היי שלום... אז שוב אני פה להיעזר...
אשמח לשמוע אם יהיו פה לאנשים כמה דברים חכמים לומר.. אשמח לשמוע גם מנשואים.. תודה מראש!
אני יוצאת עם בחור. מדהים מדהים מדהים! אממה, לא אוהבת את המראה שלו. בכלל בכלל. ניסיתי לחפש מה אני כן אוהבת ורק גיליתי שלא אוהבת כלום בערך - שיער, גובה, עיניים, מבנה גוף.
חשוב לי לציין:
1. כל מה שלא אוהבת זה מבחינה חיצונית. מאוהבת לו באופי ברמות אחרות. אני פשוט אזכה.
2. אין דחיה ... יש משיכה ברוך ה' בלי עין הרע טפו טפו טפו
3. הוא לא מכוער בעיניי, פשוט גם לא יפה בעיניי. ובכלל אבל בכלל לא מה שדמיינתי. (לא רק לא מה שדמיינתי בקטע של צבע עיניים, אלא בקטע של כל המראה, גובה, תווי פנים, צבע עור. פשוט הכל)
4. לגמרי רואה אותנו מתחתנים. בטוחה שיהיה לנו טוב ברמות. גם אני בשבילו וגם הוא בשבילי. טוב לי כל כך כל כך.
5. מה שעומד ביני לחתונה זה המראה - כלומר אם הוא היה נראה אחרת, אני כמעט בטוחה שהיתי אומרת כן מזמן.
החששות שלי הם:
1. להסתכל כל הזמן על חברים שלו ולקנא ושתהיה לי צביטה למה לא התחתנתי עם מישהו עם מראה אחר. מפחדת לא לשמוח בבעלי.
2. פחד מטורף איך הילדים שלי יראו. (שריטה שלי, אני יודעת. אבל אני ממש חושבת על זה ולכן גם חשוב לי מראה של הבחור שאני אוהבת) מפחדת לחשוב שהם מכוערים, לא רוצה שיהיו דומים לו חיצונית.
ועם זאת, לא מצליחה לדמיין את עצמי נפרדת ממנו, מנסה לחשוב מה תהיה הסיבה, ופשוט מרגישה מטומטמת להיפרד בגלל זה, אבל עם זאת לא מצליחה להוריד לי את ה'ציור' מהראש. זה פשוט תקוע העניין ש"לא ככה דמיינתי". לא מצליחה לוותר על זה. (נניח פעם חלמתי שיהיה לבעלי זקן ופאות ודמות 'דוסית' מסויימת, וגם זה אין, אבל הצלחתי איכשהו להוריד את זה, אבל קשה לי שלא אוהבת את איך שהוא נראה פשוט בתווי פנים ובמבנה גוף (לא שמן /רזה... לא משהו שניתן לשינוי))
מתסכל נורא. חייבת כבר החלטה. לא מסוגלת להמשיך ככה. מרגישה שהגעתי למן צומת טי שאו שכן או שלא וזהו, אין לאן להמשיך עוד.
עצות יתקבלו בברכה.