(האמת שהיה משו משעשע היום בעבודה, חיפשו מישהי שתוכל לחזור ללקוחה לחוצה באנגלית, וכל מי שלידי אמרו שאני יכולה, זה שעשע אותי כל כך כל כך🤣)
אכלתי ארוחה נורמלית, למה זה משו שקורה כל כך לעתים רחוקות שכשזה קורה אני מרגישה כמובן מבוגרת מאוזנת ובריאה? זה טיפשי.
עשיתי כביסה, צל''ש
התקדמתי צעד אחד מרשימת הצעדים הקטנים שאני צריכה לעשות כדי לא להיות בבור ה*&+#@/ לנצח. להסתכל על הדרך מפוחית, לא אחורה, ובטח שלא רחוק מידי קדימה שלא נתייאש שוב מהתחלה |משנן לעצמו|
תליתי סופסוף את כל מה שתכננתי כבר הרבה זמן (אני ממש לא טובה בלדפוק מסמרים, אבל היי, זה גורם לי להרגיש שאני עושה משו אז מה רע, ורק מסמר אחד התעקם לגמרי, ממש לא נחשב)
ועשיתי קניות, יאיי לי
הצלחתי לנקות את הסיר שנחרך לגמרי אתמול כשבישלתי פירה נחמה על אש ענקית, הידד
ודיברתי עם אמא (פרקתי אצלה קצת עצבים, זה היה מועיל ונחמד מצידה למדי, מה גם שזה רענן אצלי את העצבים משבוע שעבר וקצת ניער את הדיכאון מתחילת השבוע הזה, ממש רב תכליתי, להתעצבן זה בריא חברים, סטייל אם כואב לך הראש זה סימן שיש לך ראש? אז ככה)
אהמ אני מברברת
עוד דברים חיוביים מהיום? לוידעת
אה, יצא הפרק החדש של העונה השנייה של חומריו האפלים, אבל אני כבר צריכה ללכת לישון, אז מחר, הידד🤩
וזה שאת הולכת לישון כי צריך ולא צופה במשהו שמעניין אותך - זה בעיניי אחד ההישגים הגדולים, אם כי לא ציינת אותו ככזה