עבר עריכה על ידי עבד ה'. בתאריך כ"ו בחשון תשפ"א 11:28
פעם היה איזה אחד יצא מתל אביב לאשדוד עם הסוסיתא שלו, בעקבות חתונה של חבר...
ביציאה מהעיר הסוסיתא שובקת חיים, האיש לא יודע מה לעשות, לפתע מגיע חבר שלו ועוצר לידו עם הפרארי החדשה שלו,
שואל אותו מה קרה, עונה לו הסוסיתא שבקה חיים אני לא יודע מה לעשות, אומר לו החבר מה הבעיה? נקשור את הסוסתיא לרכב שלי וניסע, אמר לו בסדר, אבל אל תעלה בקמ"ש מעל 70 כי אם אתה עולה הרכב שלי מתפרק, עונה לו בסדר, ואם בטעות אני עולה מעל תצפצף לי ואני אהאט את המהירות...
כך עוברת להם הנסיעה, עד שלפתע נעצרת ליד הפרארי לומבורגיני 2020, נהג הלומבורגיני אומר לנהג פרארי מכיר למבורגיני?
הנהג פרארי לא נשאר חייב ופותח בתחרות, וכך הוא נוסע 60, 70, 80, 90,120, 180, והסוסיתא מצפצפת לו, אז מיד הוא מהאט,
וכך הלמוברגיני מנצח ומחכה לו ברמזור הבא, ושוב שואל מכיר למבורגיני? ושוב תחרות, הפרארי עולה מעל ה70 והסוסיתא מצפצפת, וכך שוב כמה וכמה פעמיים, עד שלפתע הם רואים שוטר צועק בקשר אתם לא מבינים מה אני רואה, אתם לא מבינים מה אני רואה וכו'...
שלושת המכוניות נעצרות באותו הרגע, ונוסעים לשוטר, שואלים אותו מה אתה רואה וכזה מתלהב??
השוטר עונה להם: בחיים שלי לא ראיתי פרארי ולמבורגיני עושים תחרות, ומאחורה סוסיתא צופרת לפרארי שתזוז, כי היא מפריעה לו בנסיעה....