ובגיל 24 בערך התחלתי להתעניין יותר באיפור, ולהתאפר יותר מלא, כשלאט לאט אני מוסיפה דברים.
אני ממש יכולה להבין את ההורים שלך, גיל 14 זה מאוד צעיר בשביל להתחיל להתאפר.
אם את ממש ממש רוצה, הייתי מתחילה עם דברים מאוד מאוד קלילים ולא בולטים. ממש לא הייתי מתחילה עם מייקאפ. זה בהחלט בולט.
מה כן- קונסילר בגוון העור שלך כדי לכסות נקודתית פגמים בעור, כמו אדמומיות, כהות מתחת לעיניים וכו', מעט פודרה רק כדי לקבע את הקונסילר, סומק עדין מאוד (אם את חושבת שאת צריכה קצת צבע בלחיים), משהו למלא את הגבות (לדעתי עיפרון או מסקרה זה הכי פשוט ונוח, אבל כל אחת איך שנוח לה) וגלוס. אם ממש רוצים, אפשר צללית שימרית בגוון שמפניה לכבוד שבת.
אם ממש חשוב לך, אל תקני מייקאפ (כמו שאמרתי, זה ממש לא משהו עדין), אלא קרם bb, שזה סוג של קרם פנים עם גוון.
בכל מקרה, הכי חשוב זה טיפוח הפנים- כל בוקר לשטוף את הפנים עם סבון פנים ולנגב בעדינות עם מגבת פנים שהיא רק של הפנים שלך, ותחליפי אותה כל כמה ימים עד שבוע. אחרי זה- קרם פנים. במידה ואת יוצאת החוצה- קרם הגנה (תלוי גם כמה את בהירה). בסוף היום- אותו דבר. לשטוף את הפנים ולשים קרם פנים. כמובן שהם צריכים להתאים לסוג העור שלך. אם באמת תתחילי להתאפר- תקפידי להוריד את האיפור לפני השינה (אלא אם זה שבת, ואז תעשי מה שההלכה אומרת בנושא. אני בשבת ישנה עם איפור, בשאר השבוע מורידה בערב).
ועוד משהו חשוב- לפני שאת הולכת לקנות משהו תתייעצי. ממש לא חייבים להוציא עשרות שקלים על כל דבר. יש מוצרים מעולים במחירים זולים.