הבן אדם באמת מדהים! מידות מעולות. מיוחד.
עם הזמן הבנתי שהוא עוד קצת לא סגור על עצמו, לא משהו דרמטי אבל כן ככה בקטנה. לא בשל. הגיוני הוא צעיר יחסית.
מכירים את האנשים שמסתכלים על השם של שני אנשים השמות של האמהות וכו ואומרים אם יש התאמה? אוקיי אז בגלל שהיו לי התלבטויות פניתי לאדם כזה שהוא כמובן דתי, ירא שמיים.. אפשר לסמוך עליו. המשפחה מכירה אותו כבר שנים. התייעצנו גם עם רב אם מותר לשאול וללכת להתייעץ עם אדם כזה והוא אמר שכן.
אקיצר, הוא אמר שאין התאמה בכלל!
ושאני צודקת שהוא ממש לא בשל וההרגשה שלי הייתה נכונה, הוא ממש נתן שם להרגשות שלי.
לבחור היה ממש ממש טוב בקשר. ממש. אני חתכתי. גם בגלל מה שהמטפל הזה אמר וגם כי הרגשתי והיו דברים שהפריעו לי באמת.
עכשיו, כמה זמן אחרי הפרידה אני תוהה לעצמי אם באמת הייתי צריכה לעשות את הצעד הזה. נכון, הוא לא בשל , חד מש. אבל עדיין..
לא יודעת, וגם כמה דגש לתת לדברים שהמטפל הזה אמר. אני אדגיש שהוא באמת צודק בקטע הזוי. הוא יכול לראות את השם של הבנדאם ובלי להכיר אותו בכלל להגיד עליו פול דברים נכונים וכו.
אני קוראת את מה כתבתי ותוהה לעצמי איך הייתי מגיבה כקוראת מהצד וזה נראה שמישהי הזויה כתבה את זה. אז לא. אני לא הזויה, אני מאוד שקולה ומחושבת. לא לפלאפית כמו שזה נשמע מהנ"ל
קיצר, מה אומרים? הערות, הארות.. תודה!