יש מישהיהפי
שפשוט לא מפסיקה להעיר לי כל הזמן
זה פשוט מעצבן , ואני מדברת אליה ממש בנחמדות ושיא העדינות.
כל דבר היא אומרת אבל אולי ככה וככה (הפוך)
אבל למה לא ככה וככה ?
אי אפשר לסבול את זה !!
התחושה היא : לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא יהיה לה טוב .
וכל דבר אני צריכה לתרץ , היא לא יכולה להבין שיש לי את השיקולים שלי?
אמרתי לה זה בסדר דיברתי כבר עם האחראית , .. וגם אתמול כבר לא יכולתי אז נסיתי פשוט לוותר לה על הכל אז אמרתי לה טוב מה שבא לך .. (בחיוך בנעימות בעדינות)
והיא אומרת לי אבל את צריכה לקחת את האחריות! , וכאילו ואי אם אני צריכה לקחת את האחריות , אז אולי תפסיקי כבר לזרוק הערות ?!

הכל לא טוב לה , שאני אומרת לה כן נעשה מה שאת רוצה , היא אומרת לי אבל את צריכה להגיד את זה . אז אני חוזרת אחריה.
שאני אומרת לה לא היא מתלוננת.
היא עם פרצוף חמוץ אני כל הזמן מחייכת אליה מנסה לפתח שיחה , כל דבר שהיא אומרת אני שותקת מקבלת .
מה אני יכולה לעשות ?
אני כבר באפיסת כוחות אין לי עצבים
אני בחיים לא הייתי עושה את זה למישהי .

היא מתישה אותי ברמות , היא לא מפסיקה לבקר אותי , ובמילא קשוח לי , וזה פרויקט מעצבן
והיא בלתי נסבלת.
תזרקי אותה לפח או שAbale
או שתאלצי להתמודד.
אני נוטה לחשוב שאין כל כך תקנה לאנשים כאלו
אין דבר כזההפי
לזרוק אנשים לפח
כל החיים צריך להתמודד עם אנשים
אבל הטיימניג שהיא באה לי
לא באלי טוב
נשאר לי לאחל לך בהצלחהAbale
בהתמודדות
בהצלחה בשני הפרויקטיםהרמוניה
לתת לה סוכריההאטורי האנזו

עם חומר מרדים מאייהרב. זה היסטרי

החידוש הוא שזה עשוי מחומרים טבעיים.

גם תאהב אותך וגם תחלום עלייך. (:

לפי דעתי..אודלייי

תשבי איתה שיחה בארבע עיניים מה שנקרא.. ותסבירי לה מה את מרגישה.. מומלץ בהתחלה להגיד כמה דברים טובים..שהיא תהיה נינוחה ותוכל לשמוע אותך..

תאמיני לי נסיתיהפי
אני בכלל ביקשתי ממנה סליחה ואז היא גם זרקה על זה משו
אבל אין לי מושג באמת זה נראה בלתי פתיר
ביקשת ממנה סליחה ? חח על מה ?אודלייי

תקשיבי, נראלי היא מהסוג הזה של האנשים שחושבים שהם יודעים ב"ה יותר טוב מכולם .. את צריכה פשוט לענות לה בקור - רוח..

נגיד היא מעירה לך על משהו .. אז תגידי לה משהו בסגנון "כן אה.. מה את אומרת" בפרצוף קר.. תאמיני לי היא לא תגיד לך מילה אחת נוספת חחח

כי אמרתיהפי
אם היא ככה אולי עשיתי משהו
וואי גם אני כזונועה גבריאל
שפוגעים בי אני עוד לפעמים באה ומתנצלת כדי להרגיע את הרוחות.
בואי, זה לא תמיד נכון...
נקודה למחשבהעשב לימון

פעם קראתי סיפור

על אישה שעלתה לאוטובוס ומישהו נתן לה סטירה חזקה. והיא, המומה ומבולבלת, מלמלה- סליחה. ואנשים נתנו לה לשבת והיא התאוששה לאט ואז מישהי ירדה איתה למרות שזו לא היתה התחנה שלה, וישבו ביחד על ספסל

ואז האישה המלווה אמרה-

לפעמים אנחנו נותנים לאחרים מה שאנחנו רוצים לקבל

ופתאום האישה (שחטפה סטירה) נזכרה שלאורך כל שנות התיכון שלה היא היתה זו שמבקשת סליחה טומתנצלת בשם כולן, למרות שלפעמים היא בכלל לא היתה אשמה ורק רצתה שכולם יהיו בסדר ולא יכעסו.

וזהו.

ומה אנחנו לומדות מהסיפור הזה?נועה גבריאל
ומה אתה רוצה שנבין מזה?מזמור לאל ידי
איך מתרחקים ומתקרבים בכאב הזה...
רוצה לחיות אותך ולא להיות לבדנועה גבריאל
הייתי מתקן ל*איתך* אבל זה קשור יותר לפורום שאין-לנקוב-בשמו..מזמור לאל ידי
שנון אתהנועה גבריאל
לא הבנתיהפי
הנקודה שרציתי להעביר היאעשב לימון

שאם מישהו פוגע בך, או מישהי, לא חשוב כרגע,

ואת רוצה שהיא תבקש ממך סליחה

לא תמיד הדרך היא לבקש סליחה ממנה

לפעמים,

הצד השני פשוט לא בסדר

זו לא אשמתך

את לא צריכה לבקש סליחה

פשוט היא לא בסדר

ולכן אם תבקשי סליחה זה לא יעזור

נ.ב

יש דרך של עבודה עצמית דרך החסרונות של הזולת- מה שאת רואה באחרים זה מה שחסר בך. (כמו בסיפור של הבעש"ט- רב העיירה צעק עליו והוא במקום להיעלב אמר שכנראה חסר בו המידה הנכונה של אהבת ישראל)

אבל גם בנקודה הזו- בקשת סליחה מהצד הפוגע היא לא הדרך לתיקון,

אלא רק תיקון כלפי פנים, בינך לבין עצמך.

אני לא חושבת..אודלייי

אם את מספרת שהיא מעירה לך בלי סוף.. אז זה אומר משהו.. אולי יש לה בעיות בינה לבין עצמה.. והיא לא מתוך כוונה רעה.. משליכה את זה עליך..

בכל זאת, תנסי את מה שהצעתי לך.. ותראי איך ילך.. בהצלחה

אני לא חושבת שיש לה בעיההפי
כרגע היא רק דורכת עלי במקום במילא כואב של חוסר ביטחון ואי הצלחה באותו פרויקט כי במילא הוא סופר קשוח והיא רק מורידה.

הפרויקט הקודם שהיה לפני שבוע פשוט הכל הלך חלק ונוח..(לפחות הרבה יותר מזה).
אכן קשה..אודלייי

קודם כל, כל בן אדם ולו הכי מוכשר שיש לפעמים נופל.. אז אל תרגישי רע בקשר לפרויקט..

ובאמת אל תתני לה לבאס אותך.. תראי לו שאת קרת רוח איתה.. שלא אכפת לך באמת מה דעתה.. 

לפי דעתי, היא קולטת את זה שאת במצב רוח רע.. וכמו שאמרת חוסר ביטחון.. תשדרי לה ביטחון והיא תרגיש שאין לה כבר עם מי להתעסק.. ואין על מי לרדת.. כי את לא נמצאת במקום הזה.. 

בהצלחה

פולנים, עם בלתי נסבל...😏מזמור לאל ידי
מסקרן אותי כמה שונה ההתנהלות שלך
ביום יום להתנהלות שלך בפורום...
ממש קשור לשירשורהפי
אולי תדייק
איך שאתה תופס אותי לבין איך שאני באמת?
קודם כל: כאחת שלא תופסת בדיחות...😅😉מזמור לאל ידי
איזה מזל שלא באמת אכפת לי מה אתה חושבהפי
(:
אפשר להתרחק ממנה?ארץ השוקולד
כנראה שלא תצליחי לשנות אותה, היא לא תשנה אותך מה עוד שאת לא רוצה, אז הייתי ממליץ להתרחק כדי למזער חיכוכים
אי אפשרהפי
אוף...ארץ השוקולדאחרונה
מאחל רק טוב
למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.אחרונה

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

פיייייי סחטיין על הדשבורד. מה רבו וגו'די שרוט
לא רואים כלום מהצילום מסך שהעלתאריק מהדרום

קטן מידי.

מה הבעיה להגדיל?אני פה דברו!
היי, מזמן לא היית פה!מבולבלת מאדדדד

כי אי אפשר מהפלאפוןאריק מהדרום

בוודאי שאפשרנפשי תערוג

תעבור למצב מחשב

ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה

אפשר מהטלפוןמשה

החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.

א-אהאריק מהדרוםאחרונה

עכשיו הכל מובן.

זה בדרך אבל אתם לא יודעים את זהקפיץ

אולי יעניין אותך