלהבות "בטוחים!" צעק ושם את הכסף מול בידיו של המוכר ההמום. לאחר מספרר דקות ___ ואמט הגיעו לבית. "אתה מוזמן לאכול את זה" קראה אימו והלכה לעיסוקיה. ___ הנרגש אכל לאכול את הסופגנייה. ובאמת טעמה היה טוב. והשומן אכן היא שומני והסוכר אכן היה אבקת וניל אך לאחר מספר נגיסות הוא הגיע לחלק האדום....
אינני ממשיך את הסיפור מפני חשש לסיוטים. בוא נגיד שהזוועות שקראו לאחר מכן לא הועלו אף דף. תודה רבה

(אה. והכול בהומור. כן? גם אני אוכל סופגניה עם ריבה)

די לסופגניות עם ריבה(שיר מחאה)\eli345

בית א)
זה שיר מאוד עצוב
על נושא. כלל לא כאוב
בחג החנוכה סופגנייה אכלתי
ומיד אחר כך פוגרום ריבה קיבלתי
אוח עולם אכזר
נו באמת. מה נסגר?
עד מתי רוב הסופגיות
יהיו ממולאות בהמון ריבות?
זה ממש רצח עם.
כך קבע העולם

פזמון:
אז נצא לרחובות
נמחה על כול הריבות
שדוחפים לסופגניות
כאילו לא חסר קליוריות
ונכתוב בשלטים
תמלאו אותן בשאר ממרחים!
יש שם יותר מדי נוזלים
ועל זה אנו מוחים!

בית ב)
לאחר מערכה ראשונה
העניין עוד לא שונה
סופגניות על מדפים
עם ריבות שלא רוצים
ואנו מתלוננים
ועוד לא מחליפים
כנראה הריבה תשאר איתנו לנצח
גם הוחלט ברוב עם שזה רצח

פזמון:
אז נצא לרחובות
נמחה על כול הריבות
שדוחפים לסופגניות
כאילו לא חסר קליוריות
ונכתוב בשלטים
תמלאו אותן בשאר ממרחים!
יש שם יותר מדי נוזלים
ועל זה אנו מוחים!

בית ג)
אך בסוף לא התייאשנו
ואת נפשנו חירפנו
לנשות להסיר את הנגע
ידענו. הוא לא יוסר ברגע
שנים רבות כך נלחמנו
וידים לא הורדנו
עד היום אנו נלחמים
למען הסרת הריבות מן המדפים

פזמון:
אז נצא לרחובות
נמחה על כול הריבות
שדוחפים לסופגניות
כאילו לא חסר קליוריות
ונכתוב בשלטים
תמלאו אותן בשאר ממרחים!
יש שם יותר מדי נוזלים
ועל זה אנו מוחים!

@הוד444 מוזמן לבצע

מעולהההההמתנחלת אמיתית

נבצע נראלי עליתי על אחלה מנגינה נראה בהמשךהוד444

אה אופס זה על גולית נכון?הוד444

למה כולם חושבים ככה? אני אפילו לא מכיר את השיר גולית!חתול עם רישיון
כי זה בנוי כמוהו ממשהוד444

זה השיר

וואלה. טעות שלי: Eחתול עם רישיון
חח צדקתיהוד444

תראה איזה כישרון. עשיתי פארודיה בלי שבכלל רציתי!חתול עם רישיון
אהה ממשהוד444

רק ההתחלה דומה. השאר לא קשור|מוחה בתוקף|חתול עם רישיון

המבנה של השיר זה מה שהתכבנתי דומההוד444

ווואי. אני מדרדר. לא הכנתי טור עדיין???חתול עם רישיון

גם אני ה' ירחםאפרת גלבוע1

וואי. ורק עכשיו חזרתי לבית!!!חתול עם רישיון

וואי פעם ראשונה שאני רוצה שיהיו למתנחלתא בעיות באינטרנט

לאלאלאלאלאלאלאלאאאאאמתנחלת אמיתית

יש לי אחרי בעיות כאלה טונות לימודים להשלים

וחוץ מזה תתחילו לעבוד על טורים השיריתון יצא או היום או מחר כי היו רק שתי טורים בערך

הנה טורי החביב באיחור קל עקב היעדרותי מהביתחתול עם רישיון

האלן אחוקים יקרים יותר מבמבה (עכשיו אתם מרגישים ממש חשובים. נכון?) קיצר שוב אני עם משבר הרצינות שלי והפעם החלטתי להיכנס לתוך אחת המלחמות הנצחיות שעומדות על הפרק ונכונו לגבי כול מצב. מלחמת בני האור על בני החושך. הבמבה מול הביסלי אחח. מלחמה קשה שלא נגמרה אפילו היום האמת. לפני כמה שנים בכלל לא חשבתי שאני יכנס למלחמת הבמבה מול הביסלי. תמיד הייתה לי אובססיה במבית אבל לא הייתי ממש מודע לחשיבות הדר. רבותיי זה מחדל!! חייבים להגביר את המודעות עניין זה. ישנם גם כיון כת קטנה שבטוחה שביסלי זה יותר טעים מבמבה. לא עוד!! הכת הזו מסוכנת ומקיימת מפגע חברתי וסביבתי ומחדירה למוחם של צעירים שבמבה לא יותר טעים מביסלי. מה שכמובן שקר גמור. אנו בתנועת 'טובה הבמבה מסמבה' פועלים ללא גלוטן למניעת יוזמות מכחישניות שכאלה. עלינו להכיר במקרים שבהם חזיתם בעצרת תומכי ביסלי אנא דווחו מייד!! הנחילו לעולם את גודל החשיבות ואל שכחו. במבה יותר טעים מביסלי!!

בית 1:
זה היה יום של שרב
היום שבו במבה וביסלי התחילו דו קרב
זה התחיל עוד במחסן של אוסם
ועבר למכולת ליד חנות הבושם
או זה קרב שלא נשכך
ולמען האמת. הוא עוד נמשך ונמשך
הבמבה הרעים את קולות ואמר
טעמי הוא טעים אך טעמך הוא רע ומר
הביסלי לא שתק והשיב
אני המאכל הכי מגניב!!

פזמון:
אוך יש צרה בעולם.
צרה גדולה שמפלגת בין כולם
מתי תקלטו בר נשים?
במבה זה הרבה יותר טעים
ביסלי אז מתי תקלוט?
כדי להסביר את זה לא צריך אפילו וורט
במבה ממך פי אלף יותר טעים
אז יאללה תחזור. טוס למחסנים

בית 2:
המערכה הראשונה כבר נגמרה
לצערנו הרעה צרה
הביסלי ניצח במערכה
אך לא לתמיד. כך קראה הבמבה במצח נחושה
המערכה השנייה הכלה וכולם הבינו
הבמבה תנצח! בקולם הרנינו
וכצפוי כך קרה
הבמבה ניצחה שם מהרה

פזמון:
אוך יש צרה בעולם.
מתי תקלטו בר נשים?
במבה זה הרבה יותר טעים
ביסלי אז מתי תקלוט?

בית 3:
לבמבה היה רוב בעם
כי אחרי הכול. היא טובת טעם
הביסלי ידע שהוא כבר מפסיד
ובליבו החשש כבר הכביד
אך הוא לא התייאש ויצא למערכה שלישית
שבסופה כנראה הבמבה. תהיה המנצחת הסופית
ואכן כך קרה לאחר מתח עצום
הביסלי כולו נגרס בבום
וכולנו עכשיו יודעים פה אחד
הבמבה היא יותר טעימה. האח הידד

פזמון:
אוך יש צרה בעולם.
מתי תקלטו בר נשים?
במבה זה הרבה יותר טעים
ביסלי אז מתי תקלוט?

לצערי זה נכתב בחיפזון אז לא יצא משו.חתול עם רישיון

אבל העיקר שהנחלתי את מסר הבמבה לאנושות

מעולהמתנחלת אמיתית

מקווה שיצא היום

השיר מעולה!!אלי הבת????

אבל די לבמבם על במבה!!!

אופס. היה לי בראש שכתבתי כבר את הטור. שנייה אני מכיןחתול עם רישיון

טורי החביב (שוב) בשיר מחאה חביב אף יותר!חתול עם רישיון

היי בר נשים חביבים היקרים לי יותר מבמבה. אז הפעם הטור שלי ימחה (כע. הטור שלי מוחה על הרבה דברים לאחרונה) על הסיטואציה המעצבנת הבאה:

השעה: אחד בלילה
המצב שלי: די הרוס אחרי יום שגרתי בחיי
מה אני עושה: קורא איזה ספר\על המחשב בלי יותר מדי כוח רצון לצאת מהמיטה

ואז בתוך כול המצב הזה נשמעות דפיקות על הדלת. טוב אני ממתין שהבר נש ייקלוט שאין כוונה לפתוח לו ושיעוף לי מהדלת אבל לא. הוא ממשיך אני מסתכל מי זה ופותח ת הדלת. "אממ יש מצב אתה עוזר לי לפתוח קישור לזום? המחשב בבית" ואני כולי הרוס משיב לו מבט עייף כזה ומסביר לו שלא בשעה הזאת ואין לי בעיה בשעה אחרת.אוקיי היום עבר בא יום חדש שוב הפעם השעה היא עשרה ל12. אני בערך באותו מצב של חד הרוס על המיטה עם המחשב\ספר. לאחר כמה דקות שוב. דפיקות בדלת אותו סדר כמו אתמול אני מחכה קצת אחר כך פותח ואז הוא אומר לי "טוב אממ טוב לא ממש נעים לי לבקש אבל שוב פעם אני צריך עזרה עם הזום. השתלדתי להגיע יותר מוקדם. אז אתה יכול?" אני נאנחתי והסברתי לו. "שמע. מוקדם יותר זה בערך שמונה ובבקשה בבקשה. אם אני לא פותח לךמ אחרי דקה בערך פליז אל תמשיך לדפוק" והשאר יסופר בתולדות ישראל

(מי שזה קרה לו שיצביע)

אז עכשיו. אם תרצה. @eli345

יש שעות
שבשבילי ממש דפוקות
אך בכול זאת דופקים לי על החלון בצד
כל פעם זה אותו אחד
אחי תקשיב לי ואני רציני
אני יבעט אותך עד קצה העיר
ויוודא שאף אחד לא ראה
שלא יזמין לי משטרה

אם תרצה תפנה אלי בערך בשמונה
ואז אני יעשה הכול
גם אם זה בדירה ממול
אךך אני יעקור לך את הלב

בפעם הבאה אתה מת
אך אתה בא לי בשתיים עשרה
מתי תקלוט שאני לא רוצה?
אתה תחטוף ממש
אם אתה רוצה, תבקש בשעה שמונה
ואני יעשה לך את הכול
גם אם זה בדירה ממול
ו
אם לא אני ירביצ'ך
ועכשיו תשמע. אני מבטיח
פעם הבאה זה עומד לכאוב
ואת את התיעוד אני ייכתוב
אזרוק אותך בכול העיר
אם פעם הבאה אותי תעיר
אתה תצעק כך

איה איה איה
איה איה איה איה איה איה
איה איה איה
איה איה איה איה איה
איה איה איה
איה איה איה איה
ארביץ

איה איה איה
איה איה איה איה איה איה
איה איה איה
איה איה איה איה איה
איה איה איה
איה איה איה איה
י
היה מושלם
אם אתה לא תבוא עוד פעם
ואם אתה שוב תעיר אותי
אתה כבר לא תהיה אמיתי

הנה טורי החביב ישר מהבידודחתול עם רישיון

אז רבותי. שוב אני בבידוד. נכון שזה מפתיע? (את מספר הבידודים נכון לעת כתיבת טור זה כתוב בשיר) אז בעצם אני עומד לתאר לכם איך זה הולך. בבידוד מנקודת המבט של אלי. טוב טוב אני יודע שרובכם כבר שועבדתם לבידוד ולפי דעתכם זה סתם ישעמם וכו'. אבל לא! כאן תראו את הכול בצורה ברורה מנקודת מבטו של אלי. יאללה נתחיל
(לא נוריד עליכם את כול הימים אלה את מספר הימים שייתחשק לי)

יום ראשון לבידוד- היום הראשון די מתבטא בהלם. אי אמון על זה שנכנסו לבידוד. (כילו שאני ייכנס לבידוד?? אבל זה קורה רק בספרים של |נושם נשימה ארוכה| ריק ריירדן גורדון קורמן פיטר לרנג'יס ג'וד ווטסון פטריק קרמן לינדה סו פארק מרגרט פיטרסון האדיקס רולנד סמית ודייוויד באלדאצ'י!) לאחר רגעי ההלם הראשונים נוצר הדחף הזה לפרק מישו מכות ואז נזכרים שצריך לשמור על שפיות אז לא נעשה את זה כרגע

יום שני לבידוד- הרגשה של וותיקים כבר הספקתם לידע את כול העולם ואת הפייסבוק טלגרם מייל ווצאפ וכו' על זה שאתם בבידוד ואתם מתחילים להנות מהצומי ומההטבות שכול מבודד מקבל כגון: בקשות עזרה מהשכנים. שירות עד החדר על כול דבר. מחשב ללא הגבלה ועוד'.

יום שלישי לבידוד- טוב. מתחיל קצת להמאס. עד כה בשביל להעביר את הזמן ניהלתם שיחה עם המזגן פתחתם חשבון טיקטוק ספרתם גרגירי חול והלכתם מכות עם המזגן העיקר לא לאבד את השפיות

יום רביעי לבידוד- אתם כבר מתחילים להרגיש וותיקים בעניין עד כדי כך שהמענה הקולי שלכם הפך ל" כע אל תשאל אני בבידוד לבד. מה? לאא הכול בסדר. זה לא נורא כמו שאתם חושבים" וכול זה בא לחבר המסכן שלך שסה"כ בא להגי לך מה היו הש"ב אתמול

יום חמישי לבידוד- נמאס לכם. לא אכפת לכם לאבד את השפיות לכן אתם חוזרים ליום שלישי ומוסיפים לרשימת המטלות לרקוד עם צלופח (ראיתם מה עשיתי פה??)

יום שישי לבידוד- ממ נגיד שנכנסתם ביום שני לבידוד והים שבת! יואי לכם כמובן שאתמול לא עשיתם כלום ואתם מרגישים סבבה ואז מגיעה האתגר הגדול של סעודת שבת אתה מציע את הרעיון פשוט לאכול בחדר אך בשביל אווירת השבת סוגרים אותך בתוך אקווריום ושמים אותך באמצע השולחן. שבת שלום לך

(אממ טוב נראה לי פה אני יפסיק) יום שביעי לבידוד- אתה כבר מרגיש סטלן רצח. עשית את כול ההנאות בבידוד וכעת אתה כבר יכול להשוויץ מול חבריך שעברת בידוד ולא השתגעת (מומלץ בחום להסתיר את העובדה שכרגע ערכת דייט בין כוס פלסטיק לקליפת עץ. ענבי הגפן בענבי הגפן איך שאומרים) אתה כבר לא מתרגש מהכול ומגלה שגידלת זקן. שכויח

וכעת לשיר שיר חסר שם\eli345 (למי שלא הפנים זה על שבורי לב)

אוף זה מתסכל עד כאב
בידוד זה לא משו שאני אוהב
את הזמן שם אני מושך
מנהל עם הטישו מלחמה

אוף אין בכלל אנדרלין
אנשים. רחמים
למבדד אנל'א סולח
אתה תחטוף כידוע

אוף אין סדרות טי וי
לעולם אני מתגעגע
וגם לצ'יפס בלי סוף
אוף. זה הבידוד השביעי
אז מי שהכניס אותי
אני מבטיח
שאתה תחטוף סקילות בסוף

היה בעבר ובהווה
וזה לא ממש מחיה
נצא עוד יומים
או לחלופין שבועיים

אוף אין סדרות טי וי
לעולם אני מתגעגע
וגם לצ'יפס בלי סוף
אוף. זה הבידוד השביעי
אז מי שהכניס אותי
אני מבטיח
שאתה תחטוף סקילות בסוף

אלי מה עם חיוכי השבוע??שיריתון

אה.סבבה. אני יעשה את זה.חתול עם רישיון

יאללה זריז אני באמצע לערוךשיריתון

אלי דחוף!!שיריתון

איך לעשות את האימוג'ים האלה? באימוג'י ..??.

@eli345

אה. תעתיקי אותם. אין להם קיצורחתול עם רישיון

הם לא נעתקים לי שיריתון
אה. אז אני תעשי העתק כתובת תמונה ותדיבקי את זה פהחתול עם רישיון

אוף. לי זה עובד אם אני עושה העתק תמונה. נסי להעתיק מפהחתול עם רישיון
מעולה תודהאפרת גלבוע1אחרונה

מנסה להביןמקפיצים נטושים

נראה שהיו כמה גלגולים לפורום הזה, מישהו רוצה לעשות סקירה היסטורית?

..אנונימי (פותח)

..אנונימי (פותח)

שכחתי שיש תפורום הזההכל עוד אפשרי
לרגע לא הבנתי מה קורה בהתראותאנונימי (פותח)אחרונה

זהו בעצם פורום נטוש לניסויים כמובן

רבותיי. אני מכריז על פרישה מפרום זהחתול עם רישיון

עקב זה שקיבלתי סוף וסך את פורום חלומתיי. פרוזה וכתיבה שטותית לעתיד👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
מוזמנים גם
פורום סניף קטמון
נעמתם לי מאוד. סלאמת

בייהכל עוד אפשריאחרונה
ואו אין עוד שיריתונים חוץ מהפעם שאי כתבתי.? אפרת גלבוע1

בגלל שמתנחלתא עזבה חוץ מבש''אהכל עוד אפשרי
אז פחות...
למה היא עזבה??אפרת גלבוע1אחרונה

בואו נחזיר לפורום את החייםםםםםםםםםאפרת גלבוע1

אה שמעי. פשוט כבר יש לי את פרוזה וכתיבה שטותיתחתול עם רישיוןאחרונה

כילו כרגע קוראים לו סניף קטמון כי משה עוד לא שינה

רבותי. השירתון עדיין ייתקיים??חתול עם רישיון

נו??אפרת גלבוע1אחרונה

‏‎yes123

כע. פורום זה לצערי מעט ננטש חתול עם רישיון

כן מעט ננטשהכל עוד אפשריאחרונה
כי גם מתנחלתא יצאה מהפורומים...
תגידו, אפשר להעלות פה דברים גם בלי קשר לעיתון נכון?אני ועצמי:)

מעוללהאני ועצמי:)אחרונה

אולי יעניין אותך