עבר עריכה על ידי בת 30 בתאריך ד' בכסלו תשפ"א 04:49
תשלחי לי שניה בפרטי מספר טלפון שלך, וכתובת, ואשלח הודעה זריזה על הבוקר לקבוצות בהדר גנים, אולי תימצא לך עוזרת טובה!!
אני אנסה לכתוב כמה דברים, שיעזרו לך.
א. לגבי מקלחות- את ממש לא חייבת לקלח כל יום, בטח לא כשיש שניים ואת אחת!! ובטח לא כשמזג האוויר נהיה קריר. אז תורידי את זה מרשימת המטלות היומיות איתם! אפשר פעמיים בשבוע, ואני אגלה לך, שתינוקות שלי שנולדו בחורף- יצא לי אפילו פעם בשבוע לרחוץ אותם ותמיד היה להם ריח נעים ומתוק של תינוקות. אפשר גם לשטוף רק את הטוסיק פעם ביום, מעל לכיור, עם מים חמימים.
ב. לבוש- מה את מלבישה? נראה לי שבמרכז הארץ עכשיו מספיקות 2 שכבות- הראשונה של גופיה ורגלית, והשניה- אוברול - דק או עבה לפי מזג האוויר. אפשר גם גרביים (שימי לב שלא ילחצו חזק על הקרסוליים).
אם את יכולה והם ממש קטנים, כדאי לך לקנות או שיקנו לך בגדים ממש קטנים- יש בשילב, אני יודעת.
ואם לא- לא נורא. הם יגדלו די מהר בע''ה וימלאו יפה את הבגדים!!
ג. לחתל- את בטח כבר יודעת טכנית איך עושים את זה. הקושי זה עם שניים. נראה לי, בלי נסיון עם תאומים, שכדאי לקבוע זמנים שבהם את מחליפה לשניהם ואם החיתוך מתלכלך לאחד מהם בזמן אחר- תחליפי רק לו. הרבה פעמים אחרי שהם אוכלים הם עושים, אז כדאי להחליף אחרי האוכל.
ד. להרים- את בטח יודעת, פשוט כי את אמא..תמיד להחזיק את הראש ולתת לו תמיכה כי הם לא מחזיקים עדיין לבד.
ובעיקר- את חייבת עזרה פיזית, גם תאומים, גם קיסרי, גם לידה ראשונה!!
בבקשה בבקשה תמצאי מישהי, על בסיס יומיומי, אחרת את עלולה להגיע לעייפות ולמצב נפשי עמוס מידי!!!