אז כן כמו שקראתם פה היו לי כאבים מטורפים באותו יום. אלו לא היו צירים אבל כן היה כאב מקומי בגב, בבטן, במותן ובאגן ואיפה לא? חשבנו שזה מהצרבת אבל שום כדור לא עזר אז חשבתי שזה מהמשקלים שלהם הגדולים (כמעט 5 יחד) והמיקומים הלוחצים שלהם בצלעות, בנרתיק ועוד. בקיצור התעניתי עד ששמתי לב שהפקק הרירי ירד בקרקעית השירותים ואז כתם ורוד בתחתונית. כשבעלי עיסה לי את הגב מהכאב שמנו לב לקול של פקק שנפתח ומאז החלה ירידת מים ודם ניגר- סימן מובהק עבורי לרוץ לחדר לידה ASAP.
זה היה בול שבוע 36+0 ואנחנו תכננו קיסרי אלקטיבי ב 37+4. בכלל בניתי על איכילוב במלונית והגענו לבילינסון.
לגבי הקיסרי!
כל מה שתכננתי דיי התפוגג...
לא הכניסו איתי לא את בעלי ולא את אחותי הגדולה.
הגענו ב2 בלילה ועד 4 סבלתי צירים אמיתיים סופסוף ולא מדומים ותאמינו לי הכאב היה חזק מאד וטוב שלאנשים כמוני המציאו את הקיסרי. בשעה 4 הבנתי שאף אחד לא נכנס איתי לניתוח ומהר מאד על מיטה הוכנסתי לחדר ניתוחים סטרילי וגדול.
אף אחות לא נתנה יד היה את המרדים המלאך שתיווך לי מה קורה מאחורי הפרגוד והיה ענק עדין ומקסים. הרופאים היו מדהימים ולפחות אחות אחת לא רחמניה במיוחד שמה לי כמה שירי ישי ריבו וחנן בן ארי (תיקון לפלייליסט שהכנתי ולא היה אפשרי).
הבלונים, הנרות, כל זה טוב היה תמים לחשוב שנשתמש בזה בחדר ניתוח. אבל תאמינו לי שהזריקה הספינלית שווה הכל.
ראיתי את התאומים לדקה וחצי הניחו לי אותם על הראש
אז הניתוח היה מצוין ב"ה.
אח"כ הייתי בהיי בגלל החומרים ויחבית הסתובבתי אכלתי שתיתי מייד ביום הראשון. מהרגע בלילה זמשככי הכאבים פגו אז כן קשה להחלים. הצלקת כואבת ומפחיד אותי להסתכל עליה, קשה לקום ולשבת שלא לדבר על לעשות פיפי ולהתכופף ועוד ישנתי לבד בלילה.
מקווה להתקלח היום ולהרגיש יותר טוב בכל יום.
אני גיבורה! איי דיד איט!
לידה ראשונה. מורשת קרב. סחבתי כמעט 9 חודשים.
הילדים בונבונים. תודה לה' ולחברות הפורום על הליווי.
התינוקות שלנו מקסימים. אמנם בהשגחה בתינוקיה ליום בערך- מקווה שהיום יצאו משם. לא פגים ב"ה.
מוזמנות לעזור בטיפים להחלמה ולהתאוששות כי כן לא פשוט.
הסבל והכאב של היום שאחרי מקשים עליי לראות את המעבר ודורשים התמקדות וטיפול בעצמי. מפחיד אותי לראות את הצלקת, הוציאו לי את התחסושת היום.
אגב כשהוציאו את הקטטר זה ממש כאב וגרם מאז להתכווצות הנרתיק ולכאב שם.
אז תודה לכן;) מקווה שנשתחרר בראשון.
הרבה נחת,