למה יש בפורום בנות שלא מדברות עם בנים באישי?בינייש פתוח
נכון שזה חשוב להשתדל שלא לעשות זאת ללא סיבה, אבל יכולות להיות המון סיבות מאוד מוצדקות.
כמו לדוגמא מישהו כותב משהו, ורוצים להעיר לו שזה עלול לפגוע באנשים, לפעמים עדיף לשלוח מסר כזה בפרטי.
או שמישהו רוצה להגיב ולספר דברים אישיים בתגובתו אבל לא רוצה ששאר חברי הפורום ידעו מזה. ויש עוד הרבה סיבות שמונעות לכתוב דברים בפורום כמו פרסומות, או אני לדוגמא שטענתי בפורום נשואים טריים על ניק שעזב בהודעה דרמטית שהוא טרול ומאז אני חסום שם, ואם הייתי רוצה להגיב לשאלה שם של מישהו, כולל שאלות של נשים, הייתי שולח הודעה פרטית (עד שפתחתי את לחם מלא)
נכון, יש אנשים מסוכנים, מטרידנים ונצלנים, אבל אם מישהו שולח הודעה בעייתית, על פרטים מזהים/דברים שלא נוח לדבר עליהם, ובמיוחד אם מפעיל לחץ, לחיצה אחת על כפתור אחד וחסמת אותו.
באופן כללי הגישה הזאת יעילה בהרבה מהגישה לא לדבר כלל עם בנים, במיוחד כי כידוע יש מטרידנים, וידועים על מקרים בפורום, שפתחו משתמשים שמתחזים לבנות.
אציין עוד סיבה שאני שואל. 3 פעמים קרה לי אישית שניקית שכותבת בפירוש בחתימתה שהיא לא מדברת עם בנים באישי שלחה לי בעצמה הודעה באישי, פעם אחת גם אחרי 12 בלילה.
וזה כמובן בסדר גמור. אני בעצמי שלחתי הודעה לחברה בקבוצת היכרות בווצאפ ב1 בלילה, אך מאחר והיא הייתה חכמה ושמה לב שההודעה עוסקת בהארי טרומן (הזכרתי אותו בדיון שעסק בשאלה האם תואר אקדמאי חשוב או לא) לא קרה כלום מלבד זה שהחלפנו כמה הודעות שקשורות אליו.
מאמינה שהכוונה היא לשיחת חוליןרק שאלה

או מהחשש ששיחה טכנית תהפוך ללא עניינית 

אשריהןekselion

אין ספק אבלבינייש פתוח
עדיף לעשות זאת נכון, לחסום מי ששולח הודעה בעייתית וכך לחסום גם בעייתים שמתחזים לבנות, בלי למנוע הודעות חשובות שנשלחות מבנים כמו שתיארתי בראש השרשור.
ומי שרוצה להימנע משיחת חולין, שתציין, כמו שיש בנות שמציינות שהן *משתדלות* לא לדבר עם בנים באישי
מה נעשה שלא כולם אינטלגנטיים ורחבי אופקים כמו מר.חמדת66

פעם הבאה שאתה מגיב לי בציניות כמו תמידבינייש פתוח
שים סימן כדי שיבינו. לא רואים את זה בפורום. הסימן המקובל הוא: <צ>
ותגיב עניינית למה שכתבתי במקום לעקוץ בלי שום תוכן
כי לפעמיםחיים של
יש גברים שמתחילים בשיחה ענינית וגולשים לכל מיני אפיקים שהם לא אמורים לדבר עליהם עם בחורה בפורום.
אם בכוונה, אם מסתימות🙈🙈
אז כדי להימנע מהסיפורים האלה, פשוט לא מדברים עם בנים באישי וזהו.
וקשה לחסום במצב הזה?לחם מלא

למיטב ידיעתי זה לחיצה אחת על כפתור אחד. כדאי ללכת על גישה כזאת שיעילה גם נגד מטריד שמתחזה לבת

למה להגיע למצב כזה?חיים של
פשוט נמנעים מזה.
ותאמין לי שזה חכם.
זה מיותרekselion

בוא נאמר שההסתברות לנזק בכל מצב יותר גדול מיתרון...

(אלא אם כן תפגוש כאן את אהבת חייך)

לא חושבת שזה נכוןחופשיה לנפשי

רוב האנשים בעולם טובים, אני אישית יצרתי ככה כמה חברויות עם אנשים מפה

אני לא אומר שלאekselion

אני רק אומר שלרוב שיחות עם בנות בפרטי יכול להוביל למקומות בעייתים

מה גם שיש את העניין שזה שורף זמן 

מי כמוני יודע אני עברתי את הסרט הזה כבר.. אמנם יצא שהכרתי בחורה מדהימה וגם יצאנו

עממה, יצא ששרפתי מאות של שעות על זה -לא שווה לדעתי לכן כדאי להימנע

דווקא זה טיעון ממש נגדי לכיוון השניadvfb

כן, קשה לחסום.הנורמלית האחרונה
במיוחד אם מדוברים בכאלו שמפעילים מניפולציות. והיו מקרים מעולם.
אני אומנם לא חלק מהן(ואתה ועוד כמה יודעים מניסיון)חופשיה לנפשי

אבל אני חושבת שזה לגיטימי והגיוני ברמה מסוימת.

יש פה אפקט של השמרות(לאו דווקא מהטרדות) מסוימת, קצת כמו לא לדבר עם בנים באחד על אחד.

ברור שיש בזה הגיון. אני רק מציג גם צד שני וחלופהבינייש פתוח
שלדעתי יעילה יותר
הרבה טיעונים למה כן לדבר מראים שיש חשש למה לאadvfb

סוג של צניעות כזאת

כי פה רוב רובן של הבנות דתיות או חרדיותרויטל.

והתורה אוסרת לנו לדבר עם בנים ללא שום צורך, ורוב זה סתם ללא צורך,

וכל הכבוד לבנות הנפלאות האלה שנזהרות.

הרוב זה לצורך באופן שלא שונה מהשיחות בפורוםלחם מלא

אויש נוekselion

תעשה לי טובה 

איזה צורך יש לדבר על ההישגים של הארי טרומן עם בחורה שאתה לא מכיר וכנראה לא תכיר..?

ישר כוחרויטל.

לא חושב שזה הדבר היחידיadvfb

יש עוד דוגמאות לשיחות חשובותלחם מלא

כמו המלצה שלי לאישה על איזה רכב לקנות בתקופה שהייתי חסום בנשואים טריים, או עצה מנסיון אישי עם אנשים עם בעיות נפשיות שלא רציתי לחשוף על גב הפורום, או שיחה על אוכל בריא שלא חשבנו באותו רגע שמתאים לפרוס מול כל הפורום, מה אני אוכל לארוחת בוקר צהריים וערב

חוץ מזה שלמיטב זכרוני כבר נתתי את הארי טרומן כדוגמא לאדם בשביל שיאמין בעצמו. ואתה נתת כדוגמא את היטלר

לא יודע למה אתה מעלה את זה שוב..ekselion

עכ"פ לשם השוואה, עם כל האבסורד שבדבר.

היטלר "הצליח" בחיים הרבה יותר מטרומן

אם כבר סטינו מהנושאלחם מלא

(וזכור לי אז שדווקא הזכרתי את עניין המרגלים כדוגמא ללמידה מהרע)

אז למיטב ידיעתי היטלר הביא את גרמניה לתבוסה ואז התאבד

בעוד שטרומן הוביל את ארצות הברית למעצמה של ימינו ומת בשיבה טובה

כמדומניekselion

ניסית להמחיש שם שגם אדם שהיה "בתחתית שרשרת המזון" בוא נקרא לזה ככה, יכול להתקדם במהרה לפסגה ונתת את הדוגמא של טרומן שעד גיל 30 היה חקלאי.

מבלי להתייחס לתוצאות המלחמה אין מה להשוות, היטלר הגיע לתפקיד הרבה יותר מרומם מאשר טרומן.

ממצב הרבה יותר מביש(הוא היה קבצן שנים רבות להזכירך)

הפורום הוא ציבוריהנורמלית האחרונה
השיחה פרטית. בשיחה פרטית, אפשר לגלוש בקלות. אגב, לכן מסרים עדיפים - הם פחות "נוחים" ויותר רשמיים.
"פרעהו אל תעבר בו שטה מעליו ועבור."חסדי הים
למה שידברו איתם?בחורה עם ניסיון

אם צריך עזרה יש אנשים סביבנו שיכולים לעזור ויש פה גם הרבה בנות שקשובות לבנות אחרות.

אז בשביל מה סתם?

כי את לא היחידה עם נסיוןלחם מלא

וכבר פירטתי דוגמאות לסיבה מוצדקת לכתוב דברים בפרטי ולא בפורום

קראתיבחורה עם ניסיון

ושום דוגמא שפירטת לא מוצדקת לדעתי.

להעיר לו שזה עלול לפגוע באנשים- זה לא התפקיד שלך להעיר. במקרה הצורך יש מנהלים בשביל זה.

המלצה שלי לאישה על איזה רכב לקנות- אם היא נשואה זה שונה. כנ"ל לגבי הפורום נש"ט שהגבת בפרטי.

דברים שאתה לא רוצה לחשוף בפורום ועצות מניסיון אישי- אני לא בטוחה שזה מה שיציל את אותה משתמשת, ואפשר לכתוב את זה בקטנה בפורום בלי להיגרר לאישי.

סליחה שאני חולקת אבל עצם השאלה עצבנה אותי.

הם בסך הכל שומרות על עצמם ועל הצניעות בעולם, הם צריכות גם להתנצל על כך?

אף אחת לא צריכה להתנצללחם מלא

אני רק מציע חלופה טובה יותר לדעתי. כי שוב יש מטרידנים והיו פה כמה כאלה, שהתחזו לבנות

לא יודע למה רק מנהלים מעירים לאנשים על הדברים פה

לא מבין מה ההבדל בין עצה שלך לעצה שלי איזה רכב לקנות וכמה שיותר עצות יותר טוב

ויש דברים שאני יכול לעזור בהם בלי לשתף על הפורום והם בהחלט יכולים לעזור למרות הציניות שלך

לא, הפתרון הוא לחסום מי שמדבר בצורה לא ראויהבינייש פתוח
ללא קשר למין שבו הוא מזהה את עצמו
נשמח לחוות לדעתכם המקצועיתלחם מלא
את דעתי כתבתיימ''ל
כאן - כללים לגלישה בטוחה בערוץ - צעירים מעל עשרים

מעבר לזה - מי שרוצים להימנע מלדבר עם בני המין השני כדי להגן על עצמם או מטעמים דתיים זה בסדר, כמו שמי שלא נוהג כך גם זה בסדר.
אז אנחנו מסכימיםבינייש פתוח
שהחלק החשוב הוא לחסום את מי שלא כותב כראוי, ללא קשר למין שהוא מציג את עצמו.
גם אני מסכים שזה לגיטימי לא לדבר באישי עם המין השני, רק שאני חושב שזה חבל על מי שעושה את זה, אלא אם כן זה בא על חשבון אמצעי הזהירות הנחוצים שצוינו, ואז זה כבר ממש בעיה.
הכוונה היא לדיבור, לא להעברת מסר ספציפי וענייני, אם יש כזה.חצילוש
לא הבנתי מה איכפת לך שהן לא מדברות עם בניםחדשכאן
או לפחות מכריזות ככה
בגלל צניעות.ד.

א. סוג של "שמירת מרחק". מעדיפות את הערך של ההתרגלות לא לשוחח אישית עם מישהו, מאשר את התועלת הנקודתית שיכולה לצאת פה ושם מנקודות כמו שהזכרת.

ב. גדר להיסחפות או להיפגעות מכוונות לא טהורות. והעצה ללחוץ על "כפתור חסימה", לא מתאימה לכולן באופן מעשי. יש בנות שלא מסוגלות לעשות את זה (אין מה לחקור למה.. זו מציאות. בד"כ כנראה באה מאי-רצון להשלים עם כך שבאמת יש תופעות מסויימות לא רצויות), או שכבר נפגעות עד שבלית ברירה חוסמות.

אז נכון שמי שיודעת שהיא מבחינה וכו' - אי אפשר לומר שהיא לא בסדר..

אבל לגמרי צריך לכבד את מי שכותבת כך. כל אחד עם עניינו/ה (לפעמים דרך מסר פחות בעיה. כי אז זו לא "שיחה" ויש יותר זמן לשקול בין הודעה להודעה)

מסרים הכי טובהרמוניה
מה זה בנים? האלה עם הקרניים??🤔מזמור לאל ידיאחרונה
למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.אחרונה

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

פיייייי סחטיין על הדשבורד. מה רבו וגו'די שרוט
לא רואים כלום מהצילום מסך שהעלתאריק מהדרום

קטן מידי.

מה הבעיה להגדיל?אני פה דברו!
היי, מזמן לא היית פה!מבולבלת מאדדדד

כי אי אפשר מהפלאפוןאריק מהדרום

בוודאי שאפשרנפשי תערוג

תעבור למצב מחשב

ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה

אפשר מהטלפוןמשה

החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.

א-אהאריק מהדרוםאחרונה

עכשיו הכל מובן.

זה בדרך אבל אתם לא יודעים את זהקפיץ

אולי יעניין אותך