ההתלבטות הייתה בין איכילוב (נראה לי בי"ח מקצועי עם חדרי ילדות פרטיים, חדשים ושווים) לבילינסון (קל"ב, הייתי שם במיון המון, צוות מתוק אבל עדיין הלב שלי עם איכילוב כרגע וטוב לי להחליט).
בכל אופן ברגע שהוחלט על איכילוב-מישהי פה רשמה על פגישה פרטית עם פרופסור יריב יוגב שהיה בסדרה בייבי בום והוא גם מנהל המחלקה של יולדות א'. אמרתי לעצמי מצוין! אמנם המקרה שלי ב"ה לא מצריך מנתח ספיציפי אבל אין כמו לקבוע עם מישהו מוכר שיכול לעזור בבי"ח ולהעניק תחושת בטחון.
לא ממש שמעתי ביקורות עליו כמנתח וזה קצת חסר לי, יותר בלט לי הייחוס שלו.
בכל אופן היינו אצלו אתמול עם בעלי ואחותי שהגיעה במיוחד מרחוק בשביל זה והרופא הבכיר התגלה כלא כזה נחמד, מאד קצר וענייני ומחזיק מעצמו. שזה הוריד לי המון. הוא כן אמר שאין בעיה שהוא ינתח ויארגן לי חדר מצוין אבל אני הייתי שרויה ברושם של איך חשוב לי יחסי אנוש לרוגע וביטחון. מצד שני-כולה ניתוח קיסרי.
חברה שלי מבילינסון אמרה שפרופסור הדר מבילינסון מצוין כמנתח וגם אנושי ולכן היא מעריכה אותו יותר בעוד הרופא שהיינו אצלו ידוע מאד כמקצועי להריון בסיכון אך פחות מוכר בניתוח קיסרי כמנתח וגם יכול להיות מאד נחמד או מאד לא וזה גרם לי קצת להתבאס, אבל לא בא לי להתברבר רגע לפני שבוע 36.
יש כמה נשים בפייס שרשמו לי שהוא מצוין ולא היו מוותרות עליו וגם היו נשים בקליניקה שאחת מהן אמרה לי שהיא באה במיוחד וגם שמעה עליו המלצות סופר חמות.
מה עושים?
איך מחליטים?
יכול להיות שהוא קצר אבל סופר מקצועי בניתוח קיסרי.
יכול להיות שאני יכולה להיות באיכילוב ולא לבקש דווקא אותו (חבל אחרי ששילמנו)...
ויכול להיות שאפשר לקבוע עוד פרטי עם הרופא מבילינסון.