עבר עריכה על ידי ספק בתאריך י' בכסלו תשפ"א 02:22
עבר עריכה על ידי ספק בתאריך י' בכסלו תשפ"א 02:20
עבר עריכה על ידי ספק בתאריך י' בכסלו תשפ"א 02:20
עבר עריכה על ידי ספק בתאריך י' בכסלו תשפ"א 02:18
תמיד משעשע אותי כשמישהו מנסה להגיד לי שנגמר הדיון. "אני סיימתי את הדיון אז אל תגיב לי יותר..." .
נו, שויין.
אתה התחלת עם דרדור רמת הדיון הזה. אל תזרוק את זה עליי.
מסתבר שלא קראת בעיון כי אחרת לא היית כותב דברים שניגוד למה שנכתב בו.
זה מה שאני כתבתי:
"ילד מתחיל שיעול נבחני בערב. בד"כ זה קורה בערב.
מתחיל להתפתח תהליך דלקתי.
עד הבוקר, הילד עדיין לא יצטרך לא אמבולנס ולא מסיכת חמצן.
אם ילד הגיע למצב שהוא צריך פינוי באמבולנס ומסיכת חמצן, השיעול הנבחני התחיל ערב קודם או במהלך היום.
זה השלב שבו אמורים לקחת אותו לרופא".
ואת זה:
"אם השיעול הנבחני התחיל ערב קודם וניסו לטפל באמצעות קירור המקום, אז בהחלט לוקחים אותו בבוקר לרופא"
לנסות להציג את הדברים שכתבתי בצורה אחרת באמצעות עריכה מגמתית זה פשוט חוטא לאמת. כלומר, זה לשקר.
בלי בושה. פשוט מדהים.
לעומת זאת, אתה כתבת:
"נאמר - כמו שכך המציאות - שעם שיעול נבחני לא הולכים לרופא. רק עם סימנים של קשיי נשימה."
טעות! אפילו לפי הקישור שאתה שמת: "אין שיפור בקוצר הנשימה ובשיעול לאחר שהייה בקרבת מכשיר אדים או לאחר טיול באויר הצח."
אם אין שיפור בנשימה *ובשיעול* אחרי קירור המקום, הולכים לרופא.
אז מסתבר שכך לא המציאות...
המציאות הלא קיימת שאתה מדבר עליה היא שבערב מתחיל שיעול נבחני ובתוך זמן קצר זה כבר מגיע לפינוי למיון עם מסיכת חמצן.
זה לא קורה במציאות וכבר כתבתי את זה.
בדיוק כמו שכבר כתבתי שרואי טרם לא יפנו אף אחד למיון אם הוא לא באמת צריך להגיע למיון.
הוסבר שאתה מאמין שהתפתחות במהירות על טבעית של דלקת. כבר כתבתי שיש גם כאלה שמאמינים בחייזרים.
אם ילד הגיע למצב שטרם מפנים אותו למיון בגלל סטרידור, זו או התרשלות של ההורה או חוסר אחריות. (או מקרה קיצון שבו הטיפול ע"י רופא הילדים לא מועיל - מה שלא רלבנטי לענייננו).
זה לא משהו שצריך לקרות. נקודה.
וההבנה הזאת - שהורים יכולים לפגוע בילדים שלהם בגלל האמונות התפלות שלהם וחוסר האחריות שלהם, מצילה חיי אדם - אבל כנראה שזה לא נכלל ב"שום דבר טוב" מבחינתך.
אם יש אדם אחד שמבין שמניעת טיפול רפואי אמיתי מילדו החולה זה דבר רע, אז אנחנו חלוקים על משמעות המילה "טוב".
אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה על ה"קריאה" שלי - אבל לענות לי על מה ששאלתי, משום מה, אתה לא מסוגל.
היא איבחנה. היא היתה חד משמעית שאין שום מצב בעולם והתעקשה ונלחמה על זה למרות שלא היה לה שום סיכוי בעולם לדעת את זה. ("זה לא נמשך שבועיים!!" - עם שני סימני קריאה... "אין מצב שרופאה לא איבחנה את זה" - אין מצב כזה שרופא מפספס אבחנה... זה מעולם לא קרה - וזה, להזכירך, מפי מישהי שלא ממש סומכת על רופאים... לה זה פשוט נשמע כמו ילד מצונן מאוד...).
נו, באמת.
די כבר עם העמדת הפנים הזאת. זה לא מרשים אותי.
אני לא מאמין לך. כבר הוכחת ממש עכשיו שהאמת היא לא בדיוק נר לרגליך...
עכשיו הדברים הובהרו מבחינתי.
אם תרצה לומר עכשיו "מילה אחרונה" בפעם השניה אחרי שאמרת שמיצית... אז אני אגיב. במיוחד אם תסלף את דבריי שוב.