אולי יהיה לכם רעיון שעוד לא חשבתי עליו.
יש כלב למשפחה מהרחוב שאני גרה בו. הכלב בהתחלה היה תמיד משוחרר, לא היו ביננו בכלל יחסים לפני שהכלב הגיע.
ערב שבת אחד הילדים שלי הולכים לבית הכנסת (ילדים קטנים בגיל יסודי) והכלב אשמדאי הזה רץ אליהם ונובח ממש במטרה לתקוף, הם רצו בחזרה הביתה רועדים ובוכים אז יצאתי איתם ללוות אותם וגם אני זכיתי שהכלב יתקוף אותי, ליוויתי אותם לבית הכנסת וחזרתי עד לבית הכלב, קראתי לשכנה לצאת וביקשתי שהכלב יהיה קשור כי הוא תוקף ילדים היא אמרה שהיא לא יכולה לקשור אותו, אמרי לה שאני ממש מצטערת אבל אני לא אחכה שהילדים שלי ינשכו אז אם הוא לא יהיה קשור לא תשאר לי ברירה ואני אפנה לפיקוח, היא נלחצה וביקשה שלא אתקשר לפיקוח ואמרה שהבעיה היא שאין לה רצועה לקשור את הכלב.... אמרתי לה נעשה עסק אני אקנה לך רצועה ואת רק תשמרי שהוא לא יהיה משוחרר ויתקוף אנשים ברחוב, סבבה סיכמנו. קניתי את הרצועה תוך כמה ימים והבאתי לילדה שלה והזכרתי שוב שעכשיו הכדור אצליהם.
מאז, הכלב היה משוחרר כמעט בכל הזדמנות שיש ותקף אותנו ואת הילדים כמה וכמה פעמים. כל אדם שעובד ברחוב והוא לא מכיר אותו מותקף, הבן שלי פעם ברח ממנו לכביש וברגע האחרון לא דרסה אותו מכונית. ילד אחר שעבר על סקטבורד נפל והתגלגל מהפחד ממנו. בקיצור סיוט סיוט.
בעל כורחי יצרתי קשר עם הפקח ולפי הסיפורים שמספרים לי כבר כמה פעמים המשפחה הזאת קיבלה דוחות אבל זה לא עוזר. אחרי שהפקח הבין שזה לא עוזר, הפנה אותי לשירות הוטרינרי, גם שם כמה חודשים תיעדתי ופניתי אליהם לעזרה וגם זה לא עזר, התייאשו והפנו אותי למועצה, בפניות הציבור של המועצה גם ניסו לעזור עם דוחות ואחרי כמה חודשים התייאשו וברמז המליצו לי להרעיל אותו וזהו כי אין להם פיתרון (אני לא מסוגלת לעשות את זה, גם מבחינה אנושית כלפי הכלב שלא ימות בייסורים וגם מבחינה מוסרית, אני פשוט לא יכולה מצפונית) וכל הזמן הזה אנחנו ממשיכים לסבול, הילדים שלי כבר יוצאים מהבית רק עם מקל ענק שיהיה להם להגנה וזה פשוט נוראי. הכתובת האחרונה שהפנו אותי היא לדובר הרשות, שהוא גם ממש נחמד והסביר שמבחינת המועצה רק קנסות הן הפיתרון ומתישהו לבן אדם ימאס לשלם והוא ידאג לקשור את הכלב. בפועל, לפי כמות הקנסות שהם היו צריכים לקבל מדובר על כמה אלפי שקלים שהיה צריך להגיע וזה ממש לא עוזר.
כרגע המצב הגיע לזה שאם הכלב משוחרר ואחד הילדים של המשפחה שלו נמצאים בסביבה הילדים שלי מבקשים שיחזיקו אותו כדי שיוכלו לעבור והילדים של המשפחה השניה מאיימים עליהם שלכלב יש זכות להיות משוחרר ושאם הם יתלוננו או ירחיקו אותו עם המקל הם ישסו בילדים שלי את הכלב.
אני כבר מתוסכלת, מעל שנה של סבל כמעט יומיומי. המשפחה של הכלב הזה לצערי הם לא אנשים שניתן להסביר להם ומבחינתם מי שיש לו בעיה שלא יצא מהבית, זה כבר מגיע לרכילות ולשון הרע ואני באופן אישי כבר ניתקתי קשר כמעט (נשארנו רק ב"שלום שלום") עם אחת השכנות שדיברתי איתה על הנושא וענתה לי "מה הבעיה אז שהילדים ינשכו? ככה גדלים".... שכן אחד שגם ילדיו מותקפים הרבה מהכלב אמר שיקנה להם רובי כדורים כאלו שיוכלו ללכת חמושים נגד הכלב... פחות מתאים לי וגם נראה לי הזוי שזה הפיתרון..
אני פותחת איתכם את הנושא כי זה אנונימי ולא יצא לי להזיק למשפחה הזאת בחשון הרע חלילה אבל אני באמת במצוקה מה לעשות, אי אפשר להמשיך לחיות ככה

ברור שבכך יש איסור חמור