אז היום אחרי שקמתי עם המון תוכניות ורצון עז לסיים את כל המטלות, סידורים ונקיונות עד השעה חמש בצהריים,
אני יושבת לי עכשיו בלילה מול המסך עצובה, מבואסת וכאובה.
למה?! בגלל חברה שלי חברה מאוווד קרובה- בדיוק היום מכל ימי השבוע היא הזמינה את עצמה לביתי (הקטן) וכשהסברתי לה שאני באמצע ניקיונות ובישולים- ונתתי לה להבין ברור בטלפון שהבית בדיוק ברגעים אלה עובר שינוי מבית מלוכלך לבית נקי שהמרצפות מתרגשות לכבוד הניקיון שהולך לקבל, היא לא רצתה להבין שפניה לא מקובלות עכשיו. היא פשוט הגיע!!! התיישבה בסלון הורידה לה אחר כבוד כסאות מהשולחן (שהיו מוכנות לשפונז'ה) אני החלטתי בליבי- אם בא לה לשבת פה ככה בלי שתהיה רצויה-אזי בטח זה לא אמור להזיז אותי והמשכתי בעבודות הנקיון והבישול כמה שיכלתי עם רגליים שמסתובבות לך בין המגב ליעה.
ולפתע אני שומעת אותה בטלפון- "בואי תעלי ל*** מצאתי משהו חמוד במחשב. ברח*** בניין מס*** קומה*** אני מחכה לך." שאלתי אותה מי האורחת שבא להפריע לי באמצע הנקיונות (רציתי שתבין ת'רמז)
היא: "חברה שלי מהכיתה"
אני: "אבל אני לא מכירה אותה ומה היא הולכת לעשות פה בביתי ותראי איך הבית שלי נראה איזה בלאגן! בושות!!!!"
היא: "מה את מתביישת??( במנגינה מזלזלת)"
וואלה כמה כעסתי!!![]()
מה לה ולביתי???
אחרי חצי שעה שהם פטפטו להנעתם בביתי ואני באמצע נקיונות ובישולים החברה שלה הלכה ומי הגיע להתארח בבית מלונה -
בעלה!!!!!!!!!!!!!!!!!
איי איי איי פה כבר הרמתי ידיים ראיתי איך שהשפונז'ה הולך ומתרחק ממני, נכנסתי למיטה ונרדמתי לשעתיים!
והם- לא הלכו מביתי.
נשארו לשבת ולגלוש להנעתם במחשב בבית שלי- ביום חמישי-כשהבית באמצע נקיונות ובישולים-
ועוד יותר- כשבעלי סיים תעבודה הוא חיכה לי למטה רצה לשחרר אותי קצת ממה שעברתי בבית.
והיא- נכנסת שואלת כזה לרכב ומבקשת מכריחה אותו להסיע אותה לסידורים .!!!
זהו! פירקתי.
מה הייתן עושות במקומי?
אני טועה לעצמי עם אני אישה חזקה או לא.
כי אם דבר כזה קרה אצלי בבית ולא יכלתי לעצור- אולי אני הבעיה?
מה אתן אומרות?
אה-- ותודה שקראתן עד פה. אוהבת אותך.![]()
לא ייאמן שבאמת קיימים אנשים כאלה