4 ילדים,לפני הגדולה ולפני השני חיכיתי הרבה זמן עד להריון הנכסף
כל הבדיקות שעברתי לא הראו על בעיה רפואית מלבד עניין הביוץ שכנראה יוצא אצלי לפני הטבילה(מחזורים ארוכים בשילוב הפלגות קצרות)
ניסיתי כמה חודשים לקחת הורמונים לא הגבתי לזה כל כך טוב וחכן עברתי לדיקור שעזר לי מאוד מבחינת האישון של הגוף וגם בכניסה להריון.2 הבאים נכנסתי להריון מהר בלי שום התערבות..
עכשיו שוב מחכה להריון נוסף אומנם לא הרבה זמן אבל כן כבר מרגישים שמאוד רוצים. בין הגדולה לשני היתה לי הפלה ובפורים האחרון גם כן היתה לי הפלה טבעית..
כרגע אני מטופלת מפורים בדיקור אבל מרגישההשהגוף עדין משובש וחא מספיק מאוזן.היו לי הפלגות של 24 כשהתחלתי את הדיקור ואז השתפר ל26 ועכשיו שוב 23 .
דיברתי אתמול עם בעלי ואמרתי לו שמבחינתי עוד ילד אחד כרגע ואחכ להשתמש במניעה בשביל לא להרחיק את המחזורים קצת כי זה נורא קשה לי.הוא תומך בי למרות שתמיד משתדל גם לחזק אותי שהמרחקים האלו מצמיחים את הזוגיות שלנו.
עכשיו מבחינתי עוד חודש אני נותנת לדיקור ואם לא אז חושבת לפנות לרופא פוריות יש לי הפניה כבר ממזמן..
השאלה אם פניה לרופא פוריות יתייחס אלי בכלל למרות שיש לי 4 ילדים ואין בעיה מוגדרת של פוריות אלא יותר עניין של סידור הווסת.אני יודעת שצריך בדיקה של כירוג שד ופרופיל הורמונאלי לפני.צריך עוד משהו?
ואשמח סתם לחיזוקים.
אה ודבר אחרון אני בת 34 יכול להיות שבגיל הזה יש ירידה בפוריות?