אני קוראת כבר תקופה, מעולם לא הגבתי לשום שרשור
יש דבר שיושב לי בלב ואשמח להתייעץ אתכם, עם המשפחה שלי זה לא עובד
אנחנו נשואים 4 שנים ילדתי בן ברוך ה לפני שנה וחצי
אנחנו משפחה גדולה נשואים ונשואות אבל אני היחידה מהבית שיש לה ילד .. כל האחים והאחיות שלי ללא
החלום של ההורים שלי מאז ומעולם סה שיהיו להם נכדים! ציפתי לקבל מהם עולם אבל לצערי הם חיים בעולם אחר משלהם
איך אני צריכה להגיב שהם לא ראו את הנכד שלהם כבר כמעט 4 חודשים?
אני מתוסכלת מזה שזה לא מפריע להם.. יצא לי אפילו לשאול אותם ובקרירות ענו לי שאם אני לא אביא אותו הם גם לא יסעו עד לפה(נסיעה של 20 דק בקושי) כי הם עלולים להרג בכביש.. אז הם לא יעשו את הדרך ״המסוכנת״ אבל הילד שלי כן? כל השבוע הם עסוקים אבל בשבת יכולים לבקש מאיתנו להגיע אבל בכלל לא משנה שזה חילול שבת -רק התגובות האלו גורמים לי לא לרצוץ להגיע לשם למרות שרוב הזמן אני תמיד שם באזור ואפילו לי אין בעיה לעשות את הדרך הזו
יש פה הרבה אגו מצידי כי אני כן יכולה להתפשר ולנסוע אליהם אבל נשבר לי מההתנהגות המזעזעת הזאת שהם לא יוותרו על אחר צהריים אחד בשביל הבן שלי.. ואם אני לא אבוא אז גם הם לא
אני מתביישת בשבילם יש לי חברות שההורים שלהן שווי ערך לעולם ומלאו עבורן מהרגע שנקלטו להריון ועד היום שילדים גדולים
עצוב לי שהיתר האחים או הגיסות שולחות לי בהודעה ההורים שלך לא חייבים לך שום דבר מה נסגר איתך, נכון אין ספק לא חייבים לי כלום אבל ברמה האנושית לא מתגעגעים?
פרקתי
תודה ❤️

)