לפעמים אני אוסרת את עצמי ממש בהתחלה אם זה ביום כדי שלא אאסר בהמשך הלילה ואז בפרישה יהיה לי עונת יום.
טוב, עכשיו שיתוף-
משום מה בחודשים האחרונים ביום לפני וביום של המחזור אני הורמונאלית בטירווווווף וזה כל כך מוזר לי!! לא זכור לי דבר כזה עד כה בחיי... ואני לא משתמשת באמצעי מניעה הורמונאליים אז אין את מי להאשים;)
אף פעם לא ידעתי לצפות מתי המחזור שלי מגיע (הוא לא סדיר בעליל) כי באמת לא היו הבדלים רגשיים ופתאום גם אני וגם בעלי אומרים ביחד "טוב, או היום או מחר" וזה באמת ככה!
היום התחיל רע וניסיתי לעשות סוויצ' וכשלא הצלחתי אז אמרתי שברור שאקבל היום וצדקתי.
היום הזה היה מוגזם אבל... התעצבנתי שקניתי משחה שעשתה גירוי, נעלבתי משטויות ששמעתי בהרצאה, התעצבנתי שוב על ערבי מרמי לוי, התבאסתי שאולי אסרתי את עצמי מוקדם מדי, שמחתי לראות את ילדיי לבערך רבע שעה ואז כבר ייחלתי לרגע שילכו לישון, ובכיתי על תחושת הכישלון שאיבדתי סבלנות וצעקתי

איך אני לא רוצה להיכנע לרעיון שכל יום ראשון של המחזור יהיה לי יום נורא... ככה זה נהיה בחודשים האחרונים. אוף איזה נאחס! איך עוצרים את זה בנות??
ב"ה שיש בעל מהמם שמבין ולקח את המקלחות וההשכבות עליו.. אחרת לא הייתי יכולה לשבת פה ולבכות לכן. מסכנות שאתן הכתובת הראשונה לתלונות;)